Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Εχω στο pc τρια προγραμματα επαναφορας συστηματος τα : EaseUS Todo Backup AOMEI Backupper Professional Norton Ghost Το καθενα θελει δικο του usb stick για να ξεκινησει επαναφορα εκ του ...μηδενος και ζηταει διαμορφωση του stick Μπορω με καπoio τροπο αυτα τα 3 image να τα βαλω σε ενα usb stick ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newnick Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δες εδώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1ns0mn1a Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Easy2Boot ...και καθάρισες! https://www.easy2boot.com/ Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από 1ns0mn1a 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, 1ns0mn1a είπε Easy2Boot ...και καθάρισες! EaseUS Todo Backup εννεοεις που εχω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 προσωπικα χρησιμοποιω το yumi χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 11 λεπτά πριν, EddieObscurant είπε προσωπικα χρησιμοποιω το yumi χρονια Εγω το Ghost απο εποχη που ηταν σε δισκετα αλλα εναλλακτικη λυση καλη θα ηταν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Οπως αναφερθηκε και παραπάνω το Yumi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα