C(r)y Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σας, θέλω να ρωτήσω κάτι μήπως τυχόν κάποιος γνωρίζει. Στο εξοχικό μου έρχεται λογαριασμός νερού με τίτλο ΔΗΜΟΣ Σαρωνικού - Υπηρεσία Ύδρευσης, και οχι ΕΥΔΑΠ. Επειδή προβληματίζομαι για το που θα πληρωθεί η εντολή πληρωμής ΔΙΑΣ που ξεκινάει με RF, κάλεσα στην ΕΥΔΑΠ και μου είπαν οτι εάν δεν αναγράφει ΕΥΔΑΠ στο web banking δεν το πληρώνετε σε αυτό το σημειο. Ύστερα κάλεσα στο δήμο καλυβίων και ρώτησα εάν μέσω web banking αν το νερό το πληρώνω σε εσάς και όχι στην ΕΥΔΑΠ και πήρα θετική απάντηση και από αυτούς για επιβεβαίωση (μη χάσω 250ε ξαφνικα) . Τώρα όμως που πάω να το πληρώσω μέσα myalpha, δεν βλέπω κάποια υποκατηγορία κάτω από την επιλογή του Δήμου ως π.χ. Υπηρεσία Ύδρευσης ή κάτι τέτοιο οπότε ερωτώ μήπως κάποιος έχει πληρώσει στο Δήμο του νερό ηλεκτρονικά χωρίς να αναγράφεται πουθενά υπηρεσία ύδρευσης στο e-banking toy) και δεν έχει αντιμετωπίση κάποιο πρόβλημα να μου το πει για να προχωρήσω χωρίς φόβο οτι θα ψάχνω τα χρήματα τον επόμενο μήνα
Makis38 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχεις κοιτάξει το ydata.eu; Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από Makis38
leolipop Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ειχα τον ιδιο προβληματισμο για διακανονισμο νερου του πεθερου μου.Αυτο που εκανα ηταν να πληρωσω τον δημο απευθειας χωρις να γραφει για υδρευση μιας και ο RF μπορει να αποδειξει τι πληρωνεις και απο το δημο που να προωθησουν την πληρωμη σου. Εχεις αριθμο αναφορας , εχεις αποδειξη πληρωμης , δε θα χασεις τιποτα.Μη το φοβασαι.Αν πουμε οτι το ρισκαρα και εγω , δεν εχω ακομα καποια ενδειξη αν εγινε οπως επρεπε.Παντως στα σχολια της πληρωμης αναφερω το ονομα του δικαιουχου του διακανονισμου και το λογο πληρωμης.Αποθηκευσε την πληρωμη σε ενα PDF μηπως χρειαστει κατι. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από leolipop
C(r)y Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Θα το δω σε λιγο, δεν το γνωριζω εκ πρώτης άποψης! Ευχαριστώ 1 λεπτό πριν, leolipop είπε Ειχα τον ιδιο προβληματισμο για διακανονισμο νερου του πεθερου μου.Αυτο που εκανα ηταν να πληρωσω τον δημο απευθειας χωρις να γραφει για υδρευση μιας και ο RF μπορει να αποδειξει τι πληρωνεις και απο το δημο που να προωθησουν την πληρωμη σου. Εχεις αριθμο αναφορας , εχεις αποδειξη πληρωμης , δε θα χασεις τιποτα.Μη το φοβασαι.Αν πουμε οτι το ρισκαρα και εγω , δεν εχω ακομα καποια ενδειξη αν εγινε οπως επρεπε.Παντως στα σχολια της πληρωμης ανεφερε το ονομα του δικαιουχου του διακανισμου και το λογο πληρωμης. Ελπίζω να είναι έτσι όπως το λες, το ίδιο σκέφτηκα και εγώ , επίσης απο ότι κατάλαβα βάζεις ότι ποσό θέλεις εσύ. Απλά ήθελα να ρωτήσω και εδώ για σιγουριά κάποιους που μπορεί να τους έχει έρθει ο επόμενος λογαριασμός. 7 λεπτά πριν, Makis38 είπε Έχεις κοιτάξει το ydata.eu; Το όνομα της σύνδεσης είναι στη γιαγιά μου που δεν ζει... θα έχω περιορισμό, Θα προχωρήσω την εγγραφή να δω μέχρι που φτάνει..
leolipop Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Στον επομενο θα δεις το αποτελεσμα σιγουρα αλλα δε νομιζω να υπαρξει προβλημα.Εγω δηλαδη που επρεπε να πληρωσω το Δημο Μεσσαπιων στην Ευβοια , πρεπει να παω εκει για να μη γινει λαθος ...;
C(r)y Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 33 λεπτά πριν, Makis38 είπε Έχεις κοιτάξει το ydata.eu; Μόλις ολοκλήρωσα εγγραφή αλλά κατά την καταχώρηση του υδρομετρού μου, δεν έχει αντιστοιχο φορέα (Δήμος Σαρωνικού) και μου το απορρίπτει, μήπως είναι μόνο για τους 4-5 δήμους που αναφέρει? Εστειλα και μήνυμα στο help desk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα