Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ παρήγγειλα τα nike n110.παιζει μόλις αποστείλουν την παραγγελία να μου δεσμεύσει πάλι το ποσό??χτες την έκανα .μετά πο πόσο σας έβγαλε πως τα στείλανε?

Επεξ/σία από alex19871987
  • Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, koslol8 είπε

Δεν με ενδιαφερει καθολου ο χρονος, τρεχω χαλαρα με σκοπο μονο να τερματισω. Και είμαι ελαφρύς.

Θεωρεις δλδ τα nimbus καλύτερα; Αν είναι να ψαξω για καμια προσφορά στα nimbus 22 που μου αρέσουν πιο πολυ απο τα 21.

1 λεπτό πριν, koslol8 είπε

Δεν με ενδιαφερει καθολου ο χρονος, τρεχω χαλαρα με σκοπο μονο να τερματισω. Και είμαι ελαφρύς.

Θεωρεις δλδ τα nimbus καλύτερα; Αν είναι να ψαξω για καμια προσφορά στα nimbus 22 που μου αρέσουν πιο πολυ απο τα 21.

Τότε πάρτα. Asics γενικά δεν έχω δοκιμάσει οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άσχετο,αλλά πόσο μη ανθεκτικά τα εχουνε κάνει γενικώς τα τζογκινγκ με αυτά τα υφάσματα που βάζουν.

Πήρα ένα ζευγάρι κάπου ακουμπισε σκιστικε άχρηστα......

Από τότε μόνο περιμετρικά όλο δέρμα......

Επεξ/σία από alexioannou
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 9/4/2020 στις 11:49 ΠΜ, efkola είπε

Έκπτωση 30% στα εκπτωτικά προϊόντα στο διαδικτυακό κατάστημα της Nike με τη χρήση του κωδικού APRIL30.

Παρόμοια με την προσφορά που έτρεχε προ ημερών, τότε ήταν 25%.

Ισχύει από σήμερα μέχρι τις 14/4.

Να είστε υποψιασμένοι για καθυστερήσεις στους χρόνους παράδοσης, όπως σε όλες σχεδόν τις παραγγελίες αυτές τις μέρες.

Όροι και λεπτομέρειες εδώ .

Φιλε ευχαριστώ πολυ, πηρα χθες το βράδυ τελευταίο νούμερο τα air max 720 100€ κάτω απο αρχική 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα συμφορουμίτες.

Ότι κι αν επιλέξω να μπει στο καλάθι, μου βγάζει σφάλμα "Σφάλμα:Αυτό το αίτημα έληξε. Δοκίμασε ξανά".

Το έπαθε κανένας άλλος?

EDIT: ένιωσε τελικά

Επεξ/σία από Deathmace
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Deathmace είπε

Καλημέρα συμφορουμίτες.

Ότι κι αν επιλέξω να μπει στο καλάθι, μου βγάζει σφάλμα "Σφάλμα:Αυτό το αίτημα έληξε. Δοκίμασε ξανά".

Το έπαθε κανένας άλλος?

Καλημερα

Και εμενα χθες μου το εκανε και εβγαζε το ιδιο μηνυμα.Μετα ομως απο πολλα refresh στη σελιδα το πηρε αυτο που ηθελα.Ισως υπερφορτωνεται το site

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, alex19871987 είπε

Εγώ παρήγγειλα τα nike n110.παιζει μόλις αποστείλουν την παραγγελία να μου δεσμεύσει πάλι το ποσό??χτες την έκανα .μετά πο πόσο σας έβγαλε πως τα στείλανε?

Κανείς??

Τους έστειλα και μέιλ αν είναι οκ η πληρωμή και που απάντησαν πως είναι οκ.το πόσο έχει δεσμευθεί και θα αφαιρεθεί με την αποστολή.

Εγώ στην τράπεζα μου στο e-banking βλέπω πως έχει αφαιρεθεί το ποσό.ξερει κανείς κάτι??

Δημοσ.
20 ώρες πριν, koslol8 είπε

Προσωπικά μιλώντας πάντα, από όταν δοκίμασα προ 6ετιας τα nimbus δεν ξαναγύρισα στη Nike. Τιμώ βεβαίως τα ρούχα της και πάντα ρίχνω μια παραγγελία σε περιόδους Black Friday  και γενικα σε τέτοιες περιπτώσεις με μεγάλες εκπτώσεις. Τώρα τσίμπησα ένα παντελόνι φόρμας και ένα κοντομάνικο από ομάδα του nba. Κύριε νηματοθετα σας ευχαριστώ. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Εγω δεν καταλαβαίνω γιατι πληρώνετε ενώ μπορείτε να βάλετε αντικαταβολη και τελος.

Προσωπικά δεν το είχα προσέξει καν! Θα είχα βάλει κι εγώ αντικαταβολή!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να συμμετάσχεις στην προσφορά 'APRIL30.'

• Πληκτρολόγησε 'APRIL30' στο checkout.
  • Θα έχεις έκπτωση: 30% στις αγορές σου.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ

Αυτός ο κωδικός προώθησης:

• Ξεκινά στις: 09.04.2020 στις 00:01 CET
  • Λήγει στις: 14.04.2020 στις 12:00 CET
  • ---------------------------------------------------------------------------------

Αν μπείς με τον λογαριασμό σου δεν χρειάζεται να πληκτρολογήσεις κωδικό, παίρνει αυτόματα την έκπτωση -30% στα εκπτωτικά ΜΟΝΟ

Επεξ/σία από Giannisvtc
Δημοσ.
Στις 10/4/2020 στις 3:05 ΠΜ, costacurta είπε

Σκέφτομαι για κάποια tshirts. Γενικά τι γραμμή έχουν? Είμαι ανάμεσα σε medium kai large. Ύψος 1 80 /75 κιλά αλλά γενικά προτιμώ ένα τσικ φαρδιά από στενά.Επίσης Τα μεταφορικά δωρεάν για ποιο όριο? 

Στα περισσότερα λένε ύψος του μοντέλου οπότε έχεις μια ιδέα. Έχω παρατηρήσει ωστόσο ότι στα μοντέλα βάζουν 3-4 εκατοστά μπόι παραπάνω

Σε medium θα είσαι κομπλέ στα περισσότερα tshirt

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...