Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bromiaris είπε

Τότε μην αγοράζεις κάτι που χρειάζεσαι με έκπτωση που αγγίζει το 60%...

Κάνε την επανάσταση σου!!!!

Εσυ αμα χρειαζεσαι κατι ψωνισε το δεν σε κραταει κανενας, δημοκρατια εχουμε, σε ελευθερο κοσμο ζουμε.

Η ειρωνεια δεν θα σε παει μακρυα στη ζωη. Αγαπη και φως.

1 ώρα πριν, Lanc3r είπε

Σωστά, αλλά υπολογίστε ότι επειδή είμαστε κλεισμένοι μέσα, θα πάρουμε +10 κιλά βάρος. Οπότε πριν την παραγγελία (ειδών ένδυσης) βάλτε κι αυτήν την παράμετρο.  😜

Χαχαχα δεν σου απαγορευει κανεις να βγεις για περπατημα, τρεξιμο, ποδηλατο 😛

Ουτε μας πιεζει κανεις να τρωμε ολη μερα....ευκαιρια για αλλαγη συνηθειων, πολλα μικρα γευματα μεσα στη μερα και καλυτερη υγιεινη διατροφη μαγειρευοντας σπιτι.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Γιατί αν κοστίζουν λίγο ή πολύ θα τα κάνει πολύ καλά ή πολύ ασχημα;;;;

Το βρηκες, ακριβως αυτο, γατονι εισαι!

Επεξ/σία από fagoura
  • Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fagoura είπε

Ναι, αξιζει τοτε.

Αν θελεις αναλυση, να σου γραψω.

Αν σου ειναι ευκολο θα το εκτιμουσα.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, kasp31 είπε

Αν σου ειναι ευκολο θα το εκτιμουσα.. 

Ευχαριστως.

Απο Ελλαδα ξεκινανε απο παρομοια τιμη, αλλα μονο σε συγκεκριμενα σχεδια ΚΑΙ νουμερα.

https://www.skroutz.gr/c/379/athlitika-ypodhmata.html?keyphrase=Pegasus+36+shield&order_by=pricevat&order_dir=asc

https://www.bestprice.gr/search?q=pegasus+36+shield&o=2

Οποτε, αν βρηκες καποιο που σου κανει το σχεδιο απο Nike, το παιρνεις.

Λιγο προσοχη με το μεγεθος, καποιοι αναφερουν σε reviews οτι τους ενοχλει η στενη μυτη μπροστα.

Ισως να παρεις επιτηδες 1 νουμερο μεγαλυτερο, αναλογα και το σχημα των δαχτυλων σου.

Για 2 νουμερα μεγαλυτερο, δεν θα το συνιστουσα, μιας και θα μεγαλωσει πολυ και το υπολοιπο παππουτσι.

Οι περισσοτεροι παντως ειναι ευχαριστημενοι, οπως φαινεται και απο κριτκες στο ιντερνετ, πχ.

https://runrepeat.com/nike-air-zoom-pegasus-36-shield

https://www.roadrunnersports.com/rrs/products/32617/mens-nike-air-zoom-pegasus-36-shield/

Επεξ/σία από fagoura
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kasp31 είπε

Παιδια τι λετε για τα Pegasus 36 shield?

Σαν παπουτσι προπόνησης είναι εγγυημένη αξία, έχω δοκιμάσει 6 ή 7 μοντέλα της σειρας pegasus 

στο τρεξιμο και δεν με απογοητευσε ποτέ. Βγάζουν πολλά, πάρα πολλά χιλιόμετρα (πάνω απο 1000χλμ καθε ζευγαρι)

εχουν αερόσολα εσωτερικά και θα τα ευχαριστηθείς. H έκδοση shield έχει έξτρα επένδυση για προστασία από τη βροχή οπότε είναι 

λίγο πιο ζεστό (λογω ελλειψής αερισμού)

Επεξ/σία από Vincanity
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τα air zoom vomero 14, προτεινονται για καποιον που θελει να τρεξει μαραθωνιο;

Εχω ηδη τα asics nimbus 21, τα οποια με ταλαιπώρησαν λιγο μεχρι να παρουν τη φορμα του ποδιου μου.

Υπαρχει κατι εναλλακτικο απο nike ;Θελω επισης μπροστα στα δαχτυλα να εχουν αρκετο χωρο.

Δημοσ.

Παίδες προσοχή! 29/3 έκανα αγορά και πλήρωσα με PP. Όλα καλά τότε. Σήμερα βλέπω στον τραπεζικό μου λογαριασμό την ίδια χρέωση και είμαι μείον! Έχω δηλαδή 2 ίδιες χρεώσεις! Στο PP φαίνεται μόνο η παλιά συναλλαγή και καμία άλλη. Το ίδιο και στις παραγγελίες μου στη Nike. Ψάχνω να βγάλω άκρη μπας και πάρω πίσω τα λεφτά μου...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, koslol8 είπε

Τα air zoom vomero 14, προτεινονται για καποιον που θελει να τρεξει μαραθωνιο;

Εχω ηδη τα asics nimbus 21, τα οποια με ταλαιπώρησαν λιγο μεχρι να παρουν τη φορμα του ποδιου μου.

Υπαρχει κατι εναλλακτικο απο nike ;Θελω επισης μπροστα στα δαχτυλα να εχουν αρκετο χωρο.

Εννοείται κάνουν για μαραθώνιο, είναι από τις καλές σειρές της Nike. Αλλά το θέμα παπουτσιού είναι εντελώς υποκειμενικό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chals είπε

Παίδες προσοχή! 29/3 έκανα αγορά και πλήρωσα με PP. Όλα καλά τότε. Σήμερα βλέπω στον τραπεζικό μου λογαριασμό την ίδια χρέωση και είμαι μείον! Έχω δηλαδή 2 ίδιες χρεώσεις! Στο PP φαίνεται μόνο η παλιά συναλλαγή και καμία άλλη. Το ίδιο και στις παραγγελίες μου στη Nike. Ψάχνω να βγάλω άκρη μπας και πάρω πίσω τα λεφτά μου...

Εθνική να υποθέσω; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...