fagoura Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 36 λεπτά πριν, kasp31 είπε Παιδια τι λετε για τα Pegasus 36 shield? Ποσο κοστιζουν?
bromiaris Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, fagoura είπε Ποσο κοστιζουν? Γιατί αν κοστίζουν λίγο ή πολύ θα τα κάνει πολύ καλά ή πολύ ασχημα;;;;
Sebu Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, bromiaris είπε Τότε μην αγοράζεις κάτι που χρειάζεσαι με έκπτωση που αγγίζει το 60%... Κάνε την επανάσταση σου!!!! Εσυ αμα χρειαζεσαι κατι ψωνισε το δεν σε κραταει κανενας, δημοκρατια εχουμε, σε ελευθερο κοσμο ζουμε. Η ειρωνεια δεν θα σε παει μακρυα στη ζωη. Αγαπη και φως. 1 ώρα πριν, Lanc3r είπε Σωστά, αλλά υπολογίστε ότι επειδή είμαστε κλεισμένοι μέσα, θα πάρουμε +10 κιλά βάρος. Οπότε πριν την παραγγελία (ειδών ένδυσης) βάλτε κι αυτήν την παράμετρο. 😜 Χαχαχα δεν σου απαγορευει κανεις να βγεις για περπατημα, τρεξιμο, ποδηλατο 😛 Ουτε μας πιεζει κανεις να τρωμε ολη μερα....ευκαιρια για αλλαγη συνηθειων, πολλα μικρα γευματα μεσα στη μερα και καλυτερη υγιεινη διατροφη μαγειρευοντας σπιτι. 2
fagoura Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, bromiaris είπε Γιατί αν κοστίζουν λίγο ή πολύ θα τα κάνει πολύ καλά ή πολύ ασχημα;;;; Το βρηκες, ακριβως αυτο, γατονι εισαι! Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από fagoura 3
kasp31 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 29 λεπτά πριν, fagoura είπε Ποσο κοστιζουν? 63 ευρω
fagoura Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, kasp31 είπε 63 ευρω Ναι, αξιζει τοτε. Αν θελεις αναλυση, να σου γραψω.
kasp31 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, fagoura είπε Ναι, αξιζει τοτε. Αν θελεις αναλυση, να σου γραψω. Αν σου ειναι ευκολο θα το εκτιμουσα..
fagoura Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, kasp31 είπε Αν σου ειναι ευκολο θα το εκτιμουσα.. Ευχαριστως. Απο Ελλαδα ξεκινανε απο παρομοια τιμη, αλλα μονο σε συγκεκριμενα σχεδια ΚΑΙ νουμερα. https://www.skroutz.gr/c/379/athlitika-ypodhmata.html?keyphrase=Pegasus+36+shield&order_by=pricevat&order_dir=asc https://www.bestprice.gr/search?q=pegasus+36+shield&o=2 Οποτε, αν βρηκες καποιο που σου κανει το σχεδιο απο Nike, το παιρνεις. Λιγο προσοχη με το μεγεθος, καποιοι αναφερουν σε reviews οτι τους ενοχλει η στενη μυτη μπροστα. Ισως να παρεις επιτηδες 1 νουμερο μεγαλυτερο, αναλογα και το σχημα των δαχτυλων σου. Για 2 νουμερα μεγαλυτερο, δεν θα το συνιστουσα, μιας και θα μεγαλωσει πολυ και το υπολοιπο παππουτσι. Οι περισσοτεροι παντως ειναι ευχαριστημενοι, οπως φαινεται και απο κριτκες στο ιντερνετ, πχ. https://runrepeat.com/nike-air-zoom-pegasus-36-shield https://www.roadrunnersports.com/rrs/products/32617/mens-nike-air-zoom-pegasus-36-shield/ Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από fagoura 1
Vincanity Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kasp31 είπε Παιδια τι λετε για τα Pegasus 36 shield? Σαν παπουτσι προπόνησης είναι εγγυημένη αξία, έχω δοκιμάσει 6 ή 7 μοντέλα της σειρας pegasus στο τρεξιμο και δεν με απογοητευσε ποτέ. Βγάζουν πολλά, πάρα πολλά χιλιόμετρα (πάνω απο 1000χλμ καθε ζευγαρι) εχουν αερόσολα εσωτερικά και θα τα ευχαριστηθείς. H έκδοση shield έχει έξτρα επένδυση για προστασία από τη βροχή οπότε είναι λίγο πιο ζεστό (λογω ελλειψής αερισμού) Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από Vincanity 1
kasp31 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ πολυ fagoura και vincanity! Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από kasp31
koslol8 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Τα air zoom vomero 14, προτεινονται για καποιον που θελει να τρεξει μαραθωνιο; Εχω ηδη τα asics nimbus 21, τα οποια με ταλαιπώρησαν λιγο μεχρι να παρουν τη φορμα του ποδιου μου. Υπαρχει κατι εναλλακτικο απο nike ;Θελω επισης μπροστα στα δαχτυλα να εχουν αρκετο χωρο.
Chals Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Παίδες προσοχή! 29/3 έκανα αγορά και πλήρωσα με PP. Όλα καλά τότε. Σήμερα βλέπω στον τραπεζικό μου λογαριασμό την ίδια χρέωση και είμαι μείον! Έχω δηλαδή 2 ίδιες χρεώσεις! Στο PP φαίνεται μόνο η παλιά συναλλαγή και καμία άλλη. Το ίδιο και στις παραγγελίες μου στη Nike. Ψάχνω να βγάλω άκρη μπας και πάρω πίσω τα λεφτά μου...
vdanasto Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, koslol8 είπε Τα air zoom vomero 14, προτεινονται για καποιον που θελει να τρεξει μαραθωνιο; Εχω ηδη τα asics nimbus 21, τα οποια με ταλαιπώρησαν λιγο μεχρι να παρουν τη φορμα του ποδιου μου. Υπαρχει κατι εναλλακτικο απο nike ;Θελω επισης μπροστα στα δαχτυλα να εχουν αρκετο χωρο. Εννοείται κάνουν για μαραθώνιο, είναι από τις καλές σειρές της Nike. Αλλά το θέμα παπουτσιού είναι εντελώς υποκειμενικό.
dali13gr Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Chals είπε Παίδες προσοχή! 29/3 έκανα αγορά και πλήρωσα με PP. Όλα καλά τότε. Σήμερα βλέπω στον τραπεζικό μου λογαριασμό την ίδια χρέωση και είμαι μείον! Έχω δηλαδή 2 ίδιες χρεώσεις! Στο PP φαίνεται μόνο η παλιά συναλλαγή και καμία άλλη. Το ίδιο και στις παραγγελίες μου στη Nike. Ψάχνω να βγάλω άκρη μπας και πάρω πίσω τα λεφτά μου... Εθνική να υποθέσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα