Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/197200-lg-43um7100-43

Καλημέρα σας , αξίζει η συγκεκριμένη προσφορά? Κάποια άλλη καλύτερη πρόταση σε παρόμοια λεφτά και διαστάσεις?

Χρήση οικιακή για τους γονείς μου. 60ριδες

Tv - YouTube - ταινίες από flashaki και σύνδεση με κάνα pc.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, tilaverboy είπε

Ξεκινά από την απόσταση θέασης πρώτα.

Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι, 2-3 μέτρα αλλά δεν νομίζω να τους πείσω για μεγαλύτερη. Ήδη τώρα είναι με μικρότερη.. σε αυτές τις ηλικίες δεν ψάχνονται τόσο..

Ευχαριστώ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sacurtele είπε

Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι, 2-3 μέτρα αλλά δεν νομίζω να τους πείσω για μεγαλύτερη. Ήδη τώρα είναι με μικρότερη.. σε αυτές τις ηλικίες δεν ψάχνονται τόσο..

Ευχαριστώ

Για 55αρα πας. Μην πας σε μικρότερη. Τζάμπα χρήματα. Εγώ είχα ενδοιασμό για 2.5 μέτρα να δω 50αρα. Τόλμησα την 55αρα και 3 μήνες μετά λέω μήπως να έβλεπα και λίγο μεγαλύτερη. 3 μέρες μόνο θα σου φανεί μεγάλη μετά το συνηθίζεις και στραβώνεσαι σε μικρότερη. Παθών εγώ ο ίδιος με Sony Bravia 32 ιντσών και πήγα σε Samsung Q80R. Τη Sony την άνοιξα μισή μέρα και δεν άντεξα παραπάνω.

Δημοσ.
Στις 9/4/2020 στις 11:17 ΠΜ, tilaverboy είπε

Ξεκινά από την απόσταση θέασης πρώτα.

Στις 9/4/2020 στις 4:53 ΜΜ, paragontikos είπε

για τη χρήση που αναφέρεις μια χαρά είναι, εναλλακτικά Samsung σειρά 71xx αν θες καλύτερο μαύρο αλλά χειρότερες γωνίες θέασης

Στις 9/4/2020 στις 6:39 ΜΜ, tilaverboy είπε

Για 55αρα πας. Μην πας σε μικρότερη. Τζάμπα χρήματα. Εγώ είχα ενδοιασμό για 2.5 μέτρα να δω 50αρα. Τόλμησα την 55αρα και 3 μήνες μετά λέω μήπως να έβλεπα και λίγο μεγαλύτερη. 3 μέρες μόνο θα σου φανεί μεγάλη μετά το συνηθίζεις και στραβώνεσαι σε μικρότερη. Παθών εγώ ο ίδιος με Sony Bravia 32 ιντσών και πήγα σε Samsung Q80R. Τη Sony την άνοιξα μισή μέρα και δεν άντεξα παραπάνω.

Ευχαριστώ ! Από ότι φαίνεται τους έχω ψήσει να πάνε σε μεγαλύτερη , 49 ή 55 , κάποια πρόταση τι να επιλέξω ή αυτές του κότσου είναι καλές περιπτώσεις οπότε να πάω κατά κει?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Sacurtele είπε

Ευχαριστώ ! Από ότι φαίνεται τους έχω ψήσει να πάνε σε μεγαλύτερη , 49 ή 55 , κάποια πρόταση τι να επιλέξω ή αυτές του κότσου είναι καλές περιπτώσεις οπότε να πάω κατά κει?

Ποσό που διαθέτεις;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Να έβλεπες καμία xiaomi ίσως;

Νομίζω και σε budget ανεβαίνουν και το περιβάλλον δεν θα είναι πολύ εύκολο για 60+ριδες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_lg-55-um-7450-pla-1223786.html?gclid=Cj0KCQjw4dr0BRCxARIsAKUNjWTCvGCAUbuv9hUwE6gbIdfXVjY4t4X92qi9ZvveOORZLTJ_oVQuT_UaAuWHEALw_wcB

LG 55 UM 7450 PLA

Πολύ καλή προσφορά και επιπλέον 20% επιστροφή go4more. Τελικη τιμή 352 ευρώ ,

Σε προσιτή τιμη επέκταση εγγύησης, συν 40 ευρώ.

Τυχόν ατέλειες στην απόδοση τού μαύρου είναι άνευ ουσίας στην περίπτωση σου.

Στα συν καί τό τηλεχειριστήριο.

Η προσφορά λήγει 19 Απριλίου.

55'' και τέλος.

Επεξ/σία από geopro
Δημοσ.
9 ώρες πριν, tilaverboy είπε

8 ώρες πριν, geopro είπε

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_lg-55-um-7450-pla-1223786.html?gclid=Cj0KCQjw4dr0BRCxARIsAKUNjWTCvGCAUbuv9hUwE6gbIdfXVjY4t4X92qi9ZvveOORZLTJ_oVQuT_UaAuWHEALw_wcB

LG 55 UM 7450 PLA

Πολύ καλή προσφορά και επιπλέον 20% επιστροφή go4more. Τελικη τιμή 352 ευρώ ,

Σε προσιτή τιμη επέκταση εγγύησης, συν 40 ευρώ.

Τυχόν ατέλειες στην απόδοση τού μαύρου είναι άνευ ουσίας στην περίπτωση σου.

Στα συν καί τό τηλεχειριστήριο.

Η προσφορά λήγει 19 Απριλίου.

55'' και τέλος.

Ευχαριστώ , αν πούμε ότι όλες αυτές παίζουν μπάλα σε παρόμοια λεφτά (+/- 30 ευρό και διαθέτω κάρτα από όλες τις τράπεζες για να πάρω πόντους κλπ), τι κάνει την μία από την άλλη καλύτερη ?  γιατί την lg στα 440 και όχι την lg στα 400? γιατί samsung και όχι lg ή το ανάποδο ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Sacurtele είπε

Ευχαριστώ , αν πούμε ότι όλες αυτές παίζουν μπάλα σε παρόμοια λεφτά (+/- 30 ευρό και διαθέτω κάρτα από όλες τις τράπεζες για να πάρω πόντους κλπ), τι κάνει την μία από την άλλη καλύτερη ?  γιατί την lg στα 440 και όχι την lg στα 400? γιατί samsung και όχι lg ή το ανάποδο ? 

Κατ΄εμέ ,καλύτερη επιλογή η LG 55 UM 7450 PLA διότι:

Συμβατή με dts, smart τηλεχειριστήριο.

Όλα αυτά η φτηνή samsung δεν τα έχει . Το πάνελ τύπου va που έχει η samsung δεν σώζει την κατάσταση.

Επεξ/σία από geopro
Δημοσ.
Στις 15/4/2020 στις 10:14 ΜΜ, geopro είπε

Κατ΄εμέ ,καλύτερη επιλογή η LG 55 UM 7450 PLA διότι:

Συμβατή με dts, smart τηλεχειριστήριο.

Όλα αυτά η φτηνή samsung δεν τα έχει . Το πάνελ τύπου va που έχει η samsung δεν σώζει την κατάσταση.

Ευχαριστώ , άλλα από ότι φαίνεται έχουμε ένα θέμα με το μέγεθος και θα καταλήξω σε 49αρα τελικά... δύστυχος δεν τους έπεισα , και για να είμαι ειλικρινής καλύτερα μην το έχω τύψεις μετά αν τους φαίνεται μεγάλη , ούτε που θα το καταλάβουν ότι θα ήταν καλύτερα 55αρα.

κάποια πρόταση για 49? max 400e

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...