gothrylos Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, ryu_hadouken είπε @JimGer Δε θα κλειδώνεις το λογαριασμό.Θα κλειδώνει ο καθένας το προφίλ του.Μετά το log in στο λογαριασμό θα κάνει ο καθένας log in στο προφίλ του. Οπότε αν εγώ βάλω Pin στο προφίλ μου δε με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι στο λογαριασμό.Εγώ θα έχω πρόσβαση στο προφίλ μου αποκλειστικά και οι άλλοι αν έχουν μοιραστεί τους κωδικούς με άλλους 50 δεν με αφορά.Είναι δικό τους πρόβλημα.Το pin θα το ξέρω εγώ. Το κατάλαβες τώρα ? Αν διάβαζες την είδηση (που δε τη διάβασες) θα διάβαζες ότι "Μία δυνατότητα που εκτός από τους γονείς, θα βοηθήσει και όλους τους υπόλοιπους που μοιράζονται τη συνδρομή τους με φίλους και στους οποίους δεν θέλουν να δίνουν πρόσβαση σε αυτά που παρακολουθούν" Τι δε καταλαβαίνεις ? Στο προφίλ μου δε θα μπορεί να μπει κανένας. Φίλε μου έχουν δίκιο οι παραπάνω συμφορουμιτες. Μην επιμένεις. Συγκεκριμένα εγώ μοιράζομαι το account μου, με άλλα τρία νοικοκυριά. Κάθε νοικοκυριό έχει το δικό του προφίλ. Έχει τύχει μερικές φορές που θέλω να δω κάτι διαφορετικό από την γυναίκα μου, να μπαίνουμε με το ίδιο προφίλ σε διαφορετικές συσκευές και να βλέπουμε ταυτόχρονα. Με το ίδιο προφίλ. Εκείνη την ώρα αν τύχει και μπουν να δουν και τα άλλα τρία νοικοκυριά (είτε από το δικό μου προφίλ είτε με τα δικά τους), ένα από αυτά θα φάει άκυρο, γιατί θα έχουμε ξεπεράσει το όριο των 4 ταυτοχρόνως θεάσεων.
ryu_hadouken Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Ρε παιδιά εγώ δε καταλαβαίνω πως εσείς στριμάρετε με το ίδιο προφίλ ενώ εμένα δε έχει αφήσει ποτέ. Εγώ που έχω δώσει το κωδικό μου σε ένα φίλο μου όποτε είναι μέσα εμένα δε με αφήνει να μπω.Και αυτό το επιβεβαίωνα εκείνη την ώρα αν ήτανε μέσα και όντως ήτανε ενεργός. Εσείς από ότι καταλαβαίνω λέτε ότι είναι 4 streams ανεξάρτητα από τα προφίλ.Οπότε μπορεί να στριμάρουν 4 από 2 προφίλ πχ και οι άλλοι να μένουν απ έξω έστω και αν δεν είναι κανείς στο προφίλ τους.
kostas2018rr Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) πιστευω οτι θα βοηθησει το πιν στην ανεξελεγκτη χρηση του νετφλιξ. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από kostas2018rr
thodoris_9 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, ryu_hadouken είπε Ρε παιδιά εγώ δε καταλαβαίνω πως εσείς στριμάρετε με το ίδιο προφίλ ενώ εμένα δε έχει αφήσει ποτέ. Εγώ που έχω δώσει το κωδικό μου σε ένα φίλο μου όποτε είναι μέσα εμένα δε με αφήνει να μπω.Και αυτό το επιβεβαίωνα εκείνη την ώρα αν ήτανε μέσα και όντως ήτανε ενεργός. Εσείς από ότι καταλαβαίνω λέτε ότι είναι 4 streams ανεξάρτητα από τα προφίλ.Οπότε μπορεί να στριμάρουν 4 από 2 προφίλ πχ και οι άλλοι να μένουν απ έξω έστω και αν δεν είναι κανείς στο προφίλ τους. Ψάξε το λίγο, αδερφέ. Προφανώς κανείς δεν έχει πρόθεση να σε κοροϊδέψει, δεν κερδίζει κάτι. Ότι λένε τα παιδιά ισχύει. Βλέπω εγώ μια σειρά, από το ίδιο προφίλ βλέπει η κόρη μου μέσα στο δωμάτιο άλλη σειρά. Πιο ξεκάθαρο δεν γίνεται. Μήπως ο φίλος σου έδωσε κωδικό και αλλού; Όπως και να 'χει, η είδηση αφορά τα παιδιά που δεν θα μπορούν να μπουν σε άλλο προφίλ πέρα από το δικό τους, κι έτσι δεν θα βλέπουν προγράμματα ακατάλληλα για την ηλικία τους 2 ώρες πριν, kostas2018rr είπε πιστευω οτι θα βοηθησει το πιν στην ανεξελεγκτη χρηση του νετφλιξ. Ανεξελεγκτη χρήση από παιδιά εννοείς φαντάζομαι. Δεν αλλάζει το παραμικρό σε κάτι άλλο
JimGer Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 11 hours ago, ryu_hadouken said: Ρε παιδιά εγώ δε καταλαβαίνω πως εσείς στριμάρετε με το ίδιο προφίλ ενώ εμένα δε έχει αφήσει ποτέ. Εγώ που έχω δώσει το κωδικό μου σε ένα φίλο μου όποτε είναι μέσα εμένα δε με αφήνει να μπω.Και αυτό το επιβεβαίωνα εκείνη την ώρα αν ήτανε μέσα και όντως ήτανε ενεργός. Εσείς από ότι καταλαβαίνω λέτε ότι είναι 4 streams ανεξάρτητα από τα προφίλ.Οπότε μπορεί να στριμάρουν 4 από 2 προφίλ πχ και οι άλλοι να μένουν απ έξω έστω και αν δεν είναι κανείς στο προφίλ τους. Ρε φίλε μήπως ο λογαριασμός σου δεν είναι ultra hd που επιτρέπει 4 ταυτόχρονα streams? Αν έχεις το απλό πλάνο με το sd είναι 1 stream, το μεσσαίο με το full hd 2 streams και το ανώτερο 4K 4 streams. Εδώ πρακτικά μιλάμε για το 4k/ultra hd
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 22 ώρες πριν, JimGer είπε Γιατί τι είναι το 21? 200 χρόνια από την Επανάσταση, οπότε θεωρεί ότι θα κάνει και το Netflix την Επανάσταση του, στους μπαταχτσηδες
iphotographer Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω πως συνδυάζετε αυτή την νέα λειτουργία με την αποφυγή διαμοιράσματος του προφιλ. Ισα ισα που τώρα μπορώ πιο έυκολα να μοιραστώ το προφίλ μου με ένα συγγενή/φίλο. Για μένα ήταν η πιο απαράιτητη λειτουργία αυτή. Και εξηγώ γιατί: Έχω το account για 4 συσκευές με υψηλη ανάλυση. Και έχω φτιάξει και ένα προφιλ να μπαίνει η μάνα μου. Αντί να πατάει όμως το δικό της, έμπαινε όπου να ναι, με αποτέλεσμα να μου χαλάει την λίστα μου, τα προτείνόμενα, το "συνεχίστε να παρακολουθείτε" κλπ. Ο αδερφός μου μου έσβηνε την λίστα για πλάκα και μου έβαζε κάτι σαπουνόπερες. Αναγκάστηκα να φτιάξω νέο λογαριασμό και να πληρώνω ένα λογαριασμό μόνο για μένα και οι άλλοι να έχουν τον δικό τους. Τώρα με αυτό το pin θα μπορέσω πάλι να έχω κοινό λογαριασμό με τους δικούς μου
PC useras Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Στις 9/4/2020 στις 4:20 ΜΜ, JimGer είπε Γιατί τι είναι το 21? Η επανάσταση!
JimGer Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 51 minutes ago, PC useras said: Η επανάσταση! Σαν να το βλέπω μπροστά μου. Καμπάνια το Netflix με μπροστάρα την Γιάννα
safridia Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Στις 9/4/2020 στις 11:14 ΠΜ, pcos είπε και οπως ειμαπε ετσι? ιδιο πιν παντου, νετφλιξ, ΑΤΜ,κινητο, κλπ κλπ κλπ 😎 Μα φυσικα ναι, 0000. Με την ασφαλεια μας δεν παιζουμε
alex1001 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Στις 9/4/2020 στις 5:42 ΜΜ, Aja είπε Το 2021 είναι δίκη μου εκτίμηση. Πιστεύω ότι χάνουν πολλά λεφτά από τα free accounts μπα δεν νομίζω ότι χάνουν κάτι.. αυτός που δεν έχει σκοπό να πληρώσει δεν πρόκειται να πληρώσει θα κάνει κάτι άλλο.. ίσα ίσα ακόμα και εσύ που δεν πληρώνεις το διαφημίζεις σε άλλους που επειδή (βαριούνται/δεν ξέρουν) να κάνουν αυτό που κάνεις εσύ πληρώνουν το 10ρι δεν είναι δα και τόσο ακριβό!
jadawin Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Η άλλη άποψη λέει πως όσο περισσότεροι χρησιμοποιούν την πλατφόρμα, τόσο περισσότερο διαφημιζεται. Άλλωστε, εκείνοι που καθε μηνα κάνουν άλλο account εχουν ηδη βολευτεί με το Netflix. Αν καποια στιγμή τους "κόψει" την πρόσβαση τότε πιθανότατα αυτοι θα αναγκαστουν να πληρωσουν για να μη χασουν τη συνέχεια όλων των σειρών/ταινιών που έβλεπαν. Και, μαλλον, το Netflix με την ανοχή του "μαζεύει" μελλοντικούς πελατες.
arcadians Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Επιτέλους, μπορεις πλέον να βλέπεις τα αγαπημένα σου Drag Queen show 💃χωρίς να γίνεσαι ρόμπα στους κολλητούς που έχεις δώσει τα password...
kostas2018rr Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 10/4/2020 στις 6:50 ΠΜ, thodoris_9 είπε Ψάξε το λίγο, αδερφέ. Προφανώς κανείς δεν έχει πρόθεση να σε κοροϊδέψει, δεν κερδίζει κάτι. Ότι λένε τα παιδιά ισχύει. Βλέπω εγώ μια σειρά, από το ίδιο προφίλ βλέπει η κόρη μου μέσα στο δωμάτιο άλλη σειρά. Πιο ξεκάθαρο δεν γίνεται. Μήπως ο φίλος σου έδωσε κωδικό και αλλού; Όπως και να 'χει, η είδηση αφορά τα παιδιά που δεν θα μπορούν να μπουν σε άλλο προφίλ πέρα από το δικό τους, κι έτσι δεν θα βλέπουν προγράμματα ακατάλληλα για την ηλικία τους Ανεξελεγκτη χρήση από παιδιά εννοείς φαντάζομαι. Δεν αλλάζει το παραμικρό σε κάτι άλλο Στις 10/4/2020 στις 3:58 ΠΜ, kostas2018rr είπε πιστευω οτι θα βοηθησει το πιν στην ανεξελεγκτη χρηση του νετφλιξ. Ναι.Αυτο εννοω.οταν αφορα τα παιδια Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από kostas2018rr
nikoselpida Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Στις 9/4/2020 στις 5:42 ΜΜ, Aja είπε Το 2021 είναι δίκη μου εκτίμηση. Πιστεύω ότι χάνουν πολλά λεφτά από τα free accounts Καλημέρα φίλε, έχεις βάλει μια αγγελία αλλά δεν μπορείς να δεχθείς μηνύματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα