Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι εσύ έχεις μπερδευετεί γιατι αυτό:

19 minutes ago, ryu_hadouken said:

Βγαίνει το casa de papel.O αδερφός του Νίκου δοκιμάζει να μπει να το παρακολουθήσει αλλά δε μπορεί γιατί την ίδια ώρα ο Νίκος είναι "μέσα" και το βλέπει και ο ίδιος.

Έτσι ο αδερφός του Νίκου εκείνη την ώρα μπαίνει στο προφίλ του Κώστα να το δει.

Εκείνη την ώρα λοιπόν ο Κώστας δε μπορεί να μπει στο προφίλ του γιατί είναι ο αδερφός του Νικου που είναι στρατό. Πέρα από αυτό μετά θα του δείχνει ότι είδε τα επεισόδια χωρίς να τα έχει δει.

Τώρα με το pin λοιπόν πέρα από το log in στο λογαριασμό ο καθένας θα έχει και το δικό του Pin για το προφίλ του.

Έτσι δε θα τον νοιάζει αν ο κάθε από τη τετράδα έχει μοιράσει το κωδικό σε άλλα 10 άτομα.Το πρόβλημα θα το έχει αυτός που το μοίρασε και όχι ο άλλος καθώς το προφίλ του θα μένει ανεπηρέαστο.

δεν ισχύει. Αυτό σου είπα. Ο ΜΟΝΟΣ περιορισμός είναι η ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ θέαση μέχρι (1/2/4 άτομα ανάλογα ποιο πακέτο έχεις). Δεν υπάρχει περιορισμός από ποιο προφίλ βλέπει ο καθένας. Μπορούν και οι 4 να βλέπουν από ενα προφίλ. Το μόνο σωστό που έγραψες είναι αυτό: " Πέρα από αυτό μετά θα του δείχνει ότι είδε τα επεισόδια χωρίς να τα έχει δει."

Όλα τα άλλα είναι λάθος. Αν 10 άτομα μπουν συχρόνως στον λογαριασμό, μόνο 4 θα μπορούν να δουν. Οι υπόλοιποι δεν θα μπορούν να δουν από κανένα προφίλ

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, ryu_hadouken είπε

Πραγματικά δε καταλαβαίνω που υπάρχει σύγχυση και με τι διαφωνείς ή συμφωνείς.

Δύο ποστ πιο πριν σου έχω γράψει το παρακάτω.

και εσύ μου απαντάς 

Και πιο πάνω έχεις πει

Οπότε ή έχεις μπερδευτεί χωρίς κάποιο λόγο...ή χρησιμοποιείς λάθος τις λέξεις "συγχρόνως" και "ταυτόχρονα".

Στο ίδιο προφίλ δεν μπορούν να βλέπουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ούτε ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ κανείς.

Το θέμα υπάρχει όταν ο επισκέπτης ενός από τα 4 προφίλ μπαίνει στο προφίλ άλλου για να δει.Αυτός ο άλλος δε μπορεί μετά να μπει.Κλειδώνεται απ έξω.

Ο Μπάμπης ο Κώστας ο Νίκος και ο Γιάννης φτιάχνουν ένα λογαριασμό και πληρώνουν διά 4 τη συνδρομή τους.

Ο καθένας έχει το δικό του προφίλ.

Ο Νίκος δίνει το κωδικό του και στον αδερφό του που είναι στο στρατό.Ο αδερφός του Νίκου μπαίνει με το προφίλ του Νίκου.

Βγαίνει το casa de papel.O αδερφός του Νίκου δοκιμάζει να μπει να το παρακολουθήσει αλλά δε μπορεί γιατί την ίδια ώρα ο Νίκος είναι "μέσα" και το βλέπει και ο ίδιος.

Εκείνη την ώρα λοιπόν ο Κώστας δε μπορεί να μπει στο προφίλ του γιατί είναι ο αδερφός του Νικου που είναι στρατό.Πέρα από αυτό μετά θα του δείχνει ότι είδε τα επεισόδια χωρίς να τα έχει δει.

Τώρα με το pin λοιπόν πέρα από το log in στο λογαριασμό ο καθένας θα έχει και το δικό του Pin για το προφίλ του.

Έτσι δε θα τον νοιάζει αν ο κάθε από τη τετράδα έχει μοιράσει το κωδικό σε άλλα 10 άτομα.Το πρόβλημα θα το έχει αυτός που το μοίρασε και όχι ο άλλος καθώς το προφίλ του θα μένει ανεπηρέαστο.

Φιλε μου, επειδή μόλις το δοκίμασα κι εγώ από περιέργεια, μπορώ κανονικά στο ιδιο προφίλ να μπω από δυο διαφορετικές συσκευές και να δω ακριβώς την ίδια ή άλλη σειρά χωρίς κανένα θέμα ταυτόχρονα.

Επεξ/σία από tsamo2
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, tsamo2 είπε

Φιλε μου, επειδή μόλις το δοκίμασα κι εγώ από περιέργεια, μπορώ κανονικά στο ιδιο προφίλ να μπω από δυο διαφορετικές συσκευές και να δω ακριβώς την ίδια ή άλλη σειρά χωρίς κανένα θέμα ταυτόχρονα.

Χμμμ και εγώ είχα την εντύπωση που έχει και ο ryu πάντως δεν το ήξερα αυτό , ευχαριστούμε για την ενημέρωση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@JimGer  φίλε μου το ίδιο λέμε.

Πραγματικά δε καταλαβαίνω που διαφωνούμε.

Αυτό λέω και εγώ ότι θα δούνε μέχρι 4 maximum δηλαδή όποιος προλάβει.

Και έτσι την πληρώνει και αυτός που δε δίνει το κωδικό του.

Ενώ τώρα θα μπορεί να προστατέψει το προφίλ του.

32 λεπτά πριν, tsamo2 είπε

Φίλε μου μπερδεύεις το λογαριασμό με τα προφίλ.Τώρα τι να πω αν άλλαξε κάτι από εχθές το βράδυ ...

Ίσως επειδή μπαίνετε από το ίδιο δίκτυο ? (ίσως?) 

Από εκεί και πέρα πρώτη φορά το ακούω αυτό και σίγουρα σε εμένα δε γίνεται.

Αν ένα προφίλ είναι ενεργό δε μπορεί να μπει άλλος.

1 ώρα πριν, ryu_hadouken είπε

Εκείνη την ώρα λοιπόν ο Κώστας δε μπορεί να μπει στο προφίλ του γιατί είναι ο αδερφός του Νικου που είναι στρατό.Πέρα από αυτό μετά θα του δείχνει ότι είδε τα επεισόδια χωρίς να τα έχει δει.

αν και μετά από αυτό δεν καταλαβαίνεις ότι μιλάω και εγώ για ταυτόχρονη προβολή τι να πω δε μπορώ να στο δώσω να το καταλάβεις αλλιώς.

απλά έχεις σκαλώσει χωρίς λόγο.

Περισσότερο να στο εξηγήσω δε μπορώ.

2 ώρες πριν, ryu_hadouken είπε

Μα για τις ταυτόχρονες θεάσεις λέω.

Επεξ/σία από ryu_hadouken
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 minutes ago, ryu_hadouken said:

@JimGer  φίλε μου το ίδιο λέμε.

Πραγματικά δε καταλαβαίνω που διαφωνούμε.

Αυτό λέω και εγώ ότι θα δούνε μέχρι 4 maximum δηλαδή όποιος προλάβει.

Και έτσι την πληρώνει και αυτός που δε δίνει το κωδικό του.

Ενώ τώρα θα μπορεί να προστατέψει το προφίλ του.

Φίλε μου μπερδεύεις το λογαριασμό με τα προφίλ.Τώρα τι να πω αν άλλαξε κάτι από εχθές το βράδυ ...

Ίσως επειδή μπαίνετε από το ίδιο δίκτυο ? (ίσως?) 

Από εκεί και πέρα πρώτη φορά το ακούω αυτό και σίγουρα σε εμένα δε γίνεται.

Αν ένα προφίλ είναι ενεργό δε μπορεί να μπει άλλος.

αν και μετά από αυτό δεν καταλαβαίνεις ότι μιλάω και εγώ για ταυτόχρονη προβολή τι να πω δε μπορώ να στο δώσω να το καταλάβεις αλλιώς.

απλά έχεις σκαλώσει χωρίς λόγο.

Περισσότερο να στο εξηγήσω δε μπορώ.

Ρε φίλε εσύ δεν καταλαβαίνεις τι σου λέω και σου λέω ότι είσαι λάθος και σου εξηγώ γιατί. Εσύ τώρα θα κλειδώσεις το λογαριασμό σου. Και οι φίλοι σου το ίδιο. Ε αν ένας το δώσει το pin του σε άλλα 5 άτομα και μπουν πριν απο σένα, τότε οι 4 από αυτούς θα βλέπουν ότι θέλουν από ένα προφίλ και εσύ θα συνεχίζεις να μην μπορείς να δεις. Το κατάλαβες τώρα? Αν όχι δεν μπορώ να κάνω κάτι.

Και για να στο κάνω και πιο λιανά, αυτό που λες/θες εσύ γίνεται ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ το netflix εφαρμόσει 1 stream/profile. Αυτό προς το παρόν δεν ισχύει

Επεξ/σία από JimGer
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@JimGer 

Δε θα κλειδώνεις το λογαριασμό.Θα κλειδώνει ο καθένας το προφίλ του.Μετά το log in στο λογαριασμό θα κάνει ο καθένας log in στο προφίλ του.

Οπότε αν εγώ βάλω Pin στο προφίλ μου δε με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι στο λογαριασμό.Εγώ θα έχω πρόσβαση στο προφίλ μου αποκλειστικά και οι άλλοι αν έχουν μοιραστεί τους κωδικούς με άλλους 50 δεν με αφορά.Είναι δικό τους πρόβλημα.Το pin θα το ξέρω εγώ.

Το κατάλαβες τώρα ?

Αν διάβαζες την είδηση (που δε τη διάβασες) θα διάβαζες ότι "Μία δυνατότητα που εκτός από τους γονείς, θα βοηθήσει και όλους τους υπόλοιπους που μοιράζονται τη συνδρομή τους με φίλους και στους οποίους δεν θέλουν να δίνουν πρόσβαση σε αυτά που παρακολουθούν"

Τι δε καταλαβαίνεις ? Στο προφίλ μου δε θα μπορεί να μπει κανένας.

Επεξ/σία από ryu_hadouken
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JimGer είπε

Γιατί τι είναι το 21?

Το 2021 είναι δίκη μου εκτίμηση. Πιστεύω ότι χάνουν πολλά λεφτά από τα free accounts  

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, ryu_hadouken είπε

@JimGer 

Δε θα κλειδώνεις το λογαριασμό.Θα κλειδώνει ο καθένας το προφίλ του.Μετά το log in στο λογαριασμό θα κάνει ο καθένας log in στο προφίλ του.

Οπότε αν εγώ βάλω Pin στο προφίλ μου δε με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι στο λογαριασμό.Εγώ θα έχω πρόσβαση στο προφίλ μου αποκλειστικά και οι άλλοι αν έχουν μοιραστεί τους κωδικούς με άλλους 50 δεν με αφορά.Είναι δικό τους πρόβλημα.Το pin θα το ξέρω εγώ.

Το κατάλαβες τώρα ?

Αν διάβαζες την είδηση (που δε τη διάβασες) θα διάβαζες ότι "Μία δυνατότητα που εκτός από τους γονείς, θα βοηθήσει και όλους τους υπόλοιπους που μοιράζονται τη συνδρομή τους με φίλους και στους οποίους δεν θέλουν να δίνουν πρόσβαση σε αυτά που παρακολουθούν"

Φίλε μου εχει δίκιο ο άλλος. Ο μόνος περιορισμός είναι τα συνολικά άτομα στο account. Και τώρα και μετά θα μπορούν να μπαίνουν στο ίδιο Profile είτε είναι με Pin είτε όχι. Δηλαδή αν 4 άτομα έχουν το pin για το ίδιο profile, Θα μπαίνουν και οι 4. Οπότε οι άλλοι, παρότι το έχουν κλειδωμένο δεν θα μπορούν καν να μπουν...

Το έχω δοκιμάσει πολλές φορές για το ίδιο Profile από διαφορετικό χώρο. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Φίλε μου εχει δίκιο ο άλλος. Ο μόνος περιορισμός είναι τα συνολικά άτομα στο account. Και τώρα και μετά θα μπορούν να μπαίνουν στο ίδιο Profile είτε είναι με Pin είτε όχι. Δηλαδή αν 4 άτομα έχουν το pin για το ίδιο profile, Θα μπαίνουν και οι 4. Οπότε οι άλλοι, παρότι το έχουν κλειδωμένο δεν θα μπορούν καν να μπουν...

Το έχω δοκιμάσει πολλές φορές για το ίδιο Profile από διαφορετικό χώρο. 

Έχετε access στο ίδιο προφίλ και στριμάρετε από το ίδιο προφίλ την ίδια ώρα σε πολλές συσκευές ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, ryu_hadouken είπε

Έχετε access στο ίδιο προφίλ και στριμάρετε από το ίδιο προφίλ την ίδια ώρα σε πολλές συσκευές ?

Ναι. Πρέπει να έχεις account που να δέχεται ταυτόχρονες θεάσεις. Μπορείς να το δοκιμάσεις και από το σπίτι σου. Μπες Netflix και μετά με κάποιο vpn μπες.ταυτοχρονα.

Δες και εδώ το ίδιο θέμα στο reddit. Όλοι λένε ότι μπορούν. Και μιλάμε για ταυτόχρονα

https://amp.reddit.com/r/netflix/comments/3mn8dd/all_can_two_persons_use_the_same_profile/

Επεξ/σία από Retromaniac
Δημοσ.
1 hour ago, ryu_hadouken said:

@JimGer 

Το κατάλαβες τώρα ?

Μα το διάβασα. Εσύ δηλαδή έχεις πρόβλημα να μην μπαίνουν στο προφίλ σου, αλλά δεν έχεις πρόβλημα ότι δεν θα μπορείς να δεις κάτι επειδή βλέπουν πολλοί άλλοι μαζί? Αν ισχύει αυτό οκ. 

Αλλά δεν λες αυτό στις εξηγήσεις σου. Αν σε ενδιαφέρει να μην βλέπει κανένας άλλος το τι βλέπεις εσύ ή/και να μην βλέπουν από το προφίλ σου άλλοι και σου αλλάζουν τα recommendations/watch history τότε οκ.

29 minutes ago, ryu_hadouken said:

Ναι 1000% Ποτέ δεν είχα θέμα. Και αυτό έγραψα στο 1ο ποστ μου ότι το δοκίμασα και τώρα. 

Αν εσύ μοιράζεσαι με φίλους σου και σε εκνευρίζει το γεγονός ότι μπορεί να μην βρίσκεις "ελεύθερη οθόνη" τότε δεν θα σου φανεί χρήσιμο αυτό εκτός αν συνοδευτεί με ταυτόχρονο lock 1stream/profile.

Eμένα προσωπικά με εκνευρίζει το γεγονός ότι δεν μπορούμε να κάνουμε πάνω από 5 profiles. Δηλαδή βλέπουμε ξέρω γω εκ περιτροπής 8-9 άτομα αλλά όχι πάνω από 4 ταυτόχρονα, και πρέπει να μπλέκουμε τα views μας

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ryu_hadouken είπε

Ο Μπάμπης ο Κώστας ο Νίκος και ο Γιάννης φτιάχνουν ένα λογαριασμό και πληρώνουν διά 4 τη συνδρομή τους.

Ο καθένας έχει το δικό του προφίλ.

Ο Νίκος δίνει το κωδικό του και στον αδερφό του που είναι στο στρατό.Ο αδερφός του Νίκου μπαίνει με το προφίλ του Νίκου.

θα μπορούσε να είναι και θέμα στις Πανελλήνιες αυτό που γράφεις!!! 😛

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, mants118 είπε

θα μπορούσε να είναι και θέμα στις Πανελλήνιες αυτό που γράφεις!!! 😛

Για το μάθημα της έκθεσης :D

(Περιγράψτε πως χρησιμοποιείτε μια συνδρομητική τηλεόραση)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...