Kostasspil Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Ελπίζω να μην μπλοκάρει μετά από συνεχόμενες ανεπιτυχείς προσπάθειες και τρέχουμε 1
logistoulis Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, ryu_hadouken είπε Βοηθάει γιατί στα 4 άτομα όλοι δίνουν το κωδικό και σε άλλους (κοπέλα τους , άλλο φίλο , στον αδερφό τους που είναι στρατό κλπ) οπότε όταν μπαίνουν μαζί εάν είναι κατειλιμμένο το προφίλ τους μπαίνουν σε άλλο.Τώρα δε θα μπορούν.
JimGer Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 29 minutes ago, ryu_hadouken said: Βοηθάει γιατί στα 4 άτομα όλοι δίνουν το κωδικό και σε άλλους (κοπέλα τους , άλλο φίλο , στον αδερφό τους που είναι στρατό κλπ) οπότε όταν μπαίνουν μαζί εάν είναι κατειλιμμένο το προφίλ τους μπαίνουν σε άλλο.Τώρα δε θα μπορούν. Μα το όριο είναι στις ταυτόχρονες θεάσεις μόνο. Αλλά στο ίδιο προφίλ Μπορούν να βλέπουν 2 συγχρόνως. Δεν εμποδίζει σε τίποτα αυτό. 1
JOVI7826 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, Agony είπε Επιτέλους τα μυστικά του κράτους ειναι πλεον ασφαλείς. Ασφαλή. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από JOVI7826 6 3
polaki Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, ryu_hadouken είπε Βοηθάει γιατί στα 4 άτομα όλοι δίνουν το κωδικό και σε άλλους (κοπέλα τους , άλλο φίλο , στον αδερφό τους που είναι στρατό κλπ) οπότε όταν μπαίνουν μαζί εάν είναι κατειλιμμένο το προφίλ τους μπαίνουν σε άλλο.Τώρα δε θα μπορούν. Ήταν ο λόγος που έφυγα από την τετράδα, δεν με νοιαζει ποιός μπαίνει, με νοιάζει όμως ότι μου εμφανίζει άκυρες σειρές με βάση αυτά που εχει δει ο "επισκέπτης" και το χειρότερο ότι κρατάει την ιστορικότητα των επεισοδίων της σειράς που βλεπεις..
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Βαδιζουμε σιγα σιγα προς το μια οθονη ανα προφιλ ταυτοχρονα...
Retromaniac Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 14 λεπτά πριν, Talepwros είπε Βαδιζουμε σιγα σιγα προς το μια οθονη ανα προφιλ ταυτοχρονα... Μακάρι 1
ryu_hadouken Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, JimGer είπε Μα το όριο είναι στις ταυτόχρονες θεάσεις μόνο. Αλλά στο ίδιο προφίλ Μπορούν να βλέπουν 2 συγχρόνως. Δεν εμποδίζει σε τίποτα αυτό. Μα για τις ταυτόχρονες θεάσεις λέω. Το netflix βγάζει όλη τη season μαζεμένη και η πλειοψηφία τη παρακολουθεί μέσα σε ένα σουκού/εβδομάδα.(πχ stranger things , la casa de papel κλπ) Αλλά πέρα και από αυτό υπάρχει και θέμα με το ιστορικό όπως είπε ο φίλος παραπάνω.Σου δείχνει επεισόδια που δεν έχεις παρακολουθήσει εσύ(αλλά ο επισκέπτης) και μπερδεύεσαι. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από ryu_hadouken
JimGer Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 5 minutes ago, ryu_hadouken said: Μα για τις ταυτόχρονες θεάσεις λέω. Το netflix βγάζει όλη τη season μαζεμένη και η πλειοψηφία τη παρακολουθεί μέσα σε ένα σουκού/εβδομάδα.(πχ stranger things , la casa de papel κλπ) Αλλά πέρα και από αυτό υπάρχει και θέμα με το ιστορικό όπως είπε ο φίλος παραπάνω.Σου δείχνει επεισόδια που δεν έχεις παρακολουθήσει εσύ(αλλά ο επισκέπτης ) και μπερδεύεσαι. Ναι οκ αυτό με το ιστορικό. Εγώ είπα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να βλέπουν από το ίδιο προφίλ ταυτόχρονα πολλοί. Αυτό είχε πει ότι γλιτώνεις κάποιος πιο πάνω. Πάντως ρε παιδιά αν είναι να θέλετε κωδικό για αυτά μήπως να δείτε με ποιους μοιράζεστε τη συνδρομή σας?
ryu_hadouken Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 23 λεπτά πριν, JimGer είπε Ναι οκ αυτό με το ιστορικό. Εγώ είπα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να βλέπουν από το ίδιο προφίλ ταυτόχρονα πολλοί. Αυτό είχε πει ότι γλιτώνεις κάποιος πιο πάνω. Πάντως ρε παιδιά αν είναι να θέλετε κωδικό για αυτά μήπως να δείτε με ποιους μοιράζεστε τη συνδρομή σας? Έχετε μπερδευτεί. Από το κάθε προφίλ μπορεί να βλέπει μόνο 1. Ο κάθε λογαριασμός έχει 4 προφίλ. Σε κάθε προφίλ επιτρέπεται ένας ενεργός χρήστης.Δηλαδή σε κάθε λογαριασμό μπορούν να βλέπουν ταυτόχρονα maximum μέχρι 4.
JimGer Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 4 minutes ago, ryu_hadouken said: Έχετε μπερδευτεί. Από το κάθε προφίλ μπορεί να βλέπει μόνο 1. Ο κάθε λογαριασμός έχει 4 προφίλ. Σε κάθε προφίλ επιτρέπεται ένας ενεργός χρήστης.Δηλαδή σε κάθε λογαριασμό μπορούν να βλέπουν ταυτόχρονα maximum μέχρι 4. Όχι διαφωνώ και μόλις το ξαναδοκίμασα. Ο μόνος περιορισμός που υπάρχει είναι οι ταυτόχρονες θεάσεις. Ακόμα και αν βλέπουν όλοι από το ίδιο προφίλ
stefanos_th Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, Aja είπε Τον τζάμπα μήνα να μην σταματήσουν και είμαστε καλά 😂 καποιο κολπο ξερεις εσυ και δεν μιλας. φτιαχνεις καινουρια mail και αλλαζεις mac ? το εχω σκεφτει αλλα δεν το δοκιμασα .
Aja Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 17 λεπτά πριν, stefanos_th είπε καποιο κολπο ξερεις εσυ και δεν μιλας. φτιαχνεις καινουρια mail και αλλαζεις mac ? το εχω σκεφτει αλλα δεν το δοκιμασα . Καινούργια μειλ ναι και πιστωτικές . Υπολογιστή δεν αλλάζω όχι. Δεν έχω δει να bannaroun Mac addresses Προς το παρόν .σιγουρα μέχρι το 21 θα σταματήσει αυτό κάποια στιγμή 1
JimGer Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 3 minutes ago, Aja said: Καινούργια μειλ ναι και πιστωτικές . Υπολογιστή δεν αλλάζω όχι. Δεν έχω δει να bannaroun Mac addresses Προς το παρόν .σιγουρα μέχρι το 21 θα σταματήσει αυτό κάποια στιγμή Γιατί τι είναι το 21?
ryu_hadouken Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 29 λεπτά πριν, JimGer είπε Όχι διαφωνώ και μόλις το ξαναδοκίμασα. Ο μόνος περιορισμός που υπάρχει είναι οι ταυτόχρονες θεάσεις. Ακόμα και αν βλέπουν όλοι από το ίδιο προφίλ Πραγματικά δε καταλαβαίνω που υπάρχει σύγχυση και με τι διαφωνείς ή συμφωνείς. Δύο ποστ πιο πριν σου έχω γράψει το παρακάτω. 1 ώρα πριν, ryu_hadouken είπε Μα για τις ταυτόχρονες θεάσεις λέω. και εσύ μου απαντάς 1 ώρα πριν, JimGer είπε Εγώ είπα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να βλέπουν από το ίδιο προφίλ ταυτόχρονα πολλοί. Και πιο πάνω έχεις πει 3 ώρες πριν, JimGer είπε Μα το όριο είναι στις ταυτόχρονες θεάσεις μόνο. Αλλά στο ίδιο προφίλ Μπορούν να βλέπουν 2 συγχρόνως. Οπότε ή έχεις μπερδευτεί χωρίς κάποιο λόγο...ή χρησιμοποιείς λάθος τις λέξεις "συγχρόνως" και "ταυτόχρονα". Στο ίδιο προφίλ δεν μπορούν να βλέπουν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ούτε ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ κανείς. Το θέμα υπάρχει όταν ο επισκέπτης ενός από τα 4 προφίλ μπαίνει στο προφίλ άλλου για να δει.Αυτός ο άλλος δε μπορεί μετά να μπει.Κλειδώνεται απ έξω. Ο Μπάμπης ο Κώστας ο Νίκος και ο Γιάννης φτιάχνουν ένα λογαριασμό και πληρώνουν διά 4 τη συνδρομή τους. Ο καθένας έχει το δικό του προφίλ. Ο Νίκος δίνει το κωδικό του και στον αδερφό του που είναι στο στρατό.Ο αδερφός του Νίκου μπαίνει με το προφίλ του Νίκου. Βγαίνει το casa de papel.O αδερφός του Νίκου δοκιμάζει να μπει να το παρακολουθήσει αλλά δε μπορεί γιατί την ίδια ώρα ο Νίκος είναι "μέσα" και το βλέπει και ο ίδιος. Έτσι ο αδερφός του Νίκου εκείνη την ώρα μπαίνει στο προφίλ του Κώστα να το δει. Εκείνη την ώρα λοιπόν ο Κώστας δε μπορεί να μπει στο προφίλ του γιατί είναι ο αδερφός του Νικου που είναι στρατό.Πέρα από αυτό μετά θα του δείχνει ότι είδε τα επεισόδια χωρίς να τα έχει δει. Τώρα με το pin λοιπόν πέρα από το log in στο λογαριασμό ο καθένας θα έχει και το δικό του Pin για το προφίλ του. Έτσι δε θα τον νοιάζει αν ο κάθε από τη τετράδα έχει μοιράσει το κωδικό σε άλλα 10 άτομα.Το πρόβλημα θα το έχει αυτός που το μοίρασε και όχι ο άλλος καθώς το προφίλ του θα μένει ανεπηρέαστο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα