IKARIWTHS Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Καλησπερα παιδια,εχω για πρωτη φορα ενα ap της mikrotik το οποιο τρεχει το τελευταιο firmware 6.46.5.Προσπαθω να το προγραμματισω μεταξυ 12 το βραδυ με 9 το πρωι και για καθε μερα της εβδομαδας να μην εκπεμπει wifi .Μεχρι στιγμης εχω καταφερει να να το κανω για μια ημερα αλλα οχι για ολη την εβδομαδα.Μπορει καποιος να βοηθησει? Εχω ακολουθησει αυτον τον οδηγο http://mlapshin.com/index.php/2015/09/01/mikrotik-and-dads-job/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos73 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Έτσι το έχω και εγώ και είναι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Απο οτι βλεπω αυτο που εχεις διαφορετικο εινα οτι διπλα στο interval υπαρχει το 1d,αυτο δινει την εντολη να επαναλαμβανεται καθε μέρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos73 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Και στον τον οδηγό το ίδιο έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Ναι το ειδα,αυτο δινει την επαναληψη ομως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logvphys Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Ναι αυτο τη δινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos73 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δεν έχω ιδέα ,αν και χρησιμοποιώ αρκετά mikrotik οπού κάνω εγκατάσταση κάμερών αλλά όλο το στήσιμο του mikrotik το κάνει συνεργάτης μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IKARIWTHS Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 οκ παιδια σας ευχαριστω,με καλύψατε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα