DarkPrince Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, όταν σηκώνω το καπάκι της οθόνης, η οθόνη φωτίζει μετά το ανοιγμα 50-60 μοιρων σβήνει, ενώ το laptop εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά. τι μπορεί να συμβαίνει? και αυτό με την προϋπόθεση ότι πρέπει να σηκώνω το καπάκι παρα πολύ αργά, γιατί αν το σηκώσω απότομα δεν θα ανάψει καθόλου.. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει η να έχει αντιμετωπίσει και αυτός ένα παρόμοιο πρόβλημα με την οθόνη του macbook να μας πει, μπας και βγάλω άκρη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ribopaido Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 https://support.apple.com/el-gr/13-inch-macbook-pro-display-backlight-service Ειναι γνωστό το πρόβλημα στα 2016-2017 και οφείλεται στη κοντη καλωδιοταινια του οπίσθιου φωτισμού η οποια με τα ανοιξε κλείσε τραβιέται και σιγα σιγα τα παιζει. Αλλάζεται δωρεαν η οθονη με τυπου 2018 -μακρυτερο καλώδιο- . Σε εξουσιοδοτημένο (isystem- document) και εισαι ετοιμος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkPrince Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Πω πω, δεν ήξερα ότι ήταν γενικευμένο το πρόβλημα, και από ότι διάβασα λέει, Το πρόγραμμα καλύπτει τα μοντέλα MacBook Pro που πληρούν τις προϋποθέσεις για 4 χρόνια μετά την πρώτη λιανική πώληση της μονάδας. Ανακουφιστικά μια στάλα, αφού νόμιζα ότι θα μου κοστίσει ο κούκος αηδόνι.. Αυτό το Mac ρε φιλε, πολύ προβληματικό που μου έλαχε, μέσα στην διετία της εγγύησης μου ειχαν αλλάξει δυο φορες την μπαταρία του μια το πληκτρολόγιο μια την οθόνη, και τώρα σχετικά πρόσφατα είχε χαλάσει ο φορτιστής και κάποιο πρόβλημα είχε στην υποδοχή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
modesto Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Το ίδιο έπαθα και εγώ με το 15 μοντέλο μετά από 1 χρόνο, δεν μου το κάλυψαν και τώρα το χρησιμοποιώ με συνδεδεμένη οθόνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkPrince Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Τι εννοείς δεν στο κάλυψαν? τι σου είπαν δηλαδή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
modesto Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Το είχα πάρει απο σκρουτζ, καιζερ συγκεκριμένα, και μετά το έστειλα 2 φορές σε εξουσιοδοτημένο αλλά είχε περάσει ο χρόνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkPrince Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Πήρα τηλέφωνο την apple και μου είπανε τα ιδια, οτι είναι γνωστό πρόβλημα, τους έδωσα τον σειριακό αριθμό και τελικά ειναι μεσα στο πρόγραμμα της εγγύησης, ποτε το συσκέυασα ποτε το ταχυδρόμησα μεσα σε μια στιγμή, ταξιδεύει στο service της infoquest 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ribopaido Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Mε το καλο. Να ξερεις του 2016-18 εχουν θεμα με το πληκτρολογιο εγω εως τωρα το εχω γλυτωσει αλλα καποια στιγμη το βλεπω να γινεται.. Επειδη αλλαζουν ολο το upper case ( μπαταρια -πληκτρολογιο και. τρακπαντ ειναι ευκαιρια να το κανω στην εγγυηση της 4τιας χαχα οταν ειναι) Να σου πω οτι το 16αρι εχει επισης θεματα με κερνελ , το εχω απο την εταιρια που δουλευω και ενω ειναι αψογο σε ολα σου δημιουργει ενα φοβο με αυτα π διαβαζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkPrince Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτό με το πληκτρολόγιο που λες το εχω περάσει, όταν είχε χαλάσει η οθόνη και έστειλα το MacBook για service παρατήρησα μετα απο δυο μερες οτι μερικά κουμπιά από το πληκτρολόγιο κολλαγαν, έφυγε πάλι για service και μου άλλαξαν το upper case.. αλλα δεν ήξερα οτι ηταν γνωστό το πρόβλημα και είχε βγει πράγματα αντικατάστασης εγω είχα υποθέσει οτι κάποιο τεχνικό λάθος είχε γίνει στο service.. Τωρα το έμαθα απο σένα, και με έβαλες σε σκέψεις δίπλα στο power button τα πλήκτρα f10 f11 f12 κολλάνε, μίλησα πρίν από λίγο με την apple και μου είπαν οτι αν υπάρχει όντως πρόβλημά θα μου αντικαταστήσουν ξανα το upper case.. Οπότε έχουμε με ενα σμπάρο δυο τρυγόνια.. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από DarkPrince Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ribopaido Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Ναι όλο προβλήματα βέβαια και είναι να αγχώνεσαι. Εμένα το ταμπ κόλλησε μια φορά αλλά με σπρευ αέρα όλα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Παιδες ποσο γρηγοροι ειναι στο σερβις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Στις 12/4/2020 στις 10:07 ΜΜ, Predatorkill είπε Παιδες ποσο γρηγοροι ειναι στο σερβις; Σίγουρα θα πάρει περισσότερο χρόνο το πηγαινε-ελα παρα το ιδιο το σερβις. Δηλαδη το σερβις γενικα θελει το πολυ 2 με τρεις εργάσιμες. Αλλά λόγω καθυστερήσεων κούριερ μπορεί να το πάρεις στα χέρια σου και μετά από 15-20 μέρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkPrince Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Έχω νέα.. Η οθόνη είναι μέσα στο πρόγραμμα της εγγύησης και θα αντικατασταθεί αλλά στο πληκτρολόγιο εντόπισαν λέει υγρασία και έχουν εμφανιστεί στίγματα σκουριάς.. Και δεν καλύπτετε από την εγγύηση.. Ακόμα η κεντρική πλακέτα έχει πρόβλημα με έναν αισθητήρα της, συγκεκριμένα τον SMC sensor όπως λένε τα διαγνωστικά της Apple και χρήζει αντικατάστασης. Μου ζητάνε για αντικατάσταση 1072€ μαζί με τα εργατικά, μιλάμε για χάλια.. Τους είπα να αλλάξουν οθόνη και να το αφήσουνε έτσι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timemachine Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Στις 17/4/2020 στις 9:30 ΜΜ, DarkPrince είπε Έχω νέα.. Η οθόνη είναι μέσα στο πρόγραμμα της εγγύησης και θα αντικατασταθεί αλλά στο πληκτρολόγιο εντόπισαν λέει υγρασία και έχουν εμφανιστεί στίγματα σκουριάς.. Και δεν καλύπτετε από την εγγύηση.. Ακόμα η κεντρική πλακέτα έχει πρόβλημα με έναν αισθητήρα της, συγκεκριμένα τον SMC sensor όπως λένε τα διαγνωστικά της Apple και χρήζει αντικατάστασης. Μου ζητάνε για αντικατάσταση 1072€ μαζί με τα εργατικά, μιλάμε για χάλια.. Τους είπα να αλλάξουν οθόνη και να το αφήσουνε έτσι.. Ψάξτο λίγο... εννοώ εγώ σε iPhone καινούριο 2-3 μηνών το είχα πάει istorm Θεσσαλονίκη γιατί δεν άνοιγε. Όταν το έφτιαξα και παρέλαβα μου είπαν ότι δεν καλύπτετε από εγγύηση γιατί το είχε ανοίξει μη εξουσιοδοτημένο Service... και πλήρωσα έλεγχο 25 ευρώ. Το κινητό ήταν αγορασμένο πριν 2-3 μήνες από authorized reseller εξωτερικού και φυσικά δεν το είχα δώσει πουθενά άλλου, αλλά οκ το ποσό ήταν μικρό. Αν είσαι εντελώς εκτός εγγύησης/apple care και δεν είναι μοντέλο με T2 Chip λογικά μπορεί και μη εξουσιωδοτημένο Service που ασχολείται με chips, microsoldering κλπ να στο φτιάξει, αν όντως ισχύουν αυτά που λένε. Το diagnostics χωρίς να είμαι 100% σίγουρος μπορείς να το τρέξεις και μόνος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα