Προς το περιεχόμενο

Πού πήγε το sol.gr;

Kostas_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Πιθανότατα θα έχει ξανασυζητηθεί το θέμα αλλά μήπως ξέρει κάποιος γιατί δεν δουλεύει το sol.gr ή αν υπάρχει κάτι παρόμοιο; Ήταν πολύ καλό το site και είναι κρίμα και άδικο να το κόψουν. Που θα ξαναβρώ εγώ τις απίστευτες σκηνές με τον Βέγγο ώς πράκτορα 000;

Δημοσ.

Απογοητεύτηκα.

Τελικά λίγοι είμαστε οι νοσταλγοί των παλιών καλών ελληνικών ταινιών (εσύ, εγώ και ένας φίλος μου). Άς υπήρχαν τουλάχιστον σε dvd.

Και εγώ το ψάχνω πάρα πολύ καιρό, απλά είμαι νέος στο insomnia και είπα να δοκιμάσω την τύχη μου.

Θα συνεχίσω να ψάχνω και αν μάθω κάτι θα σε ενημερώσω. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Δημοσ.

Θα συνεχίσω να ψάχνω και αν μάθω κάτι θα σε ενημερώσω. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.

Μαζί σου φιλε μου.

Το πηγαίο γελιο και η αυθεντικοτητα αυτων των ταινιων ειναι το κατι αλλο...

Δημοσ.
Τελικά λίγοι είμαστε οι νοσταλγοί των παλιών καλών ελληνικών ταινιών (εσύ, εγώ και ένας φίλος μου)

Παρών και ο φίλος του (για να γίνουμε πολλοί).

Κούλα, πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος(...από άλλο ανέκδοτο)

Δημοσ.

Νομιζα οι οπαδοι των παλιων καλων ελληνικων ταινιων ηταν πολλοι.

Εξαλλου γι αυτο τις παιζουν συνεχεια τα καναλια.

Αλλά...

Οι insomniacs πέρα απο το Pc δεν βλεπουν καμια τέτοια ταινία? Γιατι να κλείσει το sol.gr?

Και πανω που ειχε αρχίσει να προσφέρει videos με νέα καλύτερη ποιότητα(Mpeg μεγαλύτερου μεγέθους- αντι για τα παλια avi).

Δημοσ.
Και πανω που ειχε αρχίσει να προσφέρει videos με νέα καλύτερη ποιότητα(Mpeg μεγαλύτερου μεγέθους- αντι για τα παλια avi).

Μήπως γι'αυτό έκλεισε (ή το έκλεισαν); :roll:

Δημοσ.

Μήπως γι'αυτό έκλεισε (ή το έκλεισαν);

Λες να εμπλεξαν με πνευματικα δικαιωματα? Συγγενείς των ηθοποιών, εταιριες κλπ κλπ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν πιστεύω να έγινε κάτι τέτοιο. Άμα κάνετε μια καλή αναζήτηση πιθανόν να σας βγάλει μερικές σελίδες σε διάφορους free servers της SOL (μου χε τύχει)

Βέγγος ΑΘΑΝΑΤΟΣ :D

Δημοσ.

διάφορους free servers της SOL (μου χε τύχει)

Υπαρχουν τα βιντεο ακομη online, σε αλλη διευθυνση εκτος της sol.gr?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...