Kostas_g Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Καλημέρα σε όλους. Πιθανότατα θα έχει ξανασυζητηθεί το θέμα αλλά μήπως ξέρει κάποιος γιατί δεν δουλεύει το sol.gr ή αν υπάρχει κάτι παρόμοιο; Ήταν πολύ καλό το site και είναι κρίμα και άδικο να το κόψουν. Που θα ξαναβρώ εγώ τις απίστευτες σκηνές με τον Βέγγο ώς πράκτορα 000;
karib Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Αχ φιλε μου... Κι εγω τα ιδια ψαχνω, οχι τωρα, πανω απο ετος.
karib Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Φαινεται φιλε μου μονο εμεις οι δυο θελαμε το εν λογω site.
Kostas_g Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Απογοητεύτηκα. Τελικά λίγοι είμαστε οι νοσταλγοί των παλιών καλών ελληνικών ταινιών (εσύ, εγώ και ένας φίλος μου). Άς υπήρχαν τουλάχιστον σε dvd. Και εγώ το ψάχνω πάρα πολύ καιρό, απλά είμαι νέος στο insomnia και είπα να δοκιμάσω την τύχη μου. Θα συνεχίσω να ψάχνω και αν μάθω κάτι θα σε ενημερώσω. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.
karib Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Θα συνεχίσω να ψάχνω και αν μάθω κάτι θα σε ενημερώσω. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Μαζί σου φιλε μου. Το πηγαίο γελιο και η αυθεντικοτητα αυτων των ταινιων ειναι το κατι αλλο...
Nameless Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Δημοσ. 15 Απριλίου 2004 Τελικά λίγοι είμαστε οι νοσταλγοί των παλιών καλών ελληνικών ταινιών (εσύ, εγώ και ένας φίλος μου) Παρών και ο φίλος του (για να γίνουμε πολλοί). Κούλα, πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος(...από άλλο ανέκδοτο)
karib Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Νομιζα οι οπαδοι των παλιων καλων ελληνικων ταινιων ηταν πολλοι. Εξαλλου γι αυτο τις παιζουν συνεχεια τα καναλια. Αλλά... Οι insomniacs πέρα απο το Pc δεν βλεπουν καμια τέτοια ταινία? Γιατι να κλείσει το sol.gr? Και πανω που ειχε αρχίσει να προσφέρει videos με νέα καλύτερη ποιότητα(Mpeg μεγαλύτερου μεγέθους- αντι για τα παλια avi).
dim_b Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Και πανω που ειχε αρχίσει να προσφέρει videos με νέα καλύτερη ποιότητα(Mpeg μεγαλύτερου μεγέθους- αντι για τα παλια avi). Μήπως γι'αυτό έκλεισε (ή το έκλεισαν); :roll:
karib Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Δημοσ. 16 Απριλίου 2004 Μήπως γι'αυτό έκλεισε (ή το έκλεισαν); Λες να εμπλεξαν με πνευματικα δικαιωματα? Συγγενείς των ηθοποιών, εταιριες κλπ κλπ?
Triton Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δημοσ. 25 Απριλίου 2004 Δεν πιστεύω να έγινε κάτι τέτοιο. Άμα κάνετε μια καλή αναζήτηση πιθανόν να σας βγάλει μερικές σελίδες σε διάφορους free servers της SOL (μου χε τύχει) Βέγγος ΑΘΑΝΑΤΟΣ
karib Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 διάφορους free servers της SOL (μου χε τύχει) Υπαρχουν τα βιντεο ακομη online, σε αλλη διευθυνση εκτος της sol.gr?
BalDwin Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Βεβαίως.Ορίστε:http://www.4fun.gr/PureFun/FunMedia/MoviePicIndex.asp?CID=27&P=1&NPP=9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.