Προς το περιεχόμενο

Android TV box + cosmote TV ott

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Πιτούλιας είπε

Ότι κι εσύ + θύρα SPDIF για 5.1 ήχο από KODI. Εδώ μιά παρουσίαση της συσκευής.

1 ώρα πριν, dddamned είπε

Αν θέλεις γίνε λίγο πιο αναλυτικός στις απαιτήσεις σου, να δούμε αν ταυτιζόμαστε.

Εγώ σίγουρα θέλω να μπορώ να το χρησιμοποιώ για Cosmote OTT, Netflix, KODI και να έχω και την επιλογή μελλοντικά να δουλέψω IPTV (να μου το επιτρέπουν τα χαρακτηριστικά του box εννοώ).

Σίγουρα το NVIDIA SHIELD TV PRO 2017, αλλά και το 2019 καλύτερα, μπορούν να κάνουν τη δουλειά που αναφέρετε.

Για τον ήχο δεν έχει SPDIF αλλά με HDMI και AV Receiver η δουλειά θα γίνει. Σίγουρα και Dolby Atmos με το καινούριο, ακόμα και μέσω KODI όπου το επιτρέπει το streaming και η TV. Για IPTV έχει πολλές εφαρμογές στο Android ακόμα και stalker portal emu, αν είσαι μερακλής. Το σίγουρο είναι οτι με αυτό είσαι future proof για ενημερώσεις κ.τ.λ ΑΛΛΑ κοστίζει ακριβά.

• Απαντ. 581
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Πιτούλιας είπε

Πάλι καλά. Τελικά υπάρχει συσκευή πλήρης, που καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις, τουλάχιστον τις δικές μου. Minix Neo T5. 

Να με συγχωρείτε για το λεξιλόγιο, αλλά αφού τα χαϊβάνια της Cosmote δεν μας δίνουν τη συσκευή τους, και οι καραγκιόζηδες της Xiaomi και της Mecool δεν βάζουν μιά θύρα ήχου στα μπουρδελο-μηχανάκια τους, θα πάμε αλλού. Καλά, θα μου πείς, η Xiaomi δεν βάζει ούτε θύρα δικτύου. Βέβαια, ενδεικτικό του πόσο γκιόζηδες είναι. Wannabe Apple.

Τελοσπάντων, όλα καλά.

εσυ που κατηγορεις την xiaomi για τον ηχο, ξερεις οτι η εξοδος για τα ακουστικα ειναι και οπτικη οποτε με ενα ανταπτορα 3,5mm σε οπτικη βαζεις οπτικη ινα και παιρνεις τον ηχο? μαθε πρωτα και μετα να κατηγορεις. τωρα αυτο που εβαλες ξερεις οτι στοιχιζει 160 ευρω? ποιος θα τα δωσει .

Επεξ/σία από manoskost
Δημοσ.
1 ώρα πριν, manoskost είπε

εσυ που κατηγορεις την xiaomi για τον ηχο, ξερεις οτι η εξοδος για τα ακουστικα ειναι και οπτικη οποτε με ενα ανταπτορα 3,5mm σε οπτικη βαζεις οπτικη ινα και παιρνεις τον ηχο? μαθε πρωτα και μετα να κατηγορεις. τωρα αυτο που εβαλες ξερεις οτι στοιχιζει 160 ευρω? ποιος θα τα δωσει .

Την τελευταία φορά που το κοίταξα, η θύρα 3.5mm μεταφέρει μόνο δεξί και αριστερό κανάλι, δηλαδή στέρεο.

Μάλλον δεν πρόσεξες πως μίλησα για 5.1 ήχο. Πραγματικός πολυκάναλος ήχος μέσω μιάς και μόνο θύρας 3.5mm, δεν μπορεί να υπάρξει.

Και βεβαίως κοστίζει 160 ευρώ...

...εάν αγοράσει κάποιος 2 συσκευές.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Πιτούλιας είπε

Την τελευταία φορά που το κοίταξα, η θύρα 3.5mm μεταφέρει μόνο δεξί και αριστερό κανάλι, δηλαδή στέρεο.

Μάλλον δεν πρόσεξες πως μίλησα για 5.1 ήχο. Πραγματικός πολυκάναλος ήχος μέσω μιάς και μόνο θύρας 3.5mm, δεν μπορεί να υπάρξει.

Και βεβαίως κοστίζει 160 ευρώ...

...εάν αγοράσει κάποιος 2 συσκευές.

η θυρα 3,5mm της χιαομι βγαζει οπτικη εξοδο, οποτε οπως βλεπεις και στον πινακα του minix που ανεβασες, η οπτικη δινει ηχο dts 5.1, και ο ανταπτορας στοιχιζει 1,50 ευρω. τωρα γιατι να προτιμησει καποιος αυτο και οχι με 50 ευρω παραπανω το nvidia, ειναι δικο του θεμα.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω το Beelink GT-King και προσπαθώ να δώ cosmote tv ott αλλά βάζοντας αυτό https://forum.freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s922x/others-s922x/firmware-roms-tools-dq/793340-rom-sc-v2-0-user-userdebug-gtking-sn-b922-normal-build-20200225 η καλλύτερη λύση που βρήκα μου βγάζει το μύνημα οταν πάω να κάνω αναπαραγωγή "προσπαθηστε ξανά" κάτι δεν πήγε καλά. Κατεβάζει στεις λυψεις 100% μια ταινια ας πουμε αλλά δεν την παίζει. Εχω ψαξει ολα τα firmware που βρήκα στο freaktab για το gt-king αλλά στα υπόλοιπα μου βγάζει ότι ειναι rooted και δεν παίζει πάλι τίποτα. Μηπως έχετε να προτεινετε καποιο αλλο firmware ή κάποια λύση. Εχω επικοινωνησει και με το τεχνικο τμημα της cosmote και παρόλο ότι εδω https://www.cosmotesmartliving.gr/πώς-να-διαλέξεις-το-τέλειο-android-tv-box/ αναφέρετε ότι κάνει και το GT-king εδώ και 2 μήνες και πολλά τηλεφωνήματα περιμένω κάποια απάντηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, 007pcservicegr είπε

Εχω το Beelink GT-King και προσπαθώ να δώ cosmote tv ott αλλά βάζοντας αυτό https://forum.freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s922x/others-s922x/firmware-roms-tools-dq/793340-rom-sc-v2-0-user-userdebug-gtking-sn-b922-normal-build-20200225 η καλλύτερη λύση που βρήκα μου βγάζει το μύνημα οταν πάω να κάνω αναπαραγωγή "προσπαθηστε ξανά" κάτι δεν πήγε καλά. Κατεβάζει στεις λυψεις 100% μια ταινια ας πουμε αλλά δεν την παίζει. Εχω ψαξει ολα τα firmware που βρήκα στο freaktab για το gt-king αλλά στα υπόλοιπα μου βγάζει ότι ειναι rooted και δεν παίζει πάλι τίποτα. Μηπως έχετε να προτεινετε καποιο αλλο firmware ή κάποια λύση. Εχω επικοινωνησει και με το τεχνικο τμημα της cosmote και παρόλο ότι εδω https://www.cosmotesmartliving.gr/πώς-να-διαλέξεις-το-τέλειο-android-tv-box/ αναφέρετε ότι κάνει και το GT-king εδώ και 2 μήνες και πολλά τηλεφωνήματα περιμένω κάποια απάντηση.

δεν προκειται να σου παιξει οτι και να κανεις. αν σε ενδιαφερει η cosmote, πουλησε το και παρε ενα πιστοποιημενο android tv ή το xiaomi mibox s ή το mecool km1. ( κακως σε ταλαιπωρει η τεχνικη υπηρεσια της osmote καθοσον η νεα εφαρμογη απαιτει απο το μηχανημα να εχει gps locator που δεν το εχουν τα απλα android box μονο τα πιστοποιημενα απο την google android tv, να παρακολουθει η google να μην χασει και η cosmote ).

Επεξ/σία από manoskost
Δημοσ.
Στις 13/11/2020 στις 1:53 ΜΜ, Πιτούλιας είπε

Μια χαρα μπορεις, υπαρχουν πολλες συσκευες που στην εξοδο 3.5mm υποστηριζουν οπτικη εξοδο για 5.1. Πχ η πλειονοτητα των λαπτοπ ετσι υποστηριζαν οπτικη εξοδο, ειδικα πριν γινει στανταρτ το hdmi.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, haHa είπε

Μια χαρα μπορεις, υπαρχουν πολλες συσκευες που στην εξοδο 3.5mm υποστηριζουν οπτικη εξοδο για 5.1. Πχ η πλειονοτητα των λαπτοπ ετσι υποστηριζαν οπτικη εξοδο, ειδικα πριν γινει στανταρτ το hdmi.

ακριβως αυτο υποστηριζει και το xiaomi mibox s.

Δημοσ.

Ερωτηση τι ειναι το cosmote ott?

Έχω το xiaomi mi box s. Έχω εγκαταστησει την εφαρμογη cosmote tv, έχω κωδικους cosmote id

Θα κάνω είσοδο με τους κωδικούς μου, και πόσο πρέπει να πληρώσω για να βλεπω cosmote tv μεσω του smart tv box που εχω παρει?

Δημοσ.

Θέλω και εγώ να κάνω την ίδια ερώτηση. Γίνεται κάποιος που δεν ειναι συνδρομητής Cosmote TV αλλά έχει κωδικούς δικούς του Cosmote ID να πληρώσει και να έχει μέσω του smart tv box τα mini packs απο το cosmote ottή πρέπει να είναι συνδρομητης απο πριν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, m.gial είπε

Ερωτηση τι ειναι το cosmote ott?

Έχω το xiaomi mi box s. Έχω εγκαταστησει την εφαρμογη cosmote tv, έχω κωδικους cosmote id

Θα κάνω είσοδο με τους κωδικούς μου, και πόσο πρέπει να πληρώσω για να βλεπω cosmote tv μεσω του smart tv box που εχω παρει?

Εφόσον είσαι ήδη συνδρομητής στην πλατφόρμα  του ΟΤΕ δεν χρειάζεται να πληρώσεις εξτρά συνδρομή και μπορείς να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε μέχρι 3 συσκευές (πχ box,tablet,τηλεφωνο) χωρίς όμως να μπορείς να τις χρησιμοποιείς ΟΛΕΣ συγχρόνως αλλά μόνο μια από αυτές κάθε φορά.Επίσης έχεις το δικαίωμα χρήσης δεύτερης συσκευής συγχρόνως με την πρώτη για να μπορείς δηλαδή εσύ να παρακολουθεις κάποιον αγώνα από το box και κάποιο άλλο μέλος οικογένειας της να βλέπει την ίδια στιγμή κάποια σειρά χρησιμοποιώντας  κάποια άλλη συσκευή αλλα με εξτρά χρέωση 5 ευρώ/μήνα.

Στην δεύτερη περίπτωση έχεις την δυνατότητα εγκατάστασης της εφαρμογής σε 5 συσκευές αντί για 3.

Επεξ/σία από nakata1954
Δημοσ.

Όπως τα αναφέρει ο nakata1954 παραπάνω. Οι συσκευές που έχεις τη δυνατότητα να εγκαταστήσεις την εφαρμογή όμως είναι 5 και 7 αντίστοιχα (αντί για 3 και 5 που αναφέρεται παραπάνω)

Από τις συχνές ερωτήσεις:

Σε πόσες οθόνες, μπορώ να βλέπω ταυτόχρονα την νέα COSMOTE TV;

Η νέα COSMOTE TV εφαρμογή μπορεί να εγκατασταθεί σε 5 συσκευές και αναπαραγωγή του περιεχομένου να γίνεται σε μία.

Με την προσθήκη του πακέτου επιπλέον συσκευών, δίνεται η δυνατότητα εγκατάστασης σε 7 συσκευές και η ταυτόχρονη θέαση επιτρέπεται σε 2 οθόνες για όλο το περιεχόμενο πλην του αθλητικού, που είναι διαθέσιμο σε μία οθόνη. Το πακέτο επιπλέον συσκευών διατίθεται με χρέωση 5€/μήνα ενώ για τα προγράμματα COSMOTE Double Play με TV και τα 12μηνα πακέτα συμβολαίου COSMOTE TV θα διατίθεται δωρεάν έως το τέλος του 2020. Το πακέτο αυτό δεν είναι συμβατό με Sports Daily pass.
Δημοσ.
5 ώρες πριν, nakata1954 είπε

Εφόσον είσαι ήδη συνδρομητής στην πλατφόρμα  του ΟΤΕ δεν χρειάζεται να πληρώσεις εξτρά συνδρομή και μπορείς να εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε μέχρι 3 συσκευές (πχ box,tablet,τηλεφωνο) χωρίς όμως να μπορείς να τις χρησιμοποιείς ΟΛΕΣ συγχρόνως αλλά μόνο μια από αυτές κάθε φορά.Επίσης έχεις το δικαίωμα χρήσης δεύτερης συσκευής συγχρόνως με την πρώτη για να μπορείς δηλαδή εσύ να παρακολουθεις κάποιον αγώνα από το box και κάποιο άλλο μέλος οικογένειας της να βλέπει την ίδια στιγμή κάποια σειρά χρησιμοποιώντας  κάποια άλλη συσκευή αλλα με εξτρά χρέωση 5 ευρώ/μήνα.

Στην δεύτερη περίπτωση έχεις την δυνατότητα εγκατάστασης της εφαρμογής σε 5 συσκευές αντί για 3.

Δεν είμαι συνδρομητής στη πλατφορμα του OTE. Δεν έχω δηλαδή Cosmote tv. Απλά έχω στο σπίτι Cosmote double play 24 mbs. Το ερωτημά μου έγινε, αν μπορώ να έχω cosmoe tv και συγκεκριμένα τα mini packs αφου πληρωσω να τα εχω μεσω smart tv box.

Όταν πηγα στη πλατφορμα και εβαλα τους κωδικους , μου ειπαν να επικοινωνησω μαζί τους για να μου δωσουν αποκωδικοποιητή για να μπορώ να βλέπω. ΜΑΚΑΚΙΑ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, m.gial είπε

μου ειπαν να επικοινωνησω μαζί τους για να μου δωσουν αποκωδικοποιητή για να μπορώ να βλέπω. ΜΑΚΑΚΙΑ

Εξαρτάται από το πως το βλέπει ο καθένας εγώ π.χ πληρώνω 25ευρω/μηνα για πλήρη πακέτο μέσω δορυφόρου και χρήση ΟΤΤ σε δυο συσκευές  τις οποίες χρησιμοποιούν 2 από τα παιδιά μου σε διαφορετικά σπίτια.Μου έρχεται δηλαδή 8ευρω/μήνα για κάθε σπίτι.

Επεξ/σία από nakata1954
Δημοσ.

Παίδες έχει καμία βδομάδα που έβαλα το boxaki του ΟΤΕ κ, ίσως λόγο μηδαμινής εμπειρίας με αντίστοιχα boxakia, μου φαίνεται πολύ καλή φάση γενικά... Ταχύτατο καλή εικόνα κ ήχος... Τις τελευταίες 2 μέρες, ενώ έχω το entry πακέτο, μου έχει δώσει κ τα κανάλια cinema σαν να έχω το cinema πακέτο... Ξέρει κάποιος αν παίζει καμιά ενέργεια προωθητική;; έχει γίνει κ σε κάποιον άλλο αυτό;;; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...