Προς το περιεχόμενο

Android TV box + cosmote TV ott

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Giama είπε

Ευχαριστω, θα το κοιταξω. Θυμαμαι οτι ειχα κανει μια ενημερωση αμεσως μολις το αγορασα πριν 2-3 μηνες (πριν του εγκαταστησω ο,τιδηποτε). Θα δω αν εχει καποια αλλη και θα κανω επαναφορα να δουμε.

Γενικα δηλαδη στο δικο σου δεν εχεις τετοιο θεμα αν καταλαβαινω καλα.

οχι

• Thanks 1
  • Απαντ. 581
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και σε μένα κάνει σχετικά συχνά reboot το Mi Box ενώ είμαι στο Cosmote OTT.

Εν τω μεταξύ, ακόμα πιο συχνά ενώ παρακολουθώ κάτι στην εφαρμογή της Cosmote, αν πάω να αλλάξω κανάλι μου βγάζει μήνυμα ορίου ταυτόχρονης προβολής, χωρίς να έχω πουθενά αλλού ανοιχτή την εφαρμογή.

Μετά από πολλές προσπάθειες ξεκολλάει, αλλά είναι πολύ σπαστικό.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, trsevas είπε

Παιδιά προχθές αγόρασα το X96Q Android box ξέρει κανείς αν μπορεί να υποστηρίξει το app cosmote ott ;

κακως αγοραζετε πριν ρωτησετε, η εφαρμογη παιζει μονο σε πιστοποιημενα tvbox απο την google γιατι πρεπει να εχει το gps locator που δεν εχουν τα μη πιστοποιημενα tvbox.

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις δίκιο δεν το ήξερα για το GPS locator, φαντάστηκα ότι εφόσον έχει play store και είναι εφαρμογή θα το παίζει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, trsevas είπε

Έχεις δίκιο δεν το ήξερα για το GPS locator, φαντάστηκα ότι εφόσον έχει play store και είναι εφαρμογή θα το παίζει 

αλλαξανε οι εποχες, αλλαξανε και οι εταιρειες, αυτες να μην παρακολουθουν που και ποιος παιζει το μηχανημα τους?

Επεξ/σία από manoskost
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 3/11/2020 στις 9:46 ΜΜ, phanispal είπε

Και σε μένα κάνει σχετικά συχνά reboot το Mi Box ενώ είμαι στο Cosmote OTT.

Εν τω μεταξύ, ακόμα πιο συχνά ενώ παρακολουθώ κάτι στην εφαρμογή της Cosmote, αν πάω να αλλάξω κανάλι μου βγάζει μήνυμα ορίου ταυτόχρονης προβολής, χωρίς να έχω πουθενά αλλού ανοιχτή την εφαρμογή.

Μετά από πολλές προσπάθειες ξεκολλάει, αλλά είναι πολύ σπαστικό.

κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων στο mi box, δεν θα επρεπε να σου κανει reboot.

Δημοσ.

Έκανα και μέχρι στιγμής φαίνεται να διορθώθηκε το issue με τα reboot.

Η εφαρμογή της Cosmote βέβαια εξακολουθεί να είναι για τα μπάζα.

Δημοσ.

Εξαιρετικά "όμορφα" πράγματα.

α) Τα διαθέσιμα και οικονομικά Xiaomi και Mecool δεν έχουν θύρα SPDIF/Optical.

β) Η συσκευή της Cosmote είναι πλήρης αλλά δεν διατίθεται προς αγορά.

γ) Η εφαρμογή είναι ώρες-ώρες επιεικώς εκνευριστική.

Άντε να δούμε.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Πιτούλιας είπε

Εξαιρετικά "όμορφα" πράγματα.

α) Τα διαθέσιμα και οικονομικά Xiaomi και Mecool δεν έχουν θύρα SPDIF/Optical.

γ) Η εφαρμογή είναι ώρες-ώρες επιεικώς εκνευριστική.

Άντε να δούμε.

Τα mi tv box 3 και S σου δίνουν δυνατότητα σύνδεσης οπτικής απλά θα χρειαστείς έναν αντάπτορα σαν τον παρακάτω:

https://www.skroutz.gr/s/21688205/3-5mm-male-Toslink-female-04218.html

Έχω το ΟΤΤ εγκατεστημένο σε 3 συσκευές, 2 mi tv box3  και 1 fire tv cube (εννοείτε ότι συγχρόνως δουλεύουν μόνο τα 2 εξ'αυτων) και δεν είχα πότε το παραμικρό  πρόβλημα.

Διέγραψε την εφαρμογή και κανε νέα εγκατάσταση μέσω aurora market.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, nakata1954 είπε

Τα mi tv box 3 και S σου δίνουν δυνατότητα σύνδεσης οπτικής απλά θα χρειαστείς έναν αντάπτορα σαν τον παρακάτω:

Έχω το ΟΤΤ εγκατεστημένο σε 3 συσκευές, 2 mi tv box3  και 1 fire tv cube (εννοείτε ότι συγχρόνως δουλεύουν μόνο τα 2 εξ'αυτων) και δεν είχα πότε το παραμικρό  πρόβλημα.

μια ερωτηση: με τον ανταπτορα που θα βαλουμε οπτικη ινα, θα παρουμε τον ηχο dts απο τα xiaomi ?

Δημοσ.

Εξαρτάτε από την εφαρμογή π.χ στο plex υπάρχει επιλογή μεταξύ οπτικής και HDMI.Σε kodi θα σου δώσει κανονικά dts εφόσον έχεις επιλέξει auto στις ρυθμίσεις ήχου του mi αλλά συγχρόνως θα σου δίνει dts και από το HDMI οπότε θα πρέπει να ρίχνεις την ένταση της TV σου στο 0.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nakata1954 είπε

Εξαρτάτε από την εφαρμογή π.χ στο plex υπάρχει επιλογή μεταξύ οπτικής και HDMI.Σε kodi θα σου δώσει κανονικά dts εφόσον έχεις επιλέξει auto στις ρυθμίσεις ήχου του mi αλλά συγχρόνως θα σου δίνει dts και από το HDMI οπότε θα πρέπει να ρίχνεις την ένταση της TV σου στο 0.

η τηλεοραση μου δεν εχει dts για αυτο θα παρω με τον ανταπτορα την οπτικη ινα, σε ευχαριστω παντως για την ενδιαφερουσα πληροφορια για τον ανταπτορα μου ελυσε ενα μεγαλο θεμα του ηχου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, nakata1954 είπε

Το ανταπτοράκι μπαίνει στη θύρα AV των εν λόγω συσκευών και παρέχει γνήσιο 5.1 ήχο; Μου κάνει εντύπωση. 

Τελοσπάντων, όπως καταλαβαίνεις, το πρόβλημα δεν είναι το νέο Cosmote Ott, καθώς δεν προσφέρει πολυκάναλο ήχο, αλλά το Kodi.

Είσαι σίγουρος πως με αυτό το ανταπτοράκι θα έχουμε γνήσιο 5.1 από το Kodi;  Μην αναφέρεις περί HDMI, διότι ο ενισχυτής είναι του 2000.

Στα ήδη υπάρχοντα Android Box/TV GO/NAS, όλα λειτουργούσαν ρολόι μέχρι την έλευση της νέας υπηρεσίας. Θέλω σιγουριά, αν μου επιτρέπεις.

Επεξ/σία από Πιτούλιας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...