Προς το περιεχόμενο

Android TV box + cosmote TV ott

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Μου ειχαν δωσει απο cosmote το HY4415 οταν ειχα προσθεσει το cosmote tv στο συμβολαιο σπιτιου. Λογω οτι η τιβι δεν υποστηριζει μεγαλα αρχεια απο usb (μια καινουργια μεν panasonic, αλλα την πατησα στο usb κομματι) ηθελα να συνδεσω το box για αυτον τον λογο. Με 1tb t7 που εκανα δοκιμη δεν μπορεσε να το διαβασει, παρολο τα πολλαπλα φορματ που εκανα.

Ξερει κανεις τι οριο εχει και τι φορματ θελει?

πρεπει την διαμορφωση να την κανει το box νομιζω.

• Απαντ. 581
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά κατέβασε το kodi από το google play store σετάρισε το και λογικά θα δει τον δίσκο σου.Αν έχεις αρχεια μεγαλύτερα  των 4αρων γιγα διαμόρφωσε τον σε NTFS.

Υ.Γ

Μην το διαμορφώσεις μέσω box γιατί σ' αυτήν την περίπτωση θα τον βλέπει σαν εξτρά εσωτερικό χώρο με ότι αυτό συνεπάγεται για την μεταφορά αρχείων από το pc στον δίσκο.

Επεξ/σία από nakata1954
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, nakata1954 είπε

Απλά κατέβασε το kodi από το google play store σετάρισε το και λογικά θα δει τον δίσκο σου.Αν έχεις αρχεια μεγαλύτερα  των 4αρων γιγα διαμόρφωσε τον σε NTFS.

Υ.Γ

Μην το διαμορφώσεις μέσω box γιατί σ' αυτήν την περίπτωση θα τον βλέπει σαν εξτρά εσωτερικό χώρο με ότι αυτό συνεπάγεται για την μεταφορά αρχείων από το pc στον δίσκο.

Ναι κανονικά θα επρεπε να βλέπει τον ntfs δισκο στο storage ή με κάποιο file explorer.

Eπισης στην διαμορφωση μεσα απο το box, αν θυμαμαι καλα σου δινει 2 επιλογες. η μια να το διαμορφωσει σαν εσωτερικο χωρο (οποτε δεν θα το βλεπει το pc) και η αλλη σαν external disk ή καπως ετσι που ειναι η επιλογη που τον ενδιαφερει.

Επεξ/σία από kallair
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kallair είπε

Ναι κανονικά θα επρεπε να βλέπει τον ntfs δισκο στο storage ή με κάποιο file explorer.

Eπισης στην διαμορφωση μεσα απο το box, αν θυμαμαι καλα σου δινει 2 επιλογες. η μια να το διαμορφωσει σαν εσωτερικο χωρο (οποτε δεν θα το βλεπει το pc) και η αλλη σαν external disk ή καπως ετσι που ειναι η επιλογη που τον ενδιαφερει.

Σαν external δεν θέλει διαμόρφωση απλό συνδέεις το δίσκο και τον βλέπει, εμένα αλλού πάει ο νους μου.

Μήπως ο δίσκος ειναι δυόμιση ιντσών χωρίς δική του τροφοδοσια και για κάποιο λόγο η τροφοδοσια που παίρνει από το box δεν επαρκεί, οπότε αν ο φίλος διαθέτει κάποιο δίσκο αυτοτροφοδοτούμενο η έστω κάποιο usb stick ας δοκιμάσει μήπως παίζει κάτι τετοιο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα. Έχω ένα Minix neo u9-h και παρότι παλιό με stock rom android 6, τρέχει τα πάντα τέλεια ακόμα και σήμερα. Έβαλα την εφαρμογή της cosmote και τρέχει κανονικά, σχεδόν, με 2 αρνητικά. Το ένα είναι ότι έχει μέγιστη ανάλυση τα 720p(βλέπεις μια χαρά), αλλά το 2ο και αυτό που με δυσκολεύει πολύ είναι ότι η εφαρμογή είναι φτιαγμένη για atv os και χωρίς air mouse δεν μπορείς να την χειριστείς. Ευτυχώς έχω το airmouse της minix, εγώ την παλεύω αλλά κανένα άλλο μέλος της οικογένειας δεν μπορεί και δεν θέλω να τους βάζω δύσκολα. Έτσι αποφάσισα να βρω κάποιο atv port. Βρήκα αμέσως την Aidan's ROM atv 9, port από Mi box s και Google certified unrooted. Έχει τις ατέλειες του, δεν είναι φτιαγμένη για τη συσκευή μου αλλά universal rom, οι θύρες usb, το κοντρόλ και πολυκαναλος ήχος δεν δουλεύουν, αλλά όλα τα άλλα τα κάνει τέλεια και γρήγορα. Cosmote TV παίζει!! και σε 1080p αλλά κάθε λίγα δευτερόλεπτα lagαρει η ροή. Δεν είναι τελείως smooth. Το περίεργο είναι ότι το κάνει μόνο στο cosmote TV, ενω σε όλα τα άλλα πχ..YouTube , Kodi και 4k περιεχόμενο τρέχει τέλεια.

Επειδή δεν μπορείς να απολαύσεις το περιεχόμενο έτσι έψαξα πάλι και βρήκα τη slimbox tv 9.10 atv που είναι για τη συσκευή μου. Ποιο γρήγορη και από την Aidan's rom αλλά και unrooted δεν παίζει το cosmote TV κάτι που το ανακάλυψα μετέπειτα ψάχνωντας εδώ. Κρίμα γιατί είναι πολύ ωραία με πολλά εξτρας. Δοκίμασα να βάλω ανεπιτυχώς magisk.

Θα δοκιμάσω και άλλα port της Aidan's ROM και άμα δω διάφορα θα επανέλθω.  Εκτός κι αν έχει να προτείνει κάνεις κάτι που δεν έχω βρει ακόμα 

Δημοσ.

Όσο αναφορά την Aidan's ROM για το Minix neo u9-h. Δοκίμασα την port για tanix tx9s που είναι s912, 1000lan, slow emmc(και τα 2 χρησιμοποιούν emmc 5.0 οπότε μάλλον ήθελε το slow) και παίζει μια χαρά το cosmote TV και όλα εκτός από 5.1 ήχος και οι usb θύρες.

Δημοσ.
Στις 29/10/2023 στις 8:02 ΜΜ, apostolis_32 είπε

Όσο αναφορά την Aidan's ROM για το Minix neo u9-h. Δοκίμασα την port για tanix tx9s που είναι s912, 1000lan, slow emmc(και τα 2 χρησιμοποιούν emmc 5.0 οπότε μάλλον ήθελε το slow) και παίζει μια χαρά το cosmote TV και όλα εκτός από 5.1 ήχος και οι usb θύρες.

Ή θα πρέπει να συνεχίσεις το ψάξιμο και τις δοκιμές με ROM ή θα πρέπει να συμβιβαστείς με αυτήν. Προσωπικά, έχω τον "παππού" Tanix TX3mini που φοράει S905W. Μετά από πολλές δοκιμές ROM, από Aidan, Slimbox και ATVX, είχα απογοητευτεί γιατί στη μία το root δεν έβγαινε με τίποτα, στην άλλη δεν είχα wi-fi, στην άλλη σπασίματα εικόνας κλπ. Υπάρχει εργαλείο που σου επιτρέπει να ανοίξεις κάθε ROM και να βγάλεις ή να βάλεις πράγματα κατά το δοκούν. Και η απογοήτευση υπήρχε κυρίως διότι όλες αυτές οι ROM ήταν κλειδωμένες από τους δημιουργούς τους, μπορείς π.χ. να αντιγράψεις αρχεία αλλά δεν σε αφήνει να σώσεις τις τροποποιήσεις και επεμβάσεις στη ROM. 

Συνεχίζοντας την επίμονη αναζήτηση, έπεσα σε μιά Neutral ATV8 ROM στο γνωστό ρώσικο φόρουμ. Αυτό ήταν. Όχι μόνο ήταν ξεκλείδωτη, αλλά και τροποποιημένη ώστε να δεχθεί Magisk. Πήρα τους drivers από το original firmware του ΤΧ3 και τους πέρασα εκεί. Δικό μου logo και animation όταν ξεκινά η συσκευή, δική μου λίστα προ-εγκατεστημένων προγραμμάτων και άλλα τέτοια. Να μην πολυλογώ λοιπόν, εδώ και 2 και κάτι χρόνια όλα λειτουργούν ρολόι, τα update της εφαρμογής της Cosmote (και της ΕΟΝ που πήρα τώρα τελευταία) τα παίρνει κανονικά. Το κερασάκι στην τούρτα είναι και η δυνατότητα εγγραφής, μέσω ενός module του LSposed. Όλες πλέον οι αγαπημένες ελληνικές ταινίες, από το Cinema3, βρίσκονται στη βιβλιοθήκη χωρίς τα χαζά μπιπ, τις κομμένες σκηνές, το edit για τις διαφημίσεις ή τις μ@λ@κίες που περνάνε από πάνω, κάτω και πλαγίως, του τύπου "δείτε απόψε στα ΝΕΑ, στο Master Απλυtef, στο Next Top Π@ρνη".

Αν καταφέρεις και βρείς μιά τέτοια Neutral ROM για τον S912 που φοράει η συσκευή σου, πες μου και θα σε βοηθήσω να τη φέρεις ακριβώς στα μέτρα σου. Δεν είναι κάτι τόσο δύσκολο. Ενδεικτικά βάζω μερικές φωτό για το πως είναι η δομή μιάς ROM και οι φάκελοι "προ-εγκατεστημένα προγράμματα" και drivers για το wi-fi. 

image.png.79cacc327f2d55df07cffa2d5170a11b.png

image.png.b15369330799ce18b1d0bfce3efddc10.png

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 16/4/2023 στις 9:46 ΜΜ, Dimitrakis111 είπε

Γεια σου φίλε μου, μήπως σου ήταν δυνατόν να μου δώσεις λίγο περισσότερες πληροφορίες πως εγκατέστησες την εφαρμογή της Cosmote στο Fire Stick 4K Max της Amazon ; 

είναι πολύ γρήγορο stick και έχω μέχρι τώρα  Εγκαταστήσει τα πάντα αλλά έχω πρόβλημα με το comote Apk μάλλον δεν έχω την σωστή έκδοση 

ΥΓ. πέρασα την τελευταία  έκδοση απο το Google Play Store 9.1.8. Μόλις ανοίξει η εφαρμογή λευκή οθόνη και τίποτα .μετά πέρασα την έκδοση 1.22.6 από το Aurora Store δύστυχος και αυτη η έκδοση δεν δουλεύει… 

Καλησπέρα,

αγόρασα το  Fire Stick 4K της Amazon και δεν ήταν συμβατή η Cosmote TV εφαρμογή.

Το έστειλα πίσω και αγόρασα το  Fire Stick 4K Max της Amazon και τώρα είναι κατευθείαν συμβατή η εφαρμογή της Cosmote TV από το app store της Amazon δηλαδή, δε χρειάστηκε να κατεβάσω τίποτε άλλο, παίζει πολύ καλά και τη χερίζεσαι με το τηλεκοντρόλ της Fire Stick 4K Max.

Στις 20/11/2021 στις 4:30 ΠΜ, nakata1954 είπε

Tο απλό(3η γενιά) , το lite, το 4K max καθως και το cube είναι συμβατά με το cosmote tv καλύτερα είναι τα cube και max όχι λόγω cosmote αλλά επειδή υποστηρίζουν 4k/ dolby vision/atmos (lossy) με το cube να υπερτερεί στα σημεία (Hands free  Alexa) αλλά θα πρέπει να λάβεις υπόψιν σου  ότι δεν μπορείς να εγκαταστήσεις σε κανένα το cosmote tv app μέσω του store της amazon αλλά μόνο μέσω του aurora store.

btw

Μπορείς να αγοράσεις το cube μέσω amazon.de στη μισή τιμή.

https://www.amazon.de/-/en/fire-tv-cube-hands-free-with-alexa-4k-ultra-hd-streaming-media-player/dp/B08XM9C8P6/ref=sr_1_1?crid=2G2O2QOVNEFAB&keywords=fire+tv+cube+4k+2021&qid=1637378528&qsid=260-3969380-7422264&sprefix=fire+tv+cube%2Caps%2C240&sr=8-1&sres=B08XM9C8P6%2CB07RN33765%2CB08XW4FDJV%2CB08MT4MY9J%2CB08C1KN5J2%2CB09D3252PM%2CB08D2NZ56V%2CB07JNG2TKS%2CB09J5H9FBL%2CB08XY388HX%2CB085PLJK7F%2CB097MQKQPW%2CB07SJ9B489%2CB01LXP5TXI%2CB0932WRJ9P%2CB07ZZVWB4L

Καλησπέρα,

αγόρασα το  Fire Stick 4K της Amazon και δεν ήταν συμβατή η Cosmote TV εφαρμογή.

Το έστειλα πίσω και αγόρασα το  Fire Stick 4K Max της Amazon και τώρα είναι κατευθείαν συμβατή η εφαρμογή της Cosmote TV από το app store της Amazon δηλαδή, δε χρειάστηκε να κατεβάσω τίποτε άλλο, παίζει πολύ καλά και τη χερίζεσαι με το τηλεκοντρόλ της Fire Stick 4K Max.

Στις 13/10/2020 στις 7:27 ΠΜ, Neoss είπε

Η εφαρμογή της COSMOTE TV παίζει και σε Fire TV Stick της Amazon? Γιατί τέτοιο έχουν οι δικοί μου Γερμανία στη τηλεόραση (για Νετφλιξ, yt, προβολη οθονης κινητου συν μια δωρεαν εφαρμογη που ειχα βαλει με sideload για τα ελευθερα ελληνικα κανάλια που στην ουσία αναμεταδίδει απλά τα live webtv τους οπότε δεν λειτουργούν πάντα) και δεν χωράει και android tv box. Καπου διαβασα δεν γινεται γιατι εχουν παλια εκδοση android.  απλα θα ηταν βολικη μια τετοια συνδρομη για πιο ξενοιαστα και ευκρίνεια. 

Οποτε ειπα απλα να εμπαινε η εφαρμογη οτε tv στη τηλεοραση και τελος. Ειδα εχει αρκετα φθηνα πακετα με δεσμευση ενός μηνα καθε φορα μονο και τα κοβεις οποτε θες (ta mini packs, οπου βαζεις πx τα εθνικα καναλια συν τα κινηματογραφικά ή όπως θες και αν καταλαβα σωστά δεν απαιτειται android box μιας κ ειναι αpp). Cosmote ID πουναι υποχρεωτικό, υπάρχει γιατι εχει άτομο στην Ελλάδα, οποτε μεσω αυτου θα γινόταν. Σε ρωταει και στο σιτε αν θες ενεργοποιηση για θέαση και στο εξωτερικο εντός ΕΕ. Τώρα αν στο κόψουν καποια στιγμή, αυτή τη δυνατότητα, δεν το πολυκατάλαβα, φανηκε λιγο περιεργο το 5.... Λεει αυτα:

20201013_072503.jpg

Βεβαια αυτα ειναι για το Go με συνδρομή. Ισως στα πακετα του ΟΤΤ που ειναι μηνιαια, να μην υπαρχει τετοιο θεμα. 

20201013_073125.jpg

Καλησπέρα,

αγόρασα το  Fire Stick 4K της Amazon και ΔΕΝ ήταν συμβατή η Cosmote TV εφαρμογή.

Το έστειλα πίσω και αγόρασα το  Fire Stick 4K Max της Amazon και τώρα είναι

Καλησπέρα,

συμβατή η εφαρμογή της Cosmote TV από το app store της Amazon δηλαδή, δε χρειάστηκε να κατεβάσω τίποτε άλλο, παίζει πολύ καλά και τη χερίζεσαι με το τηλεκοντρόλ της Fire Stick 4K Max.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Επανέρχομαι λίγο στο θέμα. Έχω μια οθόνη αυτοκινήτου σε renault clio 2016, LM DIGITAL είναι η οθόνη. Το μοντέλο του tablet και καλά είναι το PX5. ΤΟ ROOT checker Δε μου δείχνει root. Η Cosmote tv όμως δε παίζει, λέει ότι είναι πειραγμένο το σύστημα. Τι θα μπορούσα να κάνω για να παίξει; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...