micos000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, nikbox είπε Καλησπερα, έχω αγοράσει ενα tv box. android 13 https://www.aliexpress.com/item/1005005875871101.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.17.41eb1802lGJ6RS Δεν μπορώ να τρέξω ομως το cosmotetv, οταν φτάνω στ συνδεση 1. δε βγαζει το qrcode οταν πατας να συνδεθεις μεσω αυτου και 2. οταν πας να συνδθεις με κινητο περναει μονο του την διαδικασια που πρεπει να βαλεις το pin Με επεξεργαστή RK μην περιμένεις και πολλά. Θα έλεγα πούλα το όσο είναι νωρίς και πάρε κάτι σε Amlogic, κατά προτίμηση S905 x3 ή S905 x4. Επίσης αν θέλεις netflix να φροντίσεις να είναι ΚΑΙ Netflix certified (λίγα είναι), αλλά εκεί περιορίζονται πολύ οι επιλογές σου, π.χ. αυτό. 1 ώρα πριν, nakata1954 είπε Cosmotetv σε Non Android TV-Certified box απλά.... το ξεχνάς. Δόξα τω Θεώ υπάρχουν αρκετά Android TV-Certified boxes για να διαλέξεις. https://www.androidtv-guide.com/streaming-gaming/ Δεν είναι πρόβλημα το android tv ή το απλό android αλλά το ότι είναι rooted όλα τα κινέζικα μποξάκια και δεν παίζουν σε rooted συσκευές αυτές οι εφαρμογές. Εγώ το έχω σε ένα παλιό ρουταρισμένο μποξάκι με android 6 και παίζει σούπερ (cosmote, netflix, disney, ertflix, stremio), εννοείτε βέβαια ότι δεν παίζουν σε 4Κ αλλά σε 720p λόγω μη atv os. Το τρέχω με το hide my root αλλά αυτό δεν παίζει στα τελευταία android os, μόνο στις παλιές εκδόσεις. Στα νεώτερα δεν ξέρω πως θα κρυφτεί το root. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2023 από micos000
nakata1954 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 8 ώρες πριν, micos000 είπε Με επεξεργαστή RK μην περιμένεις και πολλά. Θα έλεγα πούλα το όσο είναι νωρίς και πάρε κάτι σε Amlogic, κατά προτίμηση S905 x3 ή S905 x4. Επίσης αν θέλεις netflix να φροντίσεις να είναι ΚΑΙ Netflix certified (λίγα είναι), αλλά εκεί περιορίζονται πολύ οι επιλογές σου, π.χ. αυτό. Δεν είναι πρόβλημα το android tv ή το απλό android αλλά το ότι είναι rooted όλα τα κινέζικα μποξάκια και δεν παίζουν σε rooted συσκευές αυτές οι εφαρμογές. Εγώ το έχω σε ένα παλιό ρουταρισμένο μποξάκι με android 6 και παίζει σούπερ (cosmote, netflix, disney, ertflix, stremio), εννοείτε βέβαια ότι δεν παίζουν σε 4Κ αλλά σε 720p λόγω μη atv os. Το τρέχω με το hide my root αλλά αυτό δεν παίζει στα τελευταία android os, μόνο στις παλιές εκδόσεις. Στα νεώτερα δεν ξέρω πως θα κρυφτεί το root. Απορία άσχετου. Αν όπως λες το Atv δεν αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή αναπαραγωγή streaming υπηρεσιών γιατί προτείνεις στον συμφορουμίτη Android TV-Certified box? και όχι κάποιο non Android TV-Certified box?
micos000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν προτείνω anfroid tv certified αλλά netflix certified για την περίπτωση που θέλει να βάλει netflix 4K. Στις 3/10/2023 στις 8:55 ΠΜ, micos000 είπε αν θέλεις netflix να φροντίσεις να είναι ΚΑΙ Netflix certified (λίγα είναι) Και επιβεβαίωσα ότι το cosmote ott παίζει κανονικά σε απλό android. Το έχω επίσης και σε tablet με απλό android 9. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από micos000
nakata1954 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, micos000 είπε Δεν προτείνω anfroid tv certified αλλά netflix certified για την περίπτωση που θέλει να βάλει netflix 4K. Και επιβεβαίωσα ότι το cosmote ott παίζει κανονικά σε απλό android. Το έχω επίσης και σε tablet με απλό android 9. Προϋπόθεση (εις) για να δώσει πιστοποίηση το netflix και ο κάθε παροχές πιστοποίηση σε ένα box ειναι το box αυτό να έχει πάρει οπωσδήποτε πιστοποίηση από την Google και να έχει επίπεδο κρυπτογράφησης και προστασίας DRM το ανώτερο δυνατόν δηλαδή Widevine L1. Τώρα αν εσύ ξέρεις κάποιο box ( που δεν τηρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις )με πιστοποίηση από οποιονδήποτε πάροχο συμπεριλαμβανόμενου και του netflix πες το να το μαθουμε και εμεις. Στις 3/10/2023 στις 8:55 ΠΜ, micos000 είπε αν θέλεις netflix να φροντίσεις να είναι ΚΑΙ Netflix certified (λίγα είναι) ??? Δες στο λινκ που εχω ποστάρει παραπάνω.
micos000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Σόρυ, δεν σε καταλαβαίνω. Παραθέτεις το ίδιο πράγμα και αφορά μόνο το netflix και όχι το cosmote app. Το cosmote παίζει και σε απλό android και το έγραψα αυτό επανειλημμένως.
nakata1954 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, nakata1954 είπε Τώρα αν εσύ ξέρεις κάποιο box ( που δεν τηρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις )με πιστοποίηση από οποιονδήποτε πάροχο συμπεριλαμβανόμενου και του netflix πες το να το μαθουμε και εμεις. Το επαναλαμβάνω.Αν ξέρεις οποιονδήποτε παροχο πες μου ποιος ειναι να τον μάθω και γω.
micos000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Λοιπόν, για αρχή, όταν απαντάς με παράθεση μην βάζεις την απάντηση μέσα στην παράθεση γιατί δεν φαίνεται, οπότε τα υπογραμμισμενα δεν έχουν θέση εδώ. Οι προϋπόθεση του L1 δεν αποτρέπει τις stream εφαρμογές από το να τρέχουν σε L2 ή L3, απλά δεν ξεκλειδώνει τις υψηλές αναλύσεις και μάλιστα το επεσήμανα αυτό. Πουθενά δεν έγραψα ότι θα παίξει fhd/4κ cosmote ή Netflix σε απλό android, για κατι τέτοιο θέλει atv ή ρουταρισμενη συσκευή με το magisk. Έγραψα ότι έχω αρκετές υπηρεσίες (και ertflix, ant1+) σε απλό ταμπλετ και σε μποξάκι alhawise h92 με απλό android 6. Εννοείτε βέβαια ότι δεν βλέπω fhd/4k αλλά επειδή το έχω σε 32αρα tv δεν με πειράζει ιδιαίτερα. Ομολογώ ότι δεν έβαλα Vodaphone οπότε δεν ξέρω αν παίζει. Το Netflix είναι μια κατηγορία από μόνο του γιατί για να ανοίξει 4κ πρέπει να εγκριθεί το κάθε μοντέλο ξεχωριστά από την εταιρία και η Netflix είναι πολύ φειδωλή στις εγκρίσεις της, και εκεί πήγαινε το σχόλιο στην παρένθεση "(λίγα είναι)".
Phoenix7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα εδώ Hisense τηλεόραση, με δικό της store. Πως μπορώ να περάσω το Cosmote TV app?
micos000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Αν δεν είναι android το λειτουργικό, δυστυχώς, δεν μπορείς.
Phoenix7 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Αυτή εδώ είναι https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/284304-tv-led-55-hisense-55a6k
micos000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2023 39 λεπτά πριν, phanispal είπε Φοράει Vidaa λειτουργικό, όχι Android. Ορίστε.! Δεν μπορείς οπότε να κάνεις τίποτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2023 5 ώρες πριν, Phoenix7 είπε Καλησπέρα εδώ Hisense τηλεόραση, με δικό της store. Πως μπορώ να περάσω το Cosmote TV app? Θα πρέπει να πάρεις box/stick.
SabotazNic Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Μου ειχαν δωσει απο cosmote το HY4415 οταν ειχα προσθεσει το cosmote tv στο συμβολαιο σπιτιου. Λογω οτι η τιβι δεν υποστηριζει μεγαλα αρχεια απο usb (μια καινουργια μεν panasonic, αλλα την πατησα στο usb κομματι) ηθελα να συνδεσω το box για αυτον τον λογο. Με 1tb t7 που εκανα δοκιμη δεν μπορεσε να το διαβασει, παρολο τα πολλαπλα φορματ που εκανα. Ξερει κανεις τι οριο εχει και τι φορματ θελει?
micos000 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δηλαδή αντιγράφεις κανονικά το αρχείο στον δίσκο/usb stick αλλά μετά δεν το "βλέπεις" καθόλου σε tv/tvbox ή το βλέπεις αλλά δεν μπορείς να το προβάλεις; Ο δίσκος ή το usb stick σε τι φορμάτ είναι (fat32/ntfs/exfat); Με δεξί κλικ->ιδιότητες το βλέπεις. Τι αρχείο είναι; Αν είναι βίντεο, τι μορφή έχει (mkv/mp4/ts...); Στο tvbox έχεις βάλει κάποιον file manager ή όχι; Έχεις βάλει video player ή άφησες αυτό που έχει; Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα