Προς το περιεχόμενο

Android TV box + cosmote TV ott

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω την παρεα, μια απορια ,εχω ote tv σε mi box s συνδεμενο με wifi (vdsl30) και αυτο που παρατηρω ειναι στην αλλαγη live καναλιων κανει πολλα δευτερα για να δειξει εικονα , που οφειλετε αυτο; ετσι λειτουργει ή καπου εχουμε θεμα;

• Απαντ. 581
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ένα σενάριο είναι να έχεις αδύναμο σήμα ή/και χαμηλή ταχύτητα. 

Το άλλο σενάριο και επικρατέστερο, είναι ότι κλασικά το Mi Box S είναι για κλωτσιές με Wi-Fi.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αρχή κατέβασε το ip tools από τον παρακάτω σύνδεσμο και εγκατέστησε το στο Mi tv Box τρεξ'το αρκετές φορές πατώντας πάνω στην επιλογή που φαίνεται στο screen shot για να δεις την ισχύ του σήματος καθως και την ταχύτητα του εσωτερικού σου δικτύου.

https://www.mediafire.com/file/yguti6whw0lo9mb/IP_Tools.apk/file

022022053515.png

Επεξ/σία από nakata1954
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, nakata1954 είπε

Για αρχή κατέβασε το ip tools από τον παρακάτω σύνδεσμο και εγκατέστησε το στο Mi tv Box τρεξ'το αρκετές φορές πατώντας πάνω στην επιλογή που φαίνεται στο screen shot για να δεις την ισχύ του σήματος καθως και την ταχύτητα του εσωτερικού σου δικτύου.

https://www.mediafire.com/file/yguti6whw0lo9mb/IP_Tools.apk/file

022022053515.png

Το κατεβασα φιλε, πριν ολοκληρωθει η εγκατασταση μου βγαζει σφαλμα ,εχω ενεργοποιησει και τις αγνωστες πηγες , δοκιμασα και ενα usb hub ethernet με αισθητα καλυτερα αποτελεσματα, το ρουτερ βρισκεται σχετικα μακρια και ενδιαμεσα εχω βαλει ενα tplink extender, λογικα με wifi και vdsl 30 οιταχυτητες ειναι μικρες ,αν βαλω vdsl 100 λογικα θα στρωσει και με το wifi σωστα; 

Δημοσ.

Δεν πιστεύω ότι θα στρώσει, το Mi Box S έχει προβλήματα με το Wi-Fi, με μια αναζήτηση στο Google θα βρεις άπειρες αναφορές.

Κάποιοι λένε ότι δουλεύει καλύτερα στα 5GHz. Επειδή είμαι με powerline δε μπορώ να το τσεκάρω.

100άρα εδώ, στα smartphones παίζω ψηλά με Wi-Fi και το Mi Box S σέρνεται.

• Like 1
Δημοσ.

Στο καναλι που παιζει live βλεπω περι 10 mbps ,ειναι αρκετα; ισως ειναι λιγα γι αυτο και λεω μπας και στρωσει , netflix κλπ δεν υπαρχει θεμα

Δημοσ.

Πού συγχρονίζει το router σου;

Στην τηλεόραση να φανταστώ δεν έχεις Netflix ε; Εννοώ να είναι smart και να την έχεις εγκατεστημένη.

Στο κινητό μπορείς να δοκιμάσεις πόσο πιάνει το Netflix;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...