ghortman Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Είναι δίπλα σε UAP της Ubiquiti που εκπέμπει 2 ssids και στις 2 μπάντες και η τηλεόραση (LG C1) συνδέεται κανονικά στα 5GHz. Πήγα σε κατάστημα Γερμανός για δοκιμαστικό και ούτε εκεί έπαιζε με mobile hotspot στα 5GHz. Τι να πω; Πολύ περίεργο... Πήρα ethernet to usb adapter k tora exo gigabit αλλιώς δεν έβρισκα άκρη
geogr88 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα , αγόρασε ο πατέρας μου ενα tvbox mxq 4k 5g .Υπαρχει περίπτωση να παιξει η cosmote tv?γιατι ενω λεει android 10 οταν τη. Εγκαθιστώ λεει unsupported operating system.
manoskost Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, geogr88 είπε Καλησπέρα , αγόρασε ο πατέρας μου ενα tvbox mxq 4k 5g .Υπαρχει περίπτωση να παιξει η cosmote tv?γιατι ενω λεει android 10 οταν τη. Εγκαθιστώ λεει unsupported operating system. δεν προκειται να την παιξει, η εφαρμογη απαιτει πιστοποιημενο android tv box για να παιξει, μην πετατε τα λεφτα σας ασκοπα αν θελετε να δουλευουν τετοιες εφαρμογες.
geogr88 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Επειδη σε smartphone δουλευει κανονικά. νομιζα οτι θα ειναι κατι αντίστοιχο...
manoskost Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, geogr88 είπε Επειδη σε smartphone δουλευει κανονικά. νομιζα οτι θα ειναι κατι αντίστοιχο... φυσικα δουλευει στο κινητο αφου ειναι πιστοποιημενο απο την google, το box που εχεις ομως δεν ειναι πιστοποιημενο.
geogr88 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, manoskost είπε φυσικα δουλευει στο κινητο αφου ειναι πιστοποιημενο απο την google, το box που εχεις ομως δεν ειναι πιστοποιημενο. Έχεις δίκιο.Ευχαριστω για την απάντηση.Καλή συνέχεια.
Sam_GR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα. Το Amazon Smart TV Stick Fire TV Stick (2021) Full HD ειναι συμβατο με cosmote tv;
marka86 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα, έχετε κατεβάσει την eon εφαρμογη στο skyworth hy4415 android tv box της cosmote? επίσης έχετε κατεβάσει την eon εφαρμογή σε android F&U? Στο site της Nova έχουν λίστα με συβατές τηλεοράσεις αλλά έιναι για μεγάλες ίντσες. Εγω ενδιαφέρομαι για 32''. https://nova.gr/upload/editor/greece-recomended-smat-tv-devices.pdf Στην εξυπηρέτηση της nova Μου ειπαν ότι δεν ειναι σίγουροι και ότι αν υπάρχει επιλογή να την κατεβάσω λογικά θα παίξει.
nakata1954 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 55 λεπτά πριν, marka86 είπε Καλησπέρα, επίσης έχετε κατεβάσει την eon εφαρμογή σε android F& Στην εξυπηρέτηση της nova Μου ειπαν ότι δεν ειναι σίγουροι και ότι αν υπάρχει επιλογή να την κατεβάσω λογικά θα παίξει. Όλες οι τηλεοράσεις με ATV λειτουργικό που κατασκευάζει η Vestel (τουρκική) για λογαριασμό διαφόρων εταιριών έχουν πιστοποιήσεις από google, και από εκεί και πέρα κατ'επιλογή της εκάστοτε εταιρίας για netflix, prime video και dolby. Οπότε λογικά θα μπορέσεις να κατεβάσεις (εφόσον υπάρχει) την εφαρμογή από το google play store και θα δουλέψει. Αν όχι υπάρχει πάντα η δυνατότητα του sideload.
manosmushroom Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Kαλησπερα σε ολους Πριν 4 μερες συνδεομαι με κωδικους στο cosmote id απο το pc με τον chrome. Ολα καλα μεχρι την 3 μερα μου εβγαλε οτι εφτασα στο οριο συσκευων. Κωδικους εχω μονο εγω παρει απο συγγενη ( βλεπουμε κανονικα ταυτοχρονα και οι 2 ) και 1η φορα μπηκα απο κιν.και ανοιξε κανονικα.μετα δε ξανα μπηκα αφου ειδα απο το pc επαιζε μια χαρα. την 3η μερα λοιπον,μου εβγαλε οριο 5 συσκευων,απο τι ειδα ειχε 2 φορες απο το pc μου κρατησει ,μια του κιν.μου αρχικα που ειχα μπει,και αλλες 2 απο κιν.τα οποια δεν ηξερα.εκανα αφαιρεση το 2πλο chrome που μου ειχε και τα αλλα 2 κιν.που δεν ηξερα....και οκ ξανα επαιξε. Την επομενη μερα μου ξανα εβγαλε παλι τις ιδιες συσκευες ....https://prnt.sc/26jl56c και παταω αντικατασταση - αφαιρεση,και δεν μου το κανει - αφαιρει.https://prnt.sc/26jl715 Το εχω κανει πολλακις φορες,ξερει κανεις τι μπορει να παιζει? Δεν εχω κατεβασει κανενα application στο pc για να παιξει....επαιζε - εβλεπα κατευθειαν μεσα στο το σαιτ τις cosmote. ΥΓ. εχω παραγγειλει και ενα box τις xiaomi για να βλεπω και στην tv. Αν και παλι επαιζε και ετσι,μιας και απο το pc το πεταγα στην tv ( sony ) που εχω συνδεδεμενα,και επαιζε κανονικα. Σας ευχαριστω
nakata1954 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν θυμάμαι καλά αλλά νομίζω ότι μετά την πρώτη αλλαγή πρέπει να περάσει ένας μήνας για να κάνεις την δεύτερη. Πες στον συγγενή σου να πάρει τηλ την cosmote και να τους ζητήσει να διαγράψουν κάποια (ες) συσκευή (ες) Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2022 από nakata1954
manosmushroom Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Σε ευχαριστω πολλη Το θεμα ειναι οτι μου το εκανε και την προηγουμενη μερα,και το αφαιρεσα-ε. Τωρα σημερα που το ξανα εβγαλε,δεν αφαιρει. Επισης ειμαι με 2 συσκευες οπου και επαιζε,και ξαφνικα οταν μου εβγαλε το μυν.στο πριντ που εβαλα παραπανω,ειδα οτι δειχνει 5 συσκευες!!!και η μια απο αυτες ειναι 2πλο του chrome,δλδ απο το pc που βλεπω πλεον και μονο. θα προσπαθησω να επικοινωνησω με cosmote αν και πηρα απο κιν.watch up...και ενω περιμενα 8 λεπτα και επρεπε να κλεισω,λογο δουλειας....ειδα οτι χρεωθηκα σχεδον 10ε!!!!!!!
greveniwtis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 παιδια εγω σε android 11 car dashboard σε fiat 500 κατεβασα την εφαρμογη κανονικα παιζει τους υποτιτλους αλλα εικονα μαυρη , βγαζει μυνημα media includes audio tracks , but none are playable by this device. vodafone tv & ertflix κανονικα. καμια ιδεα?
nakata1954 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Με βάση το μήνυμα η συσκευή σου για κάποιο λόγο δεν υποστηρίζει η το PlayReady DRM η το ανάλογο Widevine. Πήγαινε στις ρυθμίσεις και βρες αν υπάρχει την επιλογή DRM.Αν υπάρχει άνοιξε την, βρες το Widevine CDM και δες τι Security Level σου δίνει. Αν σου δίνει L1 δες μήπως δεν έχεις ενεργοποιημένο το DRM. Αν σου δίνει L3 τότε μάλλον δεν θα δεις εικόνα. Ένας άλλος τρόπος για να δεις τις πληροφορίες αυτές ειναι να εγκαταστήσεις τη εφαρμογή DRM info. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidfung.drminfo&hl=en&pageId=none https://apkpure.com/drm-info/com.androidfung.drminfo Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2022 από nakata1954
makis269 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Στις 26/1/2022 στις 2:19 ΜΜ, manosmushroom είπε Kαλησπερα σε ολους Πριν 4 μερες συνδεομαι με κωδικους στο cosmote id απο το pc με τον chrome. Ολα καλα μεχρι την 3 μερα μου εβγαλε οτι εφτασα στο οριο συσκευων. Κωδικους εχω μονο εγω παρει απο συγγενη ( βλεπουμε κανονικα ταυτοχρονα και οι 2 ) και 1η φορα μπηκα απο κιν.και ανοιξε κανονικα.μετα δε ξανα μπηκα αφου ειδα απο το pc επαιζε μια χαρα. την 3η μερα λοιπον,μου εβγαλε οριο 5 συσκευων,απο τι ειδα ειχε 2 φορες απο το pc μου κρατησει ,μια του κιν.μου αρχικα που ειχα μπει,και αλλες 2 απο κιν.τα οποια δεν ηξερα.εκανα αφαιρεση το 2πλο chrome που μου ειχε και τα αλλα 2 κιν.που δεν ηξερα....και οκ ξανα επαιξε. Την επομενη μερα μου ξανα εβγαλε παλι τις ιδιες συσκευες ....https://prnt.sc/26jl56c και παταω αντικατασταση - αφαιρεση,και δεν μου το κανει - αφαιρει.https://prnt.sc/26jl715 Το εχω κανει πολλακις φορες,ξερει κανεις τι μπορει να παιζει? Δεν εχω κατεβασει κανενα application στο pc για να παιξει....επαιζε - εβλεπα κατευθειαν μεσα στο το σαιτ τις cosmote. ΥΓ. εχω παραγγειλει και ενα box τις xiaomi για να βλεπω και στην tv. Αν και παλι επαιζε και ετσι,μιας και απο το pc το πεταγα στην tv ( sony ) που εχω συνδεδεμενα,και επαιζε κανονικα. Σας ευχαριστω Σταμάτα να σβήνεις τα cookies , ξαναπιάνει το pc σαν νέα συσκευή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα