nakata1954 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Και στα δυο εφόσον το firetv stick είναι φετινό μοντέλο και όχι firetv stick 4k.
phanispal Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Τα crashes με το Mi Box S και την εφαρμογή της Cosmote συνεχίζονται κανονικά. Άλλαξα HDMI, ενημερώθηκε και η εφαρμογή αλλά τίποτα. Έχει βρει λύση κανείς;
Giama Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 29/8/2021 στις 8:24 ΜΜ, phanispal είπε Τα crashes με το Mi Box S και την εφαρμογή της Cosmote συνεχίζονται κανονικά. Άλλαξα HDMI, ενημερώθηκε και η εφαρμογή αλλά τίποτα. Έχει βρει λύση κανείς; Εγώ που έχω το ίδιο πρόβλημα τελικά το απέσυρα και πήρα Shield, δεν μπόρεσα να βρω λύση. Αλλά είναι πολύ περίεργο που μόνο κάποια έχουν το πρόβλημα αυτό και κάποια καθόλου.
phanispal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2021 Το θέμα είναι αν θα δεχτούν να το επιστρέψω να το αλλάξω με άλλο. Edit: μίλησα με το κατάστημα αγοράς, με παρέπεμψαν σε συνεργαζόμενο δίκτυο service, και εκεί μου είπαν αρχικά να τους το πάω για έλεγχο, αλλά πάνω στη συζήτηση τι και πώς, η κοπέλα μου είπε ότι είναι θέμα εφαρμογής και ότι δεν παίζει να φταίει η συσκευή. Παρόλ' αυτά όμως και επειδή ζορίστηκα λίγο, μου είπε να τους το πάω για έλεγχο.
Vagelis Karagiorgos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Ξέρει μήπως κανείς τι παίζει με το παρακάτω; Μόνο από Γερμανό το αγοράζουμε; Το έχει δοκιμάσει κανείς; https://www.germanos.gr/product/televisions/peripherals/smart-tv-boxes/skyworth-hy4415-android-tv-box/?productId=20399605 Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2021 από Vagelis Karagiorgos
nakata1954 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Είναι το box που κατασκευάζει η skyworth για λογαριασμό του ΟΤΕ οπότε μπορείς να το αγοράσεις μόνο από τα καταστήματα germanos. Στα συν η δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων AV1, επίγειου δέκτη (DVB-Τ2) και θύρας HDMI 2.1. Στα μείον η ασυμβατότητα με netflix και άλλες streaming εφαρμογές και η μη υποστήριξη DV και atmos. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2021 από nakata1954
Vagelis Karagiorgos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Ευχαριστώ για την απάντηση. Ο λόγος που το σκέφτομαι είναι γατί με αυτό που μου δώσανε με τη σύνδεση δεν έχω καθόλου καλή ποιότητα στα χρώματα. Έχω δοκιμάσει και hdmi καλώδιο να αλλάξω αλλά δεν γίνεται τίποτα. Με αυτό πιστεύω ότι θα δω διαφορά. Έτσι δεν είναι;
nakata1954 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 5/9/2021 στις 11:17 ΠΜ, Vagelis Karagiorgos είπε Ο λόγος που το σκέφτομαι είναι γατί με αυτό που μου δώσανε με τη σύνδεση δεν έχω καθόλου καλή ποιότητα στα χρώματα. Σε αυτή την περίπτωση το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις βλάβη του αποκωδικοποιητή και να ζητήσεις την αλλαγή του.
-WISE- Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 5/9/2021 στις 11:17 ΠΜ, Vagelis Karagiorgos είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Ο λόγος που το σκέφτομαι είναι γατί με αυτό που μου δώσανε με τη σύνδεση δεν έχω καθόλου καλή ποιότητα στα χρώματα. Έχω δοκιμάσει και hdmi καλώδιο να αλλάξω αλλά δεν γίνεται τίποτα. Με αυτό πιστεύω ότι θα δω διαφορά. Έτσι δεν είναι; Το ίδιο συμβαίνει και με μένα. Τα χρώματα στα κανάλια τα συμβατικά είναι ξεθωριασμένα. Όταν έβαλα το Cosmote TV 4K τα "είδα όλα". Εξαιρετική ποιότητα χρωμάτων και ποιότητας εικόνας. Κάποια πατάτα μάλλον έχουν κάνει με τις ρυθμίσεις.
Sam_GR Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Όπως έγραψε και ενας φίλος σε fire tv stick 4k οντως δεν παίζει. Σε xiaomi mi tv stick όμως που το δοκίμασα παίζει άψογα χωρίς crashes.
Zerg13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) θα ηθελα box που να λειτουργει το cosmote tv GO. Θα αγοραζω daily pass. mi box s ή το official box της cosmote που κανει 70€? https://www.germanos.gr/product/televisions/peripherals/smart-tv-boxes/skyworth-hy4415-android-tv-box/?productId=20399605 Στις 5/9/2021 στις 11:17 ΠΜ, Vagelis Karagiorgos είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Ο λόγος που το σκέφτομαι είναι γατί με αυτό που μου δώσανε με τη σύνδεση δεν έχω καθόλου καλή ποιότητα στα χρώματα. Έχω δοκιμάσει και hdmi καλώδιο να αλλάξω αλλά δεν γίνεται τίποτα. Με αυτό πιστεύω ότι θα δω διαφορά. Έτσι δεν είναι; Τι αγορασες τελικα; Στις 29/8/2021 στις 9:24 ΜΜ, phanispal είπε Τα crashes με το Mi Box S και την εφαρμογή της Cosmote συνεχίζονται κανονικά. Άλλαξα HDMI, ενημερώθηκε και η εφαρμογή αλλά τίποτα. Έχει βρει λύση κανείς; Εφτιαξε; Ή εμεινε χαλασμενο; να παω στο official box της cosmote απο Γερμανο; Skyworth τετοιο… Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2021 από Zerg13
phanispal Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Zerg13 είπε Εφτιαξε; Ή εμεινε χαλασμενο; Κάνω δοκιμές, προς το παρόν το έχω σε Wi-Fi (έβγαλα το USB to Ethernet αντάπτορα της Xiaomi) και δεν έχω πετύχει να κρασάρει.
Zerg13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αγορασα το Skyworth. Ξερει κανεις πως μπορω να το σεταρω απο αποσταση χωρις να το βαλω πανω σε tv? Εχω το anydesk και εναν υπολογιστη(μακρια). Eχω δηλαδη απομακρισμενος υπολογιστης και skyworth + anydesk software + wifi). Δηλαδη με απλο υπολογιστη χωρις tv σεταρεται; Και wifi. Μεσω usb ή hdmi Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2021 από Zerg13
nakata1954 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Όχι.Δεν γίνεται.Το να εγκαταστήσεις (αφού γίνουν οι αρχικές ρυθμίσεις) εφαρμογές από μακριά είναι εφικτό χρησιμοποιώντας διάφορα προγράμματα πχ anydesk και στα δυο pc σε συνδυασμό με το adblink στο απομακρυσμένο pc αλλά οι αρχικές ρυθμίσεις όπως και ορισμένες ειδικές π.χ ενεργοποίηση δικαιωμάτων προγραμματιστή, network debugging κτλ πρέπει να γίνουν με χρήση της τηλεόρασης και του RC. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2021 από nakata1954 1
Zerg13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 11 ώρες πριν, nakata1954 είπε Όχι.Δεν γίνεται.Το να εγκαταστήσεις (αφού γίνουν οι αρχικές ρυθμίσεις) εφαρμογές από μακριά είναι εφικτό χρησιμοποιώντας διάφορα προγράμματα πχ anydesk και στα δυο pc σε συνδυασμό με το adblink στο απομακρυσμένο pc αλλά οι αρχικές ρυθμίσεις όπως και ορισμένες ειδικές π.χ ενεργοποίηση δικαιωμάτων προγραμματιστή, network debugging κτλ πρέπει να γίνουν με χρήση της τηλεόρασης και του RC. Netflix εχει; Αν οχι(γιατι διαβαζα δεν εχει αγορασει δικαιωματα) πως το βαζω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα