prometheas Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Εγώ το εχω με USB to ethernet adapter , συνδεδεμένο με ενα TP-Link Powerline. Μεχρι στιγμής κανένα πρόβλημα.
phanispal Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 6 ώρες πριν, Kostas75 είπε Αν το Powerline σου έχει δυνατότητα σαν Wifi hotspot να συνδέεσαι και στα 5GHz πάνω του, τότε όταν ψάχνεις για Wifi δίκτυο από το Mi Box S θα στο βγάλει στα διαθέσιμα Wifi δίκτυα για σύνδεση, οπότε το επιλέγεις και συνδέεσαι εκεί. Δε γνωρίζω αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Το Powerline είναι αυτό: https://www.skroutz.gr/s/15823790/TP-LINK-TL-WPA4220KIT-v4.html?from=catspan 5 ώρες πριν, prometheas είπε Εγώ το εχω με USB to ethernet adapter , συνδεδεμένο με ενα TP-Link Powerline. Μεχρι στιγμής κανένα πρόβλημα. Κάποιο link για αντάπτορα USB to Ethernet;
manoskost Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Δημοσ. 16 Μαΐου 2021 Στις 14/5/2021 στις 6:43 ΜΜ, phanispal είπε Δε γνωρίζω αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Το Powerline είναι αυτό: https://www.skroutz.gr/s/15823790/TP-LINK-TL-WPA4220KIT-v4.html?from=catspan Κάποιο link για αντάπτορα USB to Ethernet; https://www.skroutz.gr/s/10352411/TP-LINK-UE330-v2.html?from=catspan
Giglots Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 σκέφτομαι την αγορά ενός Mi TV stick για χρήση στην Ελβετία. Η χρήση θα είναι μόνο σποραδική όταν έχω επισκέπτες, άντε και με ημερήσια αγορά της υπηρεσίας για κανέναν αγώνα Εγώ δεν βλέπω ελληνική τηλεόραση οπότε επί το πλείστων η υπηρεσία θα είναι απενεργοποιημένη. Η ενεργοποίηση πρέπει να γίνει στην Ελλάδα ή δεν θα έχω πρόβλημα αν το βάλω κατευθείαν εδω? Ξέρει κανείς αν στο firetv της amazon η εφαρμογή μπαίνει ως έχει ή πρέπει να χρησιμοποιηθεί apk?
Giama Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Η περιαγωγή για περιορισμένο χρονικό διάστημα της Cosmote TV ισχύει εντός Ε.Ε., οπότε επιβεβαίωσε πρώτα ότι ισχύει και για την Ελβετία. Αλλιώς θα χρειαστείς VPN. Παρεμπιπτόντως, μπήκα να τσεκάρω τώρα τα mini packs και μου βγάζει πλέον μόνο 3 επιλογές χωρίς δέσμεση (entertainment pack, sports pack και full pack) που ξεκινούν από 19 Ευρώ. Οι φθηνές επιλογές επομένως έχουν καταργηθεί πλέον;
nakata1954 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 11 ώρες πριν, Giglots είπε Ξέρει κανείς αν στο firetv της amazon η εφαρμογή μπαίνει ως έχει ή πρέπει να χρησιμοποιηθεί apk? Σε fire tv stick 4k δεν γίνεται να την εγκαταστήσεις λόγω της παλιάς έκδοσης android (6.0)που τρέχει, στα cube, Fire TV Stick Lite και 3rd-gen Fire TV Stick η εγκατάσταση γίνεται μέσω aurora store app.
Athanatos1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Στις 12/5/2021 στις 9:20 ΜΜ, phanispal είπε Εγώ με Mi Box S και Cosmote TV έχω παρατηρήσει ότι έχει σοβαρό θέμα με το Wi-Fi και πολύ συχνά, σχεδόν μονίμως έχω κολλήματα. Χρησιμοποιώ Powerline της TP-Link για να έχω internet στο χώρο, και ενώ στο Netflix στην τηλεόραση πιάνω 20Mbps+, στο Netflix στο Xiaomi ζήτημα να πιάσω πάνω από 5Mbps, και πολλές φορές παίζει στο 1-3Mbps. Και είναι ακριβώς στο ίδιο σημείο με την τηλεόραση, ούτε κρυμμένο από πίσω το έχω ούτε τίποτα. Έκανα ένα googlάρισμα και βρήκα αναφορές ότι έχει πρόβλημα με το Wi-Fi και ειδικά σε streaming TV. Κάτι διάβασα για αλλαγή από 2.4GHz σε 5GHz, αλλά δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό στην περίπτωσή μου που χρησιμοποιώ Powerline. Εμενα μου δινει ακριβως οτι μου δινει και το app απο την τβ(σε ταχυτητα). 20+ mbps στο νετφλιξ δε πιανεις γιατι υπαρχει "κοφτης" απο το νετφλιξ στα 15 mbps Απλα σβησε το wifi της tv οταν θελεις να εχεις καλυτερη ταχυτητα στο mi box.
Giglots Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δυστυχώς η Cosmote δεν ενεργοποιείτε για Ελβετία. Προσπάθησα να εγκαταστήσω κάποιο VPN στο Mi box αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι έχει εντοπίσει proxy και το κόβει Έβαλα το VPN σε άλλη συσκευή και συνδέθηκα μέσω αυτής αλλά και πάλι το ίδιο μου κάνει, περίεργο. Έχει κάποιος δοκιμάσει κάτι παρόμοιο που να λειτουργεί?
AlexandrosQV Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα. Έχω συνδεδεμένα ηχεία 5.1 (Logitech z906) με οπτική στην τηλεόραση και το box αποκωδικοποιητή με hdmi στην τηλεόραση. Δεν μπορώ να έχω Dolby ήχο; Δεν ανάβει το λαμπάκι (decode) στα ηχεία με τίποτα…
nakata1954 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Προσπαθείς να πάρεις 6καναλο ήχο από τηλεοπτικά κανάλια που εκπέμπουν σε στέρεο η κάτι άλλο?
AlexandrosQV Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Θέλω να ακούσω Dolby που υποστηρίζουν κάποια προγράμματα στην Cosmote tv. Αλλά απ ότι φαίνεται μάλλον δεν γίνεται έτσι όπως έχουν συνδεθεί οι εξοπλισμοί.
kallair Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, AlexandrosQV είπε Θέλω να ακούσω Dolby που υποστηρίζουν κάποια προγράμματα στην Cosmote tv. Αλλά απ ότι φαίνεται μάλλον δεν γίνεται έτσι όπως έχουν συνδεθεί οι εξοπλισμοί. δες τις ρυθμισεις του ηχου στην τηλεοραση αν υπαρχει καποια επιλογη για passthrough.
padognwsths Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 επειδη μαλλον ο οτε παιρνει 8 ομαδες με βαλανε στο λουκι να ψαξω για κοσμοτε.ειδα λοιπον εκεινη την εφαρμογη cosmote ott.θελω με λιγα λογια περιληπτικα καποιος να εξηγησει πως παει το κολπο.δηλαδη μπαινεις στην εφαρμογη της samsung τηλεορασης και κανεις την παραγγελια 12μηνο συμβασης με 17 ευρω το μηνα?επισης θα μπορω να βλεπω απο λαπτοπ οπου και αν βρισκομαι ή θα πρεπει να μαι σπιτι?επισης σε σχεση με το ιντερνετ.αν εχει καποιος γυρω στα 17 mbps θα χει κολληματα και σπασιμο εικονας?επισης το delay σε σχεση με το δορυφορικο ποσο ειναι???οποιος ξερει θα με ενδιεφερε να απαντησει.
valkon Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Διαβάζω στους όρους χρήσης ότι θέλει +4.55€ το μήνα για να γίνεται προβολή του περιεχόμενου σε δύο συσκευές. Διαβάζοντας τις προηγούμενες σελίδες δεν μου δόθηκε η εντύπωση ότι ισχύει αυτο. Άρα άμα έχω το box τους και να βλέπω και από μια άλλη συσκευή ταυτόχρονα θα πρέπει να βάλω το πακέτο. Καινούργιο είναι αυτό ή παντα έτσι ήταν;
nakata1954 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 8 ώρες πριν, valkon είπε Διαβάζω στους όρους χρήσης ότι θέλει +4.55€ το μήνα για να γίνεται προβολή του περιεχόμενου σε δύο συσκευές. Διαβάζοντας τις προηγούμενες σελίδες δεν μου δόθηκε η εντύπωση ότι ισχύει αυτο. Άρα άμα έχω το box τους και να βλέπω και από μια άλλη συσκευή ταυτόχρονα θα πρέπει να βάλω το πακέτο. Καινούργιο είναι αυτό ή παντα έτσι ήταν; Με δορυφορικό φουλ πακέτο και συν 4.55€ το μήνα βλέπω εγώ από το δορ,δέκτη και 2 από τα παιδιά μου (με mi tv box και σε διαφορετική διεύθυνση/σπίτι το καθένα ). Νομίζω ότι το ίδιο ισχύει και για σύνδεση ΟΤΤ. Αν δεν πλήρωνα τα 4.55€ θα είχα δικαίωμα να βλέπω μόνο στον δέκτη και σε μια ακόμα συσκευή. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα