cambo99 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Κινεζιά... αλλά τουλάχιστον από τον παλιό νομίζω καλύτερο θα είναι...
koumbouni Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Αυτό ελπίζω και εγώ. Το θέμα είναι πως γίνεται να το αλλάξουμε; Θα είναι εφικτό ή θα το δίνουν μόνο με νέες συνδέσεις; 11 ώρες πριν, cambo99 είπε Κινεζιά... αλλά τουλάχιστον από τον παλιό νομίζω καλύτερο θα είναι...
doomnx Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Μπόμπα είναι το καινούριο boxάκι. Βαρύ, καλοφτιαγμένο, Android 10, Dolby Vision (και low latency), AV1 decoder, ethernet, DVB-T2, 16GB flash. Το Mi Box S θα πάψει να είναι το κύριο box μου σίγουρα. That said, μέχρι και η F&U που πήρα για τη μάνα μου τρέχει Cosmote TV στο Android 9 της χωρίς θέματα, δε χρειάζεται να ψάχνετε τόσο πολύ απλά για Cosmote TV. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2021 από [email protected] 1
geortsaki Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Η καλύτερη και πιο εύκολη (χωρίς unroot και ψάξιμο για rom κτλπ) λύση αυτή τη στιγμή για cosmote ott είναι το Xiamo MI box S?
gigi80 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Εγώ πήρα το google chromecast with google tv και οφείλω να πω ότι είναι άψογο ...εννοειται κοσμοτε χωρίς κολλήματα στην εικόνα και απίστευτα γρήγορο 1 1
jimmy75 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 https://www.bitprice.gr/media-players/DN601190.html Παιδια με αυτο θα μπορω να δω ote tv?
GBOTSAS Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Παιδιά καλησπέρα, επειδή έχω μπερδευτεί, έχω βρει το xiaomi mi tv box 4k,αν του βάλω κωδικούς cosmote tv, κατεβάζοντας τη σχετική εφαρμογή, στην οποία είμαι ήδη συνδρομητής δορυφορικα, θα παίζει για να το βάλω στο δωμάτιο μου;
geortsaki Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Έχει δοκιμάσει κανείς με επιτυχία το youtube vanced στο google chromecast with google tv?
nakata1954 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Προτίμησε το SmartTube Next. https://apk4all.com/android/apps/smarttube-next-apk/ 1
dikoulen Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 θέλω να ρωτήσω το φίλο με το tanix tx9 pro πώς έκανε τη σύνδεση με το usb burning;
geortsaki Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Αν γνωρίζει κάποιος, στη σύνδεση cosmote tv μέσω ίντερνετ, τι καθυστέρηση υπάρχει στις ζωντανές μεταδόσεις, είναι ίδια με αυτη από το cosmote TV ott;
nakata1954 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δεν ξέρω τι καθυστέρηση εμφανίζει το cosmote TV ott έναντι του δορυφορικού αλλά αν σε βοηθάει η καθυστέρηση μεταξύ του δορυφορικού και της εφαρμογής είναι 6με 8 δεύτερα.(Δοκιμασμένο σε mi tv box, mi tv box s, fire tv 4k, fire tv cube, nvidia shield pro.)
dikoulen Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Στις 24/2/2021 στις 1:30 ΜΜ, morthsGR είπε Καλησπέρα σε όλους! Καταρχήν είμαι κάτοχος του Tanix TX9 Pro το οποίο έρχεται rooted από την Tanix και το είχα κυρίως για το 'COSMOTE TV GO' το οποίο μέχρι που καταργήθηκε, έπαιζε κανονικά (μετά το σχετικό unroot της συσκευής φυσικά). Το νέο 'COSMOTE TV (OTT)' από την άλλη, όπως γράφουν και πολλοί άλλοι εδώ, δεν έλεγε να παίξει με τίποτα, παρά τον πλήρη καθαρισμό root που είχα κάνει αλλά και την δοκιμή δεκάδων ενναλακτικών firmware (κυρίως android tv firmwares). Μετά από πάάάάάάρα πολλές αποτυχημένες δοκιμές ενναλακτικών firmware και όντας αποφασιμένος να μην πετάξω στα σκουπίδια το Tanix μου (καθότι η κύρια χρήση του είναι για το 'COSMOTE TV'), χθες βράδυ στάθηκα επιτέλους τυχερός και είπα να μοιραστώ το εύρημα για όποιον άλλο έχει το TX9 ή άλλη συμβατή συσκευή! Στο site http://aidansrom.freecluster.eu/ λοιπόν, ο τυπάς που το έχει, έχει κάνει μια καταπληκτική δουλειά, έχοντας φτιάξει για τα boxάκια που βασίζονται σε amlogic S912 (όπως το TX9), S905W και S905X (καλύπτωντας έτσι τα περισσότερα tanix), ένα custom google certified firmware (android tv firmware), βασισμένο σε Android 9.0 (Pie) και 'βγαλμένο' από το official Xiaomi Mi Box. Με το firmware αυτό, κατάφερα επιτέλους το TX9 να παίξει κανονικά τα κανάλια του 'COSMOTE TV (OTT)' χωρίς κανένα πρόβλημα. Ειδικά κατά την πρώτη δοκιμή, άφησα ένα κανάλι να παίζει για ώρες και δεν προέκυψε ούτε κόλλημα, ούτε επανεκκίνηση, ούτε κάτι άλλο.. Στη σελίδα του κάθε chip, έχει επίσης και link για apk αρχείο εγκατάστασης του netflix, συμβατό ειδικά με το firmware του τυπά (εγώ δεν διαθέτω λογαριασμό netflix, οπότε δεν το έχω δοκιμάσει). Να πω τέλος οτι θέλει λίγο προσοχή με τα firmwares που έχει στο site, γιατί αφού επιλέξεις μεταξύ των S912, S905W και S905X, μετά σε στέλνει στο google drive όπου εκεί έχει φτιάξει περαιτέρω φακέλους. Στα ονόματα των φακέλων αυτών γράφει συνήθως και ποιά box αφορά το firmware που έχει μέσα ο κάθε φάκελος. Εγώ προσωπικά έχω δοκιμάσει μόνο το firmware που προορίζεται για το TX9, οπότε δεν μπορώ να εγγυηθώ οτι θα παίζει σε όλους το 'COSMOTE TV (OTT)'.. Ωστόσο, βάσει της λογικής και καθώς όπως αναφέρει ο δημιουργός του firmware πρόκειται για το ίδιο πάντα firmware, απλά προσαρμοσμένο στο chip κάθε box ή ομάδας box, λογικά θα παίζει.. Προτείνω επίσης όσοι επιχειρήσουν το παραπάνω, είτε να είναι γνώστες της σχετικής διαδικασίας flashing, είτε να διαβάσετε κάποιον οδηγό πρώτα. Για τυχόν brickαρίσματα, δεν μπορώ να βοηθήσω.. Εγώ πάντως το flashαρα με το amlogic usb burning tool και καλώδιο usb to usb. Αυτά! (ναναι καλά ο τυπάς - Aidan λέγεται νομίζω) Μπορείς να μου πεις ποια έκδοση από όλες έβαλες γιατί το έβαλα κι εγώ, δουλεύει μια χαρά , αλλά μου κάνει επανεκκινήσεις. Ευχαριστώ!!
morthsGR Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο θέλω να ρωτήσω το φίλο με το tanix tx9 pro πώς έκανε τη σύνδεση με το usb burning; Όπως είχα γράψει και στο προηγούμενο post μου, με καλώδιο usb male to usb male. 21 ώρες πριν, dikoulen είπε Μπορείς να μου πεις ποια έκδοση από όλες έβαλες γιατί το έβαλα κι εγώ, δουλεύει μια χαρά , αλλά μου κάνει επανεκκινήσεις. Ευχαριστώ!! Για το Tanix TX9 Pro που έχω εγώ, έβαλα την έκδοση "2. [v4] [S912] [LPDDR3] [LAN1000] Aidan's Custom ROM (qca9377) (h96 pro. tx9pro 3G..)", η οποία όπως γράφει και στο όνομά της είναι συμβατή με το tx9pro, το h96pro και άλλα box S912 με LPDDR3. Άρα αν έχεις το TX9 pro που έχω και εγώ (με 3gb ram), το h96pro ή αλλο S912 box με LPDDR3, τότε και ΜΟΝΟ επιλέγεις την παραπάνω έκδοση. Σε διαφορετική περίπτωση, πρέπει να ψάξεις να βρεις επακριβώς το μοντέλο και τα specs του box που έχεις και μετά να κοιτάς στους τίτλους των εκδόσεων που έχει βάλει ο aidan, για να βρεις την έκδοση που είναι πιο κοντά στο box σου (αν δεν αναφέρεται ξεκάθαρα το όνομα της συσκευής σου στον τίτλο της έκδοσης - όπως συνέβη με την δική μου περίπτωση). Εννοείται βέβαια οτι πριν πας να ψάξεις μοντέλο και specs, πρέπει να έχεις βεβαιωθεί οτι το box σου είναι S905X, S905W ή S912 και μετά επιλέγεις ένα από τα τρία στο site του aidan, για να ανοίξεις μετά τις σωστές εκδόσεις για το box σου. Btw εμένα εξακολουθεί να παίζει μια χαρά τόσο το box γενικότερα όσο και το COSMOTE TV OTT. Το μόνο ίσως που έχω να παρατηρήσω είναι οτι επειδή το xiaomi firmware δεν έχει επιλογή shutdown, παρα μόνο reboot (πολύ ενοχλητικό αυτό, αλλά μην είμαι αχάριστος), το tx9pro που δεν είναι μαθημένο να μένει για πάντα ανοιχτό, θέλει κάπου-κάπου ένα reboot για να ισιώσει (ιδίως αν το ξεχάσω στο menu του cosmote tv για μέρες, όταν δεν το χρησιμοποιώ, αρχίζει να αναβοσβήνει όλο το box - οχι επανεκκινήσεις, απλά χάνεται και επανέρχεται συνεχώς το σήμα του στην τηλεόραση, μέχρι να το επανεκκινήσω. Μετά την επανεκκίνηση είναι και πάλι ΟΚ.) Δεν ξέρω για ποιον ακριβώς λόγο το κάνει αυτό αλλά σε κάθε περίπτωση είναι πολύ minor και σπάνιο θέμα, μπροστά στο οτι όποτε θέλω να δω cosmote tv παίζει κανονικά και δεν έχει ποτέ πρόβλημα (μιλάμε για ώρες συνεχόμενης χρήσης). Πάντως, αν δεν το ξεχάσω με ανοιχτό το cosmote tv -όταν δεν το χρησιμοποιώ- δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα όσο και να μείνει ανοιχτό. Σε κάθε περίπτωση όμως καλό είναι ένα restart κάπου-κάπου ή απλά να το βγάζεις από το ρεύμα όταν δεν το χρησιμοποιείς. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2021 από morthsGR
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα