Προς το περιεχόμενο

Android TV box + cosmote TV ott

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κοιτα ολα το τρεχουν, αλλος κανει τα 100 μετρα σε 10΄΄ και αλλος 1 λεπτο, αν εχεις υπομονη και δεν σπανε τα νευρα σου το παιρνεις. εφοσον ομως σε ενδιαφερει η εφαρμογη cosmote μονο, και δεν σε ενδιαφερει το netflix 4k, υπαρχει και το mecool km1 με 4gb μνημη και android tv rom οπως το stick.

• Απαντ. 581
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση( δεν ξερω αμα ειμαι στο σωστο θεμα), το box της cosmote παιζει αλλες εφαρμογες πχ για media streaming απο pc(dlna η plex)??

Δημοσ.

να ξερετε οτι η εφαρμογή για android υποστηρίζει chromecast οποτε μια ακόμη φτηνή επιλογή που υπαρχει ειναι καποιο chromecast ( το οποιο θα παιζει αψογα και τις υπολοιπες iptv υπηρεσίες) εφόσον βεβαια δεν σας πειράζει που το τηλεφωνο θα ειναι το τηλεχειριστήριο 

Δημοσ.

Πάντως και στο nvidia η εφαρμογή έχει θέμα με το 4K κανάλι... κρασάρει όταν βάλω Cosmote Sport 4K. Κατά τα άλλα μια χαρά παίζει σε όλα τα άλλα.

Δημοσ.

Τα πράγματα είναι αρκετά απλά όπως είπε ο Μάνος πιο πάνω. Ή παίρνεις το nviedia ή το xiaomi. Όταν πηγαίνετε και αγοράζετε μη πιστοποιημένα και τη παλεύετε με πατέντες, χαιρετίσματα

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Επειδή έχω χάσει λίγο την μπάλα με το τι συμβαινει.

Προκειμένουν να παίξει πρέπει να εχουμε certified tv box με google services και gps locator.

Είναι λοιπόν τα xiaomi box certified? Αν ναι, πιο είναι το καλύτερο τους μοντέλο? Πραγματικά υπάρχουν πάρα πολλα μοντέλα εκεί έξω και δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται.

Τέλος εγώ μένω αγγλία, θα έχω θέμα με το box? Aπο PC και Android phone βλέπω κανονικά πάντως.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, manoskost είπε

xiaomi mibox s  , νομιζω οτι στην αγγλια υπαρχει περιορισμος στη χρηση του kodi, οποτε να χρησιμοποιεις και ενα καλο vpn.

Δεν καταλαβα τι εννοεις "περιορισμος στη χρηση του kodi"

Επίσης το mi box s ειναι καλυτερο απο το 3s?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nicknickyout είπε

Δεν καταλαβα τι εννοεις "περιορισμος στη χρηση του kodi"

Επίσης το mi box s ειναι καλυτερο απο το 3s?

καπου διαβασα μια ανακοινωση να μην χρησιμοποιουν το kodi στην αγγλια γιατι θα διωκονται ποινικα.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, manoskost είπε

καπου διαβασα μια ανακοινωση να μην χρησιμοποιουν το kodi στην αγγλια γιατι θα διωκονται ποινικα.

Μα δεν θελω να βαλω kodi

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφερει μονο το cosmote ott μπορεις να χρησιμοποιησεις καi το mi tv stick. (1080p)

https://www.amazon.co.uk/Xiaomi-Quad-core-Bluetooh-Decoding-Assistant/dp/B08B8F63XP/ref=sr_1_5?dchild=1&keywords=mi+tv+box&qid=1611195511&sr=8-5

Αν όμως το θες και για 4k streaming  απο netflix,amazon prime,disney+ τότε πας σε ένα από τα 1)Google Chromecast 4 Sabrina, 2)mi box s (το 3s ξέχνα το είναι κινέζικη έκδοσή με δικό του λειτουργικό) και 3)fire tv cube (όχι το fire tv stick 4k).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τι έγινε ρε παιδιά με το Mi Box S και εκτοξεύτηκε στα 60€ τις τελευταίες μέρες;

Μπήκα και στις αγγελίες μπας και βρω κανένα σε normal τιμή για μια γνωστή και είδα μόνο αγγελίες ζήτησης.

Βγάζει δολλάρια από καμιά σχισμή και ανέβηκε η ζήτηση;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Τι έγινε ρε παιδιά με το Mi Box S και εκτοξεύτηκε στα 60€ τις τελευταίες μέρες;

Μπήκα και στις αγγελίες μπας και βρω κανένα σε normal τιμή για μια γνωστή και είδα μόνο αγγελίες ζήτησης.

Βγάζει δολλάρια από καμιά σχισμή και ανέβηκε η ζήτηση;

στις κρισεις καποιοι οικονομανε δυστηχως.

Δημοσ.

Σχετικά με τα προβλήματα με το Mi Box S που έκανε restart στην Cosmote TV, που είχαμε μερικοί χρήστες: Είχα για περίπου 2 μήνες εκτός λειτουργίας το box και το τοποθέτησα πλέον σε δευτερεύουσα τηλεόραση. Όταν το ξανάνοιξα έκανε update η εφαρμογή της Cosmote TV. Από τότε έχει δουλέψει 2 ώρες περίπου χωρίς να κάνει ποτέ restart (παλιότερα θα είχε κάνει ήδη 1-2 restart σίγουρα σε αυτό το διάστημα). Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ή αν πλέον έχει λυθεί το πρόβλημα. Όποιος άλλος είχε πρόβλημα έχει δει βελτίωση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...