Nfountou Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Γεια σας παιδιά, Έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο android box που να λειτουργεί με την νεα υπηρεσία cosmote TV ott? Είχα ένα παλιό MXIII G το οποίο το έκανα unroot αλλά η υπηρεσία δηλώνει πάλι ότι δεν παίζει στη συσκευή.
tilaverboy Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 33 λεπτά πριν, Nfountou είπε Γεια σας παιδιά, Έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο android box που να λειτουργεί με την νεα υπηρεσία cosmote TV ott? Είχα ένα παλιό MXIII G το οποίο το έκανα unroot αλλά η υπηρεσία δηλώνει πάλι ότι δεν παίζει στη συσκευή. Το ott παίζει Μόνο με το box της COSMOTE ή αν έχεις νέα τηλεόραση Samsung ή lg ή Sony. Στις τελευταίες τηλεοράσεις θα αργήσει λίγο να βγει. Σε αλλά box είτε rooted είτε unroofed βλέπε mi box s απλώς δεν παιζει 1
Nfountou Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 42 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Το ott παίζει Μόνο με το box της COSMOTE ή αν έχεις νέα τηλεόραση Samsung ή lg ή Sony. Στις τελευταίες τηλεοράσεις θα αργήσει λίγο να βγει. Σε αλλά box είτε rooted είτε unroofed βλέπε mi box s απλώς δεν παιζει Αααα πάρα πολύ ωραία! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνανε αυτό; Για να το κόψουμε κ να βάλουμε κάτι άλλο; Θα τους καλέσω να ρωτήσω αν τουλάχιστον μπορώ να αγοράσω δεύτερο μποξ. Ευχαριστώ για την ενημέρωση!
tilaverboy Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Nfountou είπε Αααα πάρα πολύ ωραία! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνανε αυτό; Για να το κόψουμε κ να βάλουμε κάτι άλλο; Θα τους καλέσω να ρωτήσω αν τουλάχιστον μπορώ να αγοράσω δεύτερο μποξ. Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Μόνο αν αγοράσεις την υπηρεσία ολόκληρη. Δεν αγοράζεται είναι με χρησιδάνειο. Δεν μπορείς να εγκαταστήσεις και Netflix στο μποξ. Τρως σφάλμα. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από tilaverboy
Nfountou Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, tilaverboy είπε Μόνο αν αγοράσεις την υπηρεσία ολόκληρη. Δεν αγοράζεται είναι με χρησιδάνειο. Δεν μπορείς να εγκαταστήσεις και Netflix στο μποξ. Τρως σφάλμα. Υπέροχα! Οπότε δηλαδή η αγοράζω καινούρια τηλεόραση να το υποστηρίζει ή το ξανά πληρώνω... Καταπληκτικά! Προς το παρόν κάνω δουλειά με ένα ITX PCακι αλλά δεν είναι το ίδιο με ένα box.
tilaverboy Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 9 λεπτά πριν, Nfountou είπε Υπέροχα! Οπότε δηλαδή η αγοράζω καινούρια τηλεόραση να το υποστηρίζει ή το ξανά πληρώνω... Καταπληκτικά! Προς το παρόν κάνω δουλειά με ένα ITX PCακι αλλά δεν είναι το ίδιο με ένα box. Εγώ έχω το box το εν λόγω και είναι Εξαιρετικό. Πολύ καλύτερο από το Xiaomi mi box s
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Η εφαρμογή cosmote TV εμφανιστηκε πλεον επισήμως στο store του android TV οποτε και παίζει οκ σε ολες τις συμβατές συσκευές. Το δοκίμασα σε mi box, shield TV και σε μια Philips oled με android TV και παίζει άψογα σε όλα. 2 1
N3M3SiS Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δηλαδη πλεον με οποιοδηποτε android box της αγορας, μπορει να παιξει κανονικα κατεβαζοντας το App της Cosmote TV; Παρεπιπτοντως, σε μια Samsung Qled που εχω εγω, εμφανιστηκε η εφαρμογη στα App της και παιζει κανονικα. 19 ώρες πριν, billdanos είπε Η εφαρμογή cosmote TV εμφανιστηκε πλεον επισήμως στο store του android TV οποτε και παίζει οκ σε ολες τις συμβατές συσκευές. Το δοκίμασα σε mi box, shield TV και σε μια Philips oled με android TV και παίζει άψογα σε όλα.
tilaverboy Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, N3M3SiS είπε Δηλαδη πλεον με οποιοδηποτε android box της αγορας, μπορει να παιξει κανονικα κατεβαζοντας το App της Cosmote TV; Παρεπιπτοντως, σε μια Samsung Qled που εχω εγω, εμφανιστηκε η εφαρμογη στα App της και παιζει κανονικα. Σε τηλεόραση η εφαρμογή έχει προβλήματα. Σε android box παίζει υποδειγματικά.
N3M3SiS Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 13 ώρες πριν, tilaverboy είπε Σε τηλεόραση η εφαρμογή έχει προβλήματα. Σε android box παίζει υποδειγματικά. Κατι κολληματακια στην αρχη μου τα εκανε και εμενα, κολλησε 2-3 φορες οσο εφτιαχνα το προφιλ και κατι αλλα χαζα. Τωρα νομιζω ειναι ενταξει. Οποτε μπορω να παρω ενα android box της αγορας και να παιζει κανονικα, ε;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 13 hours ago, tilaverboy said: Σε τηλεόραση η εφαρμογή έχει προβλήματα. Σε android box παίζει υποδειγματικά. Στην Philips Oled με Android Tv παίζει μια χαρά. Απλά στην πλοήγηση δεν είναι τόσο smooth όσο είναι στο Shield (βασικά στο shield τρέχει καλύτερα ακόμη και σε σχέση με το Box που δίνει η ίδια η Cosmote!). Στην αναπαραγωγή ταινιών κλπ δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα ή σπασίματα 26 minutes ago, N3M3SiS said: Κατι κολληματακια στην αρχη μου τα εκανε και εμενα, κολλησε 2-3 φορες οσο εφτιαχνα το προφιλ και κατι αλλα χαζα. Τωρα νομιζω ειναι ενταξει. Οποτε μπορω να παρω ενα android box της αγορας και να παιζει κανονικα, ε; Αρκεί το android box να "τρέχει" κανονικό Android tv και όχι κάποια custom & rooted έκδοση του Android γενικότερα... Άρα για την ώρα παίζει σε mi box, nvidia shield και τηλεοράσεις με επίσημο Android Tv.
N3M3SiS Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, billdanos είπε Αρκεί το android box να "τρέχει" κανονικό Android tv και όχι κάποια custom & rooted έκδοση του Android γενικότερα... Άρα για την ώρα παίζει σε mi box, nvidia shield και τηλεοράσεις με επίσημο Android Tv. Πολυ χρησιμο αυτο, σε ευχαριστω πολυ!
tilaverboy Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, billdanos είπε Στην Philips Oled με Android Tv παίζει μια χαρά. Απλά στην πλοήγηση δεν είναι τόσο smooth όσο είναι στο Shield (βασικά στο shield τρέχει καλύτερα ακόμη και σε σχέση με το Box που δίνει η ίδια η Cosmote!). Στην αναπαραγωγή ταινιών κλπ δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα ή σπασίματα Αρκεί το android box να "τρέχει" κανονικό Android tv και όχι κάποια custom & rooted έκδοση του Android γενικότερα... Άρα για την ώρα παίζει σε mi box, nvidia shield και τηλεοράσεις με επίσημο Android Tv. Καλά πάνω το shield δεν υπάρχει τίποτα. Είναι εξαιρετικό και το ζαχαρώνω και εγώ.
Nfountou Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Ωραία! Καλή η εξέλιξη κ αναγκαία μιας κ Netflix Amazon κτλ παίζουν παντού. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα παίζει κ με Chromecast.
tilaverboy Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Στις 2/5/2020 στις 12:28 ΠΜ, Nfountou είπε Ωραία! Καλή η εξέλιξη κ αναγκαία μιας κ Netflix Amazon κτλ παίζουν παντού. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα παίζει κ με Chromecast. Netflix παίζουν μόνο τα πιστοποιημένα. Τα υπόλοιπα παίζουν σε Hq αν κανεις πατέντες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα