Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πολλές (χιλιάδες είναι η αλήθεια) φωτογραφίες στο λαπτοπ και τις τακτοποιω και τις κατηγοριοποιω σε φακέλους όταν βρίσκω χρόνο. 

Ερώτηση: στον εξωτερικό ή στον εσωτερικό σκληρό δίσκο είναι καλύτερα να το κάνω αυτό; Και μετά φυσικά αντιγραφή-επικόλληση και στον άλλον για να τις έχω και στους δύο καλου κακού. 

Όμως υπάρχει διαφορά ανάμεσα στους δύο δίσκους; ταχύτητα, ανθεκτικότητα κτλ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Backup θα πρέπει να έχεις και σε εξωτερικό σκληρό δίσκο αλλά και στο cloud. Διαφορές στις ταχύτητες ανάμεσα στους δίσκους προφανώς και υπάρχει καθώς παίζει ρόλο τι δίσκος είναι (μηχανικός, ssd κτλ)

https://www.nakivo.com/blog/3-2-1-backup-rule-efficient-data-protection-strategy/

Επεξ/σία από Angvas
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Angvas είπε

Backup θα πρέπει να έχεις και σε εξωτερικό σκληρό δίσκο αλλά και στο cloud. Διαφορές στις ταχύτητες ανάμεσα στους δίσκους προφανώς και υπάρχει καθώς παίζει ρόλο τι δίσκος είναι (μηχανικός, ssd κτλ)

https://www.nakivo.com/blog/3-2-1-backup-rule-efficient-data-protection-strategy/

Άρα πρέπει να προσθέσω ssd; 

Αυτό ψάχνω τώρα αν μπορώ να κάνω αλλαγή/αναβάθμιση για να μη χρειαστεί να αγοράσω καινούριο. 

Επεξ/σία από Ντίνα_2019
Δημοσ.

Ssd είτε μπορείς να αγοράσεις για να τον προσθέσεις ως δεύτερο δίσκο στο pc / είτε να αντικαταστήσεις αυτόν που έχεις ήδη είτε μπορείς να αγοράσεις εξωτερικό ssd δίσκο ή εξωτερικό μηχανικό δίσκο. 

Μην ξεχνάς την online αποθήκευση των αρχείων σου (cloud)

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Angvas είπε

Ssd είτε μπορείς να αγοράσεις για να τον προσθέσεις ως δεύτερο δίσκο στο pc / είτε να αντικαταστήσεις αυτόν που έχεις ήδη είτε μπορείς να αγοράσεις εξωτερικό ssd δίσκο ή εξωτερικό μηχανικό δίσκο. 

Μην ξεχνάς την online αποθήκευση των αρχείων σου (cloud)

Ωραία, υπάρχουν πολλές επιλογές. Έχουν όμως όλες την ίδια ταχύτητα; φαντάζομαι πως όχι...

Στο cloud έχω ανεβάσει αρκετές, αλλα είναι τόσες πολλές και αργεί τόσο που παίρνει όλη νύχτα έναν φάκελο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...