nikos185 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια σε ολους,εχω την παρακατω ηχομπαρα HW-Q80R οταν παιζω μια ταινια σε 5.1 στο standard mode η ηχομπαρα αναπαραγει ηχο μονο απο τα 3 μπροστινα ηχεια!τα πλαινα ηχεια δεν παιζουν καθολου!απο το manual που κατεβασα αναγραφει οτι θα επρεπε να εχω στην εξοδο της ηχομπαρας 5.1! δλδ στα 3 μπροστινα και τα 2 στο πλαι (και το sub εννοειται}.εγω εχω ηχο μονο απο την 3αδα μπροστα και το sub!καλεσα την sasmung αλλα ουτε αυτοι δεν ηξεραν να μου απαντησουν.Αν ειναι καποιος κατοχος αυτης της ηχομπαρας η εχει γνωση επι του θεματος ας μου απαντησει.Να προσθεσω οτι σε DTS και DOLBY ATMOS ολα τα ηχεια παιζουν κανονικα.. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από nikos185 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis_ps_21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Για να έχεις έξοδο ήχου και στα 5 ηχεία θα πρέπει η ταινία που βλέπεις να είναι γραμμένη για 5.1 ηχεία. Αν είναι "γραμμένη" σε στερεό τότε τα πίσω ηχεία δεν θα λειτουργούν. Δεν έχει γίνει χρήση καναλιών για surround. Το ίδιο ισχύει και στη μουσική. Παίζουν τα μπροστά και όχι τα πίσω. Τα πίσω είναι για τα εφέ της ταινίας. Εφόσον η μουσική δεν έχει εφέ δεν θα ακούσεις τίποτα από εκεί. Οι ενισχυτές AVR (πολυκαναλοι) έχουν λειτουργία multichannel stereo. Δηλαδή να παίζουν σε όλα τα ηχεία τον στερεοφωνικό ήχο που τους δίνεται. Άρα τσέκαρε αν έχει κάποια τέτοια επιλογή αν θες ήχο σε όλα τα ηχεία με στερεοφωνικό αρχείο αναπαραγωγής. 9 ώρες πριν, nikos185 είπε Να προσθεσω οτι σε DTS και DOLBY ATMOS ολα τα ηχεια παιζουν κανονικα.. Εδώ επιβεβαιώνεις αυτό που σου εξήγησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos185 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Φίλε Γιάννη τα γνωρίζω αυτά που είπες, απλά εξηγώ ότι ενώ βλέπω πολυκαναλη ταινία 5.1 μόνο τα 3 μπροστινά παιζουν! Δεν βγάζουν ήχο τα side ηχεία της ηχομπαρας και ας είναι η ταινια σε 5.1.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα