Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα η γυναικα μου που ειναι σε φροντ. αγγλικων τα πηρε χτες τα χρηματα(πειραιως)Αφμ ληξη σε 6.Υποβολη της αιτησης εκ μερους της την μερα που επρεπε.Αν θυμαμαι καλα 06/04/20

Μαλλον  ειχε κανει και σωστη την αιτηση η αφεντικινα της και ολα καλα!!!Ευτυχως!!

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δουλεύω σε ιδιωτικό ΙΙΕΚ .Ξέρετε πότε πρέπει να ξανακάνει την δήλωση ο εργοδότης μου,για να μπορέσω να κάνω τροποποίηση και εγώ μετά;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, alex19871987 είπε

Κάτσε εννοείς γενικά δεν θα μπει κάτι??εγώ εκανα τροποποίηση στις 11.ουτε εμένα έχει μπει κάτι.απο που το συμπερανες αυτό??μήπως όσοι κάναμε τροποποίηση πάμε για 27?

Ο πατέρας μου δεν εργάζεται σε φροντιστήριο ή σε τομέα εκπαίδευσης. Του έκανα κανονικά την αίτηση και τη δέχτηκε στις 10 του μήνα.

Το πρόβλημα είναι πως έκανα τροποποίηση 14 για να προσθέσω κατοικία και τα λεφτά δεν έχουν μπεί παρόλο που τα στοιχεία είναι οκ και τα δέχτηκε.

Είδα παρόμοιο πρόβλημα σε όσους έκαναν τροποιήση στις 14 αντί για το περιθώριο 11-13. Ακόμα και σήμερα μου επιτρέπει τροποποίηση ή ανάκληση η αίτηση.

Αυτό που ξέρω είναι πως όσοι εργάζονται σε τομείς εκπαίδευσης οι περισσότεροι δεν τα χουν πάρει ακόμη, επομένως χαλάρωσε εσύ μάλλον θα τα πάρεις.

Ο πατέρας μου φοβάμαι πως όχι.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
10 ώρες πριν, pararlama31 είπε

Παιδιά όσοι κάνατε στη δεύτερη φουρνιά δήλωση, σας επιτρέπει ακόμη να κάνετε τροποποίηση; 

Εγώ πήρα τα λεφτά και μου επιτρέπει να κάνω τροποποίηση,πολύ περίεργο. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
3 ώρες πριν, anaximandros είπε

Ξέρει κάποιος πότε γίνονται αιτήσεις για το νέο βοήθημα των 534;

Έλα μου ντε και εγω το ίδιο ψάχνω 

Έτσι όπως το βλέπω τέλη μαϊου στην καλύτερη θα τα πάρουμε ..

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Mobid είπε

Έλα μου ντε και εγω το ίδιο ψάχνω 

Έτσι όπως το βλέπω τέλη μαϊου στην καλύτερη θα τα πάρουμε ..

Είχα διαβάσει, κάπου αρχές του μήνα, ότι θα κάναμε αίτηση αυτές τις ημέρες, όμως άλλαξαν οι ημερομηνίες και είπαν ότι μέσα στον Μάιο δεν πρόκειται να πάρουμε κάτι. Είπαν για το πρώτο 10ήμερο το Ιούνη και το υπόλοιπο του δώρου θα μπει από το κράτος, τέλος Ιούνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...