alex19871987 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στο φροντιστήριο που είσαι την αρχική και όλες τις αιτήσεις τις βγάλανε ακυρες.επομενως έπρεπε να ξανακάνει το φροντιστηριο αίτηση αναστολής με νέο αριθμό πρωτοκόλλου.εσυ αν έμπαινες είχε όλα τα στοιχεία έπαιρνε τον νέο αριθμό πρωτοκόλλου και πατάγες υποβολή.σ έβγαζε την πορτοκαλί σελίδα και σ έβγαζε νέο αριθμό πρωτοκόλλου της αιτησης σου Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από alex19871987
NiKoSmile Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Όσοι κάνατε την αίτηση, ελέγξτε στον τραπεζικό σας λογαριασμό.
alex19871987 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Τον έχουμε ελεγχξει αλλά τίποτα.το πρόβλημα φαίνεται πως είναι για καθηγ που το κράτος ακύρωσε την αρχική αίτηση και πηραμε νέο αριθμό πρωτοκόλλου.
panagiotis.8000 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Παντως συμφωνα με αυτο το αρθρο https://www.ethnos.gr/oikonomia/99942_koronoios-poioi-plironontai-apo-megali-tetarti-ta-800-eyro-ti-tha-ginei-me-tis επρεπε να πληρωθουμε αυτο το τριημερο. Ξερει κανενας γιατι η πληρωμη γινεται σε 3 δοσεις? Καθε μερα πληρωνονται διαφορετικοι επαγγελματικοι κλαδοι;
pararlama31 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 "Ξεκίνησε να καταβάλλεται στους λογαριασμούς των εργαζόμενων που έχουν μπει σε αναστολή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, το επίδομα των 800 ευρώ. Σήμερα πιστώθηκαν τα χρήματα σε λογαριασμούς στην Εθνική Τράπεζα και την Τράπεζα Πειραιώς." Το διάβασα στο site του mega. Αρα δε πληρώθηκε κανένας που να χει Eurobank ή Alpha? Ας επιβεβαιώσει κάποιος που έχει λογαριασμό Alpha ή Eurobank.
eidikos33 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 το 800αρι θα δωθει και για μαιο ιουνιο? θα δωθει και σε αυτους που απολυθηκαν και πηραν το 800αρι τωρα?
nekrik Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εμένα που το ΑΦΜ λήγει σε 0 και έχω eurobank μου έβαλαν κανονικά τα 800 και φυσικά κλείδωσε εντελώς η δήλωση , χωρίς όπως έχω ήδη αναφέρει να μπορέσω να προσθέσω στοιχεία εκμισθωτή . Οπωσ είπα δεν πιστεύω ότι θα με αφήσουν να το αλλάξω ούτε μελλοντικά . Ότι να ναι. Update : Που τσέκαρα κατά της 3:30 πμ ξανάνοιξε, με άφησε να βάλω τα στοιχεία και την έκανα τελικά . Όλα καλά φαντάζομαι . Επεξ/σία 16 Απριλίου 2020 από nekrik
Tzane Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 31 λεπτά πριν, nekrik είπε Εμένα που το ΑΦΜ λήγει σε 0 και έχω eurobank μου έβαλαν κανονικά τα 800 και φυσικά κλείδωσε εντελώς η δήλωση , χωρίς όπως έχω ήδη αναφέρει να μπορέσω να προσθέσω στοιχεία εκμισθωτή . Οπωσ είπα δεν πιστεύω ότι θα με αφήσουν να το αλλάξω ούτε μελλοντικά . Ότι να ναι. Τσεκαρε τωρα,ξανανοιξε για τροποποιηση! 1
nekrik Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 22 λεπτά πριν, Tzane είπε Τσεκαρε τωρα,ξανανοιξε για τροποποιηση! Έχεις δίκιο ξανάνοιξε, την έκανα κομπλέ .
Lalakis1975 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, nekrik είπε Εμένα που το ΑΦΜ λήγει σε 0 και έχω eurobank μου έβαλαν κανονικά τα 800 και φυσικά κλείδωσε εντελώς η δήλωση , χωρίς όπως έχω ήδη αναφέρει να μπορέσω να προσθέσω στοιχεία εκμισθωτή . Οπωσ είπα δεν πιστεύω ότι θα με αφήσουν να το αλλάξω ούτε μελλοντικά . Ότι να ναι. Update : Που τσέκαρα κατά της 3:30 πμ ξανάνοιξε, με άφησε να βάλω τα στοιχεία και την έκανα τελικά . Όλα καλά φαντάζομαι . Σου έγραψε κάτι μήπως για διάρκεια; δηλαδή για Απρίλιο η Μάιο; γιατί τώρα έχουμε άλλο θέμα εδώ, για έναν ή δύο μήνες ισχύει;
pararlama31 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Εγώ πάλι που έκανα την αίτηση στις 0 και τη τροποποίηση στις 14 δεν έχει μπεί τίποτα. Και είδα στο facebook πως και άλλοι που έκαναν τροποποίηση 14 δεν πήραν επίσης τίποτα. Δεν ξέρω τι γίνεται στη περίπτωση τη δική μας, μάλλον δεν θα μπεί τίποτα.
alex19871987 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, pararlama31 είπε Εγώ πάλι που έκανα την αίτηση στις 0 και τη τροποποίηση στις 14 δεν έχει μπεί τίποτα. Και είδα στο facebook πως και άλλοι που έκαναν τροποποίηση 14 δεν πήραν επίσης τίποτα. Δεν ξέρω τι γίνεται στη περίπτωση τη δική μας, μάλλον δεν θα μπεί τίποτα. Κάτσε εννοείς γενικά δεν θα μπει κάτι??εγώ εκανα τροποποίηση στις 11.ουτε εμένα έχει μπει κάτι.απο που το συμπερανες αυτό??μήπως όσοι κάναμε τροποποίηση πάμε για 27?
nekrik Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, Lalakis1975 είπε Σου έγραψε κάτι μήπως για διάρκεια; δηλαδή για Απρίλιο η Μάιο; γιατί τώρα έχουμε άλλο θέμα εδώ, για έναν ή δύο μήνες ισχύει; Όχι δεν μου γράφει κάτι , απλα «αποζημίωση ειδικού σκοπού»
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα