alex19871987 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Εμένα με αφήνει ακόμα να κάνω τροποιηση.ειχα κάνει αρχικά αίτηση στις 10/04 αλλά λόγω του ότι έβγαλαν άκυρες όσες αιτήσεις είχαν γίνει από εκπαιδευτικούς και φροντιστήρια την έκανα τροποιηση στις 11/04.ξερετε πότε θα πληρωθώ??τώρα ακόμα στο support employees με αφήνει να κάνω τροποιηση.
nosleep Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 32 λεπτά πριν, nekrik είπε Το είχα διαβασει το άρθρο του Εθνους και της Καθημερινής και ενώ τα λέει κάπως , είναι λιγο μπερδεμένα αυτά με το ποτε θα μπορέσουμε να ξανακάνουμε. Αυτό που εννοώ όμως είναι οτι στη πλατφόρμα είναι μπάχαλο δεν έχουν ενημερωσει ακόμα και τις οδηγίες χρήσης που έχουν εκεί σε pdf για τη νέα δυνατότητα για χρήση με τις πληττόμενες επιχειρήσεις και τις μειώσεις ενοικίων . Ανοιξε πάλι η πλατφόρμα και λέει όπως και πριν ότι «η δήλωση έχει καταχωρηθεί» Δεν με αφήνει να κάνω καμία τροποποίηση και φυσικά προσθήκη στοιχείων εκμισθωτή . Ας ελπίσουμε να δώσουν τη δυνατότητα στις 20 Απριλίου ( για ΑΦΜ που τελειώνει σε 0) αν και προσωπικά πιστεύω ότι κάποιοι χάσαμε για μια μέρα την έκπτωση του 40%. Τραγικοί απλα Φίλε nekrik είμαι ακριβώς στην ίδια φάση μαζί σου, δεν με άφηνε να κάνω τροποποίηση και απορώ αφού έχουν τα κινητά και τα emails μας, δεν μπορούσαν να στείλουν ειδοποίηση ότι πλέον μπορούμε να βάλουμε το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη; (τι ζητάω τώρα ...). Πάντως να χάσεις το 40% δεν παίζει, φαντάζομαι ότι θα φτιάξουν το σύστημα και θα μπορούν να βάλουν τα στοιχεία όσοι δεν πρόλαβαν. 1
panagiotis.8000 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, alex19871987 είπε Εμένα με αφήνει ακόμα να κάνω τροποιηση.ειχα κάνει αρχικά αίτηση στις 10/04 αλλά λόγω του ότι έβγαλαν άκυρες όσες αιτήσεις είχαν γίνει από εκπαιδευτικούς και φροντιστήρια την έκανα τροποιηση στις 11/04.ξερετε πότε θα πληρωθώ??τώρα ακόμα στο support employees με αφήνει να κάνω τροποιηση. Στην ιδια ακριβως κατηγορια ειμαστε . Σε φροντιστηριο ημουν κι εγω κι εκανα τροποποιηση χθες το μεσημερι. Κι εμενα με αφηνει ακομα να κανω τροποποιηση. Αν δεν αλλαξει κατι παλι τοτε θα πληρωθουμε στις 27 Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από panagiotis.8000
alex19871987 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μα ρε συ έβγαλε πρωτόκολλο κομπλέ και λέει υποβλήθηκε.ημαρτον δηλ...δεν θέλω να πιστεύω πως έχουμε κάνει κάτι λάθος ...εμένα Σάββατο με ενημέρωσαν πως πρέπει να την ξανακάνω...και πήρε αυτόματα τον νέο αριθμό πρωτοκόλλου...
panagiotis.8000 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, alex19871987 είπε Μα ρε συ έβγαλε πρωτόκολλο κομπλέ και λέει υποβλήθηκε.ημαρτον δηλ...δεν θέλω να πιστεύω πως έχουμε κάνει κάτι λάθος ...εμένα Σάββατο με ενημέρωσαν πως πρέπει να την ξανακάνω...και πήρε αυτόματα τον νέο αριθμό πρωτοκόλλου... Nαι εχεις δικιο φιλε μου. Αλλα απο την στιγμη που σε αφηνει ακομα να κανεις τροποποιηση / ανακληση σημαινει οτι παμε δυστυχως με την δευτερη φουρνια πληρωμων. Εμενα πηρε αυτοματα τον νεο αριθμο πρωτοκολου χωρις καν να κανω νεα αιτηση. Απαραδεκτο μεν γιατι δεν φταιμε εμεις, αλλα ετσι ειναι η πραγματικοτητα. Ασε, και τα χρειαζομουν τα χρηματα αμεσα για να καλυψω υποχρεωσεις. Τι να πεις... Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από panagiotis.8000
Lalakis1975 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, nosleep είπε Φίλε nekrik είμαι ακριβώς στην ίδια φάση μαζί σου, δεν με άφηνε να κάνω τροποποίηση και απορώ αφού έχουν τα κινητά και τα emails μας, δεν μπορούσαν να στείλουν ειδοποίηση ότι πλέον μπορούμε να βάλουμε το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη; (τι ζητάω τώρα ...). Πάντως να χάσεις το 40% δεν παίζει, φαντάζομαι ότι θα φτιάξουν το σύστημα και θα μπορούν να βάλουν τα στοιχεία όσοι δεν πρόλαβαν. Δεν θα το χάσει κανένας μην ανησυχείς.. Εγώ έχω άλλο ερώτημα... Το - 40% είναι για 1 μήνα 2 η παραπάνω ; αυτό δεν μπορώ να βρω πουθενά.
nekrik Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε Δεν θα το χάσει κανένας μην ανησυχείς.. Εγώ έχω άλλο ερώτημα... Το - 40% είναι για 1 μήνα 2 η παραπάνω ; αυτό δεν μπορώ να βρω πουθενά. Από όσα άκουσα και διάβασα μιλάνε για 40% για το μήνα Απρίλιο και μόνο όσον αφορά για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους τους οι οποίες έκλεισαν λόγω ΚΑΔ όχι για τον Ιούνιο , άρα φαντάζομαι για την ώρα ισχύει για ένα μήνα 1
hidd3n Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μια ερώτηση επειδή βλέπω συνάδελφοι (εκπαιδευτικός σε φροντιστήριο) ότι χρειάστηκαν να κάνουν τροποποίηση στις αιτήσεις τους. Για ποιο λόγο και ποιος σας ειδοποίησε; Δε βρήκα κάτι κάπου εγώ. Είχατε κάνει αρχικά κανονικά την αίτηση ή δε σας άφηνε από τότε; Εγώ την έκανα 9 του μηνός και τη δέχτηκε κανονικά και από τότε δεν άλλαξε κάτι. Βέβαια βλέπω δε μου έχουν μπει τα χρήματα και με αφήνει να κάνω τροποποίηση αν αυτό λέει κάτι.
panagiotis.8000 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, hidd3n είπε Μια ερώτηση επειδή βλέπω συνάδελφοι (εκπαιδευτικός σε φροντιστήριο) ότι χρειάστηκαν να κάνουν τροποποίηση στις αιτήσεις τους. Για ποιο λόγο και ποιος σας ειδοποίησε; Δε βρήκα κάτι κάπου εγώ. Είχατε κάνει αρχικά κανονικά την αίτηση ή δε σας άφηνε από τότε; Εγώ την έκανα 9 του μηνός και τη δέχτηκε κανονικά και από τότε δεν άλλαξε κάτι. Βέβαια βλέπω δε μου έχουν μπει τα χρήματα και με αφήνει να κάνω τροποποίηση αν αυτό λέει κάτι. Πατα το κουμπι της τροποποιησης και δες αν εχει αλλαξει ο αριθμος πρωτοκολου που ειχες αρχικα. Εαν εχει αλλαξει σημαινει οτι το φροντιστηριο που δουλευεις εκανε τροποποιητικη με νεο αριθμο πρωτοκολου. Γενικα, οσο βλεπεις το κουμπι τροποποιηση και ανακληση σημαινει οτι δεν θα πληρωθεις.
hidd3n Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μάλιστα, κατάλαβα. Πάτησα και βγάζει ακριβώς το ίδιο. Μήπως πρέπει να κάνει κάτι το φροντιστήριο; Να ειδοποιήσω εγώ δηλαδή;
pararlama31 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Ακόμα μου επιτρέπει να κάνω τροποποίηση στη δήλωση με το α.φ.μ του πατέρα μου που έληγε σε 0 κι ακόμη δεν έχει πάρει τα χρήματα. Φοβάμαι μήπως έχει γίνει κανά λάθος, αλλά έχω την εντύπωση πως απλά θα τα πάρει στις 27 διότι έκανα τη τροποποίηση χτές το μεσημέρι προσθέτωντας τα στοιχεία του ενοικιαστή. Δεν ξέρω τι παίζει και η λογίστρια δε το σηκώνει.
panagiotis.8000 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, pararlama31 είπε Ακόμα μου επιτρέπει να κάνω τροποποίηση στη δήλωση με το α.φ.μ του πατέρα μου που έληγε σε 0 κι ακόμη δεν έχει πάρει τα χρήματα. Φοβάμαι μήπως έχει γίνει κανά λάθος, αλλά έχω την εντύπωση πως απλά θα τα πάρει στις 27 διότι έκανα τη τροποποίηση χτές το μεσημέρι προσθέτωντας τα στοιχεία του ενοικιαστή. Δεν ξέρω τι παίζει και η λογίστρια δε το σηκώνει. Δεν εχει να κανει με την τροποποιηση που εκανες χθες. Θα επρεπε σε καθε περιπτωση να κλειδωσει το συστημα και να πληρωθεις αποψε . Ισως καποιο λαθος να εχει γινει στην δικη σου περιπτωση. Πρεπει να επικοινωνησεις με την λογιστρια σου. 4 λεπτά πριν, hidd3n είπε Μάλιστα, κατάλαβα. Πάτησα και βγάζει ακριβώς το ίδιο. Μήπως πρέπει να κάνει κάτι το φροντιστήριο; Να ειδοποιήσω εγώ δηλαδή; Θα πρεπει να κανει ο λογιστης του φροντιστηριου νεα δηλωση στο εργανη ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ - ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. Ο νεος αριθμος πρωτοκολου που θα προκυψει θα συμπληρωθει αυτοματα στην δηλωση σου χωρις να κανεις εσυ καποια ενεργεια.
pararlama31 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, nekrik είπε Το είχα διαβασει το άρθρο του Εθνους και της Καθημερινής και ενώ τα λέει κάπως , είναι λιγο μπερδεμένα αυτά με το ποτε θα μπορέσουμε να ξανακάνουμε. Αυτό που εννοώ όμως είναι οτι στη πλατφόρμα είναι μπάχαλο δεν έχουν ενημερωσει ακόμα και τις οδηγίες χρήσης που έχουν εκεί σε pdf για τη νέα δυνατότητα για χρήση με τις πληττόμενες επιχειρήσεις και τις μειώσεις ενοικίων . Ανοιξε πάλι η πλατφόρμα και λέει όπως και πριν ότι «η δήλωση έχει καταχωρηθεί» Δεν με αφήνει να κάνω καμία τροποποίηση και φυσικά προσθήκη στοιχείων εκμισθωτή . Ας ελπίσουμε να δώσουν τη δυνατότητα στις 20 Απριλίου ( για ΑΦΜ που τελειώνει σε 0) αν και προσωπικά πιστεύω ότι κάποιοι χάσαμε για μια μέρα την έκπτωση του 40%. Τραγικοί απλα Χτές σου επέτρεπε να κάνεις την αλλαγή, εγώ το είδα τελευταία στιγμή. Το γεγονός πως δε σου αφήνει να κάνεις τροποποίηση σημαίνει πως θα πληρωθείς άμεσα και πως μάλλον έχει κλειδωθεί. Αν δεν πληρωθείς μέχρι τις 17 τότε ίσως σου επιτρέψει στις 20 να προσθέσεις τα στοιχεία του εκμισθωτή. Ελπίζω να σε αφήσει να το αλλάξεις 4 λεπτά πριν, panagiotis.8000 είπε Δεν εχει να κανει με την τροποποιηση που εκανες χθες. Θα επρεπε σε καθε περιπτωση να κλειδωσει το συστημα και να πληρωθεις αποψε . Ισως καποιο λαθος να εχει γινει στην δικη σου περιπτωση. Πρεπει να επικοινωνησεις με την λογιστρια σου. Θα πρεπει να κανει ο λογιστης του φροντιστηριου νεα δηλωση στο εργανη ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ - ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. Ο νεος αριθμος πρωτοκολου που θα προκυψει θα συμπληρωθει αυτοματα στην δηλωση σου χωρις να κανεις εσυ καποια ενεργεια. Μα στην αρχή δε μου επέτρεπε να κάνω τροποποίηση. Όταν άλλαξε η απόφαση με άφησε να κάνω, μα θα έπρεπε να το είχε ήδη κλειδώσει. Από ότι διάβασα και σε άλλους έχει γίνει το αντίστοιχο. Δεν ξέρω τι παίζει.
hidd3n Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, panagiotis.8000 είπε Δεν εχει να κανει με την τροποποιηση που εκανες χθες. Θα επρεπε σε καθε περιπτωση να κλειδωσει το συστημα και να πληρωθεις αποψε . Ισως καποιο λαθος να εχει γινει στην δικη σου περιπτωση. Πρεπει να επικοινωνησεις με την λογιστρια σου. Θα πρεπει να κανει ο λογιστης του φροντιστηριου νεα δηλωση στο εργανη ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ - ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ. Ο νεος αριθμος πρωτοκολου που θα προκυψει θα συμπληρωθει αυτοματα στην δηλωση σου χωρις να κανεις εσυ καποια ενεργεια. Ευχαριστώ πολύ. Υπάρχει αυτό κάπου σαν είδηση ή κάτι τέτοιο ώστε να το δείξω στον ιδιοκτήτη;
panagiotis.8000 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, pararlama31 είπε Χτές σου επέτρεπε να κάνεις την αλλαγή, εγώ το είδα τελευταία στιγμή. Το γεγονός πως δε σου αφήνει να κάνεις τροποποίηση σημαίνει πως θα πληρωθείς άμεσα και πως μάλλον έχει κλειδωθεί. Αν δεν πληρωθείς μέχρι τις 17 τότε ίσως σου επιτρέψει στις 20 να προσθέσεις τα στοιχεία του εκμισθωτή. Ελπίζω να σε αφήσει να το αλλάξεις Μα στην αρχή δε μου επέτρεπε να κάνω τροποποίηση. Όταν άλλαξε η απόφαση με άφησε να κάνω, μα θα έπρεπε να το είχε ήδη κλειδώσει. Από ότι διάβασα και σε άλλους έχει γίνει το αντίστοιχο. Δεν ξέρω τι παίζει. Oι ιδιοκτητες φροντιστηριων πρεπει να κανουν τροποποιηση μεχρι 20/4. Μηπως μετα απο αυτη την ημερομηνια θα κλειδωσουν και οι δικες μας δηλωσεις? Μια υποθεση κανω απλα δεν ξερω πολυ μπερδεμα ρε παιδια το θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα