Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, panagiotis.8000 είπε

Παιδια αυτη την ωρα το.συστημα σας αφηνει να κανετε τροποιησεις? Στην γυναικα μου που το ΑΦΜ της ληγει σε 3 δεν τις εχει τις επιλογες τροποποιησης η ανακλησης. Σε μενα που το ΑΦΜ ληγει σε 6 με αφηνει ακομα να κανω τροποποιηση.

Δεν.θα χεις θεμα λογικα. Το οτι σε αφηνει να κανεις ακομα τροποποιηση σημαινει οτι ακομα δεν εχουν κανει στην δηλωση σου διασταυρωσεις. Μεσα στην μερα η αυριο λογικα θα κλειδωσει το συστημα και δεν θα σε αφησει να κανεις τροποποιση η ανακληση. Σημασια εχει ποτε εκανες την δηλωση εξ αρχης και οχι ποτε την τροποποιησες.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

Όσο για την ερώτηση σου, παρατήρησα το ίδιο πράγμα. 

Στου πατέρα μου τη δήλωση επιτρέπει διορθώσεις ή ανάκληση. Στη δική μου πάλι όχι.

Από την άλλη εγώ έκανα την αρχική δήλωση μου στις 4 ενώ εκείνου του την έκανα στις 10, αλλά δεν ξέρω αν έχει σημασία.

Σε εκείνον στην αρχή δεν είχε την επιλογή με την κατοικία μιας και η επιχείρηση έκλεισε απο μόνη της και όχι με κρατική εντολή.

Σήμερα όμως μου το επέτρεψε να μπώ να το προσθέσω.

Ακόμα και τώρα μου το επιτρέπει να τροποποίησω ή ανακαλέσω, παρόλο που είναι αργά.

Τέλος πάντων ελπίζω να βρεθεί μια άκρη και για τη γυναίκα σου. Ίσως της επιτρέψει το σύστημα να κάνει διόρθωση στις 23 του μήνα.

Επεξ/σία από pararlama31
  • Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε οσους ακομα και σημερα μπορουν να κανουν ανακληση η τροποποιηση της δηλωσης τους δεν θα πληρωθουν με αυτη την φουρνια αλλα με την επομενη. Εγω μπορω μεχρι αυτη την ωρα να ανακαλεσω η να τροποποιησω την δηλωση μου οποτε παω για 27 Απριλιου πληρωμη . Δουλευα σε φροντιστηριο κι εγιναν καποιες αλλαγες εκει με υπουργικη αποφαση.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, panagiotis.8000 είπε

Σε οσους ακομα και σημερα μπορουν να κανουν ανακληση η τροποποιηση της δηλωσης τους δεν θα πληρωθουν με αυτη την φουρνια αλλα με την επομενη. Εγω μπορω μεχρι αυτη την ωρα να ανακαλεσω η να τροποποιησω την δηλωση μου οποτε παω για 27 Απριλιου πληρωμη . Δουλευα σε φροντιστηριο κι εγιναν καποιες αλλαγες εκει με υπουργικη αποφαση.

Εγώ που έκανα τροποποίηση για το ενοίκιο στις 13/4 ποτέ θα πληρωθώ; 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε

Εγώ που έκανα τροποποίηση για το ενοίκιο στις 13/4 ποτέ θα πληρωθώ; 

Εαν μπεις στην δηλωση σου και δεν σου εμφανιζει πλεον τα κουμπια  τροποποιησης η ανακλησης θα πληρωθεις σημερα η αυριο.

• Thanks 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, panagiotis.8000 είπε

Εαν μπεις στην δηλωση σου και δεν σου εμφανιζει πλεον τα κουμπια  τροποποιησης η ανακλησης θα πληρωθεις σημερα η αυριο.

Η Δηλωση έχει υποβληθεί.

Δεν μπορω να κανω τροποποιση οποτε αυτές τις μερες θα μπουν ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Lalakis1975 είπε

Η Δηλωση έχει υποβληθεί.

Δεν μπορω να κανω τροποποιση οποτε αυτές τις μερες θα μπουν ;

Ναι σημερα η αυριο.

Δες και στον πατερα σου αν ουτε κι εκει σε αφηνει να τροποποιησεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panagiotis.8000 είπε

Ναι σημερα η αυριο.

Δες και στον πατερα σου αν ουτε κι εκει σε αφηνει να τροποποιησεις.

εννοεις αν ζουσε κ δουλευε ….ηταν συνταξιούχος οποτε παλι δεν θα επαιρνε τα 800. Αυτό που λες μαλλον ισχυει και εγω ετσι πιστευω.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zio10 είπε

Εμένα μέχρι πριν λίγο δεν είχαν μπει.

Δεν μπορώ να μπω στην εθνική με τίποτα.. Αντε να δούμε παιδιά. 

Δνε μπήκαν σε εμένα... 

Αν μπουν σε εσάς γράψτε να ξέρουμε τι γίνεται. 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε

Δεν μπορώ να μπω στην εθνική με τίποτα.. Αντε να δούμε παιδιά. 

Δνε μπήκαν σε εμένα... 

Αν μπουν σε εσάς γράψτε να ξέρουμε τι γίνεται. 

Εμένα με άφησε να μπω στο Ibank δεν έχω πληρωθεί ακόμα ... Κάπου ήδη μετά τις 5 το απόγευμα θα αρχίσουν να πιστώνονται .

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Mobid είπε

Εμένα με άφησε να μπω στο Ibank δεν έχω πληρωθεί ακόμα ... Κάπου ήδη μετά τις 5 το απόγευμα θα αρχίσουν να πιστώνονται .

Το επίδομα ενοικίου μπαίνει γύρω στις 3...

Και εγώ μπήκα δεν πήρα κάτι.

Απλώς να ξέρω αν μπουν σε κάποιον κ σε εμένα όχι σημαίνει ότι πάω για αύριο εγώ. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε

Το επίδομα ενοικίου μπαίνει γύρω στις 3...

Και εγώ μπήκα δεν πήρα κάτι.

Απλώς να ξέρω αν μπουν σε κάποιον κ σε εμένα όχι σημαίνει ότι πάω για αύριο εγώ. 

Ναι προφανώς , δεν ξέρω άμα πάει βάση του πότε έκανες την αίτηση δηλαδή εγώ που έκανα την αίτηση 2 του μηνός θεωριτικα πρέπει να πληρώθω σήμερα . 

Νομίζω ότι όσοι έχουν εθνική θα τα δουν απευθείας ενω οι κάτοχοι άλλων τραπεζών θα κάνει καμιά μέρα παραπάνω να τα δουν .

Αυτό είχε γίνει με το εποχιακό επίδομα ενώ και εγώ και ο αδερφός μου πληρωθηκαμε Παρασκευή εγώ τα είδα εκείνη την στιγμή τα λευτα ο αδερφός μου τα είδε την Δευτέρα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...