Lalakis1975 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Λοιπον μπηκα και εγω επιτελους να κανω την δηλωση, για το ενοικιο όμως ΔΕΝ περασαν την εφαρμογή για ολους , οποτε κανω την αιτηση και στις 19 ξανακανω για το ενοικιο πως παει ;
zio10 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μετά το τέλος των αιτήσεων θα έχει για δύο μέρες διορθωτικές. Μάλλον εκεί θα σε αφήσει να δηλώσεις στοιχεία για το ενοίκιο. 1
BrocasHelm Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Νομίζω το ανακοίνωσαν αλλά δεν πέρασε ακόμα σε νόμο. Μέχρι να γίνει επίσημο δεν θα φανεί. Το πως θα γίνεται η διόρθωση στην αίτηση θα το ανακοινώσουν φαντάζομαι με την ψήφιση.
Lalakis1975 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 16 λεπτά πριν, zio10 είπε Μετά το τέλος των αιτήσεων θα έχει για δύο μέρες διορθωτικές. Μάλλον εκεί θα σε αφήσει να δηλώσεις στοιχεία για το ενοίκιο. Άρα αυτό είναι άσχετο για το πότε θα πάρω τα λεφτά; Πότε τελειώνουν οι αιτήσεις;
fredd0 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Σημερα ψηφιζεται η τροπολογια, μεχρι το μεσημερι θα ξερετε. 1
Lalakis1975 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 13 λεπτά πριν, fredd0 είπε Σημερα ψηφιζεται η τροπολογια, μεχρι το μεσημερι θα ξερετε. Ώραια. Ερώτηση, εγώ που έκανα αίτηση σήμερα ποτέ θα πληρωθώ;
fredd0 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, Lalakis1975 είπε Ώραια. Ερώτηση, εγώ που έκανα αίτηση σήμερα ποτέ θα πληρωθώ; εσενα ενδιαφερει, εγω γκουγκλαρω? 😁 https://www.cnn.gr/oikonomia/story/214543/koronoios-pos-tha-ginei-i-katavoli-ton-800-eyro
Oscar_Mike Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) ---οκ, λύθηκε--- Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από Oscar_Mike 1
prometheas Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εχει ανοίξει η δυνατότητα προσθήκης των στοιχείων του εκμισθωτή από σήμερα το πρωί και για τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί , οπότε όσοι ανήκετε σε αυτές τις κατηγορίες μπορείτε να κάνετε τροποποιητική δήλωση Επεξ/σία 13 Απριλίου 2020 από prometheas 1
Lalakis1975 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, prometheas είπε Εχει ανοίξει η δυνατότητα προσθήκη των στοιχείων του εκμισθωτή από σήμερα το πρωί και για τους εργαζόμενους των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί , οπότε όσοι ανήκετε σε αυτές τις κατηγορίες μπορείτε να κάνετε τροποποιητική δήλωση σε ευχαριστω εκανα ηδη ! Ερωτηση όμως μηπως ξερεις γιατι μιλαμε σε άλλο ποστ….ΕΓΩ τωρα θα εχω μειωση στο ενοικιο για ποιους μηνες ;;;;;
prometheas Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Προς το παρόν το μέτρο ισχύει για τον Απρίλιο. Αν έχεις ήδη πληρώσει κανονικά το ενοίκιο του Απριλίου τότε θα δώσεις 40% μειωμένο μίσθωμα τον Μάιο ενημερώνοντας εγκαιρως τον ιδιοκτήτη της κατοικίας σου Αν υπάρχει επέκταση του μέτρου υποθέτω οτι θα ενημερωθούμε. 1
Lalakis1975 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, prometheas είπε Προς το παρόν το μέτρο ισχύει για τον Απρίλιο. Αν έχεις ήδη πληρώσει κανονικά το ενοίκιο του Απριλίου τότε θα δώσεις 40% μειωμένο μίσθωμα τον Μάιο ενημερώνοντας εγκαιρως τον ιδιοκτήτη της κατοικίας σου Αν υπάρχει επέκταση του μέτρου υποθέτω οτι θα ενημερωθούμε. δεν πληρωσα ακομα γιατι το εχουμε κάθε 15, οποτε ενημερωνω τον ιδιοκτητη σημερα ότι εκανα αιτηση και την στελνω αν θελει ; Επεξ/σία 13 Απριλίου 2020 από Lalakis1975
pararlama31 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Παιδιά, έκανα τροποποιητική δήλωση με τα στοιχεία του πατέρα μου για να προσθέσω τη μείωση ενοικίου στο όνομα του πατέρα μου σήμερα, ο ίδιος έχει αριθμό Α.Φ.Μ που τελειώνει σε 0. Όταν την πρωτοέκανα δε με άφηνε να βάλω τη μείωση του ενοικίου, ενώ σήμερα μου επέτρεπε. Θα έχω πρόβλημα; Επειδή έλεγαν πως οι διορθώσεις επιτρέπονται μέχρι 13 του μήνα ενώ το έκανα σήμερα στις 14... Σας παρακαλώ όποιος ξέρει/όποιος έκανε κάτι παρόμοιο να μου απαντήσει. Γράφω κι εδώ γιατί έχω ταράξει τον λογιστή στα τηλέφωνα και δεν απαντάει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
panagiotis.8000 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδια αυτη την ωρα το.συστημα σας αφηνει να κανετε τροποιησεις? Στην γυναικα μου που το ΑΦΜ της ληγει σε 3 δεν τις εχει τις επιλογες τροποποιησης η ανακλησης. Σε μενα που το ΑΦΜ ληγει σε 6 με αφηνει ακομα να κανω τροποποιηση. 2 ώρες πριν, pararlama31 είπε Παιδιά, έκανα τροποποιητική δήλωση με τα στοιχεία του πατέρα μου για να προσθέσω τη μείωση ενοικίου στο όνομα του πατέρα μου σήμερα, ο ίδιος έχει αριθμό Α.Φ.Μ που τελειώνει σε 0. Όταν την πρωτοέκανα δε με άφηνε να βάλω τη μείωση του ενοικίου, ενώ σήμερα μου επέτρεπε. Θα έχω πρόβλημα; Επειδή έλεγαν πως οι διορθώσεις επιτρέπονται μέχρι 13 του μήνα ενώ το έκανα σήμερα στις 14... Σας παρακαλώ όποιος ξέρει/όποιος έκανε κάτι παρόμοιο να μου απαντήσει. Γράφω κι εδώ γιατί έχω ταράξει τον λογιστή στα τηλέφωνα και δεν απαντάει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Δεν.θα χεις θεμα λογικα. Το οτι σε αφηνει να κανεις ακομα τροποποιηση σημαινει οτι ακομα δεν εχουν κανει στην δηλωση σου διασταυρωσεις. Μεσα στην μερα η αυριο λογικα θα κλειδωσει το συστημα και δεν θα σε αφησει να κανεις τροποποιση η ανακληση. Σημασια εχει ποτε εκανες την δηλωση εξ αρχης και οχι ποτε την τροποποιησες. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από panagiotis.8000 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα