Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, vdanasto είπε

Και η LG υποστηρίζει VRR και είναι και G-Sync Compatible.

Iσχυει αλλα το xbox βασιζεται στο freesync, δεν γνωριζω αν δουλευει με την lg c9.Aυτο που ξερω ομως ειναι οτι ακομα και να δουλευει το vrr range της c9 ειναι 40-120 fps , το 95% των παιχνιδιων ειναι εκτος range επομενως . 

Επεξ/σία από noFEARgr
Δημοσ.

Σε σαλόνι με μία μπαλκονόπορτα δεν θα το έλεγα φωτεινό δωμάτιο

απο εκεί και πέρα μόνο ps4  αλλά δεν με ενδιάφερει και τόσο πολύ πλέον το παιχνίδι

αυτό που θέλω είναι να ξέρω αν σαν επιλογή είναι καλύτερη απο Q80R ή Q90R και θα άξιζε να ΄δώσω τα 400 ευρώ παραπάνω 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, blackcrow21 είπε

απο εκεί και πέρα μόνο ps4  αλλά δεν με ενδιάφερει και τόσο πολύ πλέον το παιχνίδι

αυτό που θέλω είναι να ξέρω αν σαν επιλογή είναι καλύτερη απο Q80R ή Q90R και θα άξιζε να ΄δώσω τα 400 ευρώ παραπάνω 

Το burn in δεν σε απασχολεί?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι το Burn in για να γίνει πρέπει να είσαι πολλές και συνεχόμενες κυρίως ώρες και ημέρες μπροστά στην τηλεόραση με στατικά σήματα ή αντίστοιχα να παίζεις ένα παιχνίδι για πολλές ώρες και ημέρες σερί. Προσωπικά πλέον δεν θα ανησηχούσα για το πρόβλημα αυτό. Βέβαια το λέω αυτό γνωρίζοντας τον εαυτό μου και τη χρήση που κάνω στις τηλεοράσεις μου. Η C9 είναι καταπληκτική τηλεόραση. Από την άλλη και τα 400 που θα χρειαστεί να δώσεις δεν είναι και μικρή διαφορά. 

Το αν είναι καλύτερη από την Q80R ή Q90R είναι δύσκολο να απαντηθεί από εμάς καθώς είναι διαφορετικά πάνελς με διαφορετικά συν και πλην αναλόγως τον χρήστη.

Επεξ/σία από aris_rom
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 16/4/2020 στις 12:29 ΠΜ, blackcrow21 είπε

Σαφώς και είναι καλύτερη.Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό.Επισης για το burn in, πλέον είναι πολύ δύσκολο να πάθει.Πηγαινε στη C9 χωρίς να κοιτάξεις αλλού.

Δημοσ.

Τελικα θα περιμένω για Q80R δεν μπορώ να δώσω παραπάνω χρήματα ας περιμένει η oled σε επόμενη αγορά

Αν και ενας φίλος μου είπε και για την sony XD9505 στα ίδια χρήματα

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, blackcrow21 είπε

Τελικα θα περιμένω για Q80R δεν μπορώ να δώσω παραπάνω χρήματα ας περιμένει η oled σε επόμενη αγορά

Αν και ενας φίλος μου είπε και για την sony XD9505 στα ίδια χρήματα

Η 85R είναι σαφώς πολύ πολυ καλύτερη. Αλλά δεν θες να δώσεις παραπάνω χρήματα η 80R θα σε ανταμείψει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, gbras είπε

Δεν θα εδινα με τιποτα 1500 ευρω για 55''

Εντάξει έχουν καλή ποιότητα εικόνας. Πάντα ήταν ότι πληρώσεις παίρνεις. Προφανώς και θα υπάρχει διαφορά όταν μια τηλεόραση κοστίζει 600 ευρώ και η άλλη κοστίζει 1600. Στην τελική ο καθένας ξοδεύει όπου επιθυμεί ο ίδιος τα χρήματα του. Άλλος τα τρώει στις τηλεοράσεις άλλος σε ποτά άλλος σε γυναίκες και άλλος σε μπουζούκια. Ο καθένας μας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του εφόσον και δεν ζητιανεύει.

Επεξ/σία από tilaverboy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...