Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά. Σε όλα τα επίσημα καταστήματα είχαμε περαιτέρω έκπτωση από χθες για την ψηφισμένη ως καλύτερη τηλεόραση της προηγούμενης χρονιάς, LG OLED C9 55”, από 1800 στα 1500. Πιστεύετε ότι κάποιος που το κοιτάει καιρό τώρα θα πρέπει να την τσιμπήσει, ή υπάρχει περίπτωση να κατεβεί κι άλλο η τιμή, πχ στα 1200 στις εκπτώσεις Μαΐου; (μιας και βγήκε τώρα η C10). 

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από enlightened
Δημοσ.

Black Friday είχε παίξει στα 1399 (με 5ετή εγγύηση). Θεωρώ ότι θα πέσει κι άλλο η τιμή, όπως έγινε πέρισυ με τα μοντέλα του 2018. Κανείς όμως δεν μπορεί να σου το απαντήσει με σιγουριά αυτό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vdanasto είπε

Black Friday είχε παίξει στα 1399 (με 5ετή εγγύηση). Θεωρώ ότι θα πέσει κι άλλο η τιμή, όπως έγινε πέρισυ με τα μοντέλα του 2018. Κανείς όμως δεν μπορεί να σου το απαντήσει με σιγουριά αυτό.

Αυτο θα ηταν ονειρικο! Λες να το ξανακανουν; Αν και η εγγυηση αυτη δε θα καλυπτει burn in οποτε δωρον αδωρον. 

4 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Αν εισαι πανω απο 3 μετρα (δεν εχεις γραψει σε τι αποσταση θα βλεπεις) μην παρεις 55

Ειναι για το δωματιο μου οποτε μιλαμε σιγουρα λιγοτερα απο 3 μετρα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, blackcrow21 είπε

καλησπέρα

πάντως μέσω skroutz έχει 1350 ευρώ αν και νομίζω ότι μετά εποχής κορονοιού μπορεί να βγάλουν και καμιά προσφορά

Σε ευχαριστω φιλε, κοιταξα για αυτην την επιλογη αλλα λεει παραδοση σε 30 μερες, και αν και δεν το βιαζομαι και τοσο, δε θελω να εχω δεσμευμενα 1350 ευρω χωρις να ξερω τι γινεται με αυτα τα λεφτα. Μου φαινεται λιγο καπως. Και μιλαμε για μια διαφορα 150€ απο κωτσο/πλαισιο/μιντια κλπ, που ειναι αμεσα διαθεσιμο και ο,τι γινει (ειδικα στην αρχη) μπορεις να τους το φορεσεις καπελο. Αν ηταν 400-500€  ομως η διαφορα (οπως ειναι σε διαφορα κινητα πχ) δε θα το συζητουσα καν να πω την αληθεια

Επεξ/σία από enlightened
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, vdanasto είπε

Την έχει και το Public με δώρο την 5ετή εγγύηση και bluetooth ακουστικά.

https://www.public.gr/product/tileorasi-lg-55-smart-oled-ultra-hd-hdr-oled55c9pla/prod9900282pp/

Σε ευχαριστώ φίλε για το χρόνο σου!

Δεν ξέρω αν είμαι καχύποπτος αλλά δεν υπάρχουν κάπου αναλυτικοί όροι για την πενταετή εγγύηση για να δω τι ακριβώς καλύπτει και υπό ποιες συνθήκες. Το ίδιο και με το Media Markt, τον Κωτσόβολο και το Πλαίσιο που όλοι δίνουν επιλογή πενταετούς αλλά δεν βλέπω πουθενά τους όρους! Δεν λένε αν όταν χαλάσει έρχεται επίσημο σέρβις σπίτι σου πχ όπως γίνεται εντός εγγύησης και πληρώνει το public την εργασία/ανταλλακτικά. Ή αν καλύπτει το burn in. Γενικά δε θα ήθελα κανένα τσακαλάκι του πάμπλικ να ανοίξει την τηλεόρασή μου ακόμα και αν παρέλθουν τα 2 χρόνια. Δεν ξέρω, μου φαίνεται too good to be true ή απλά έχουνε δει ότι μετά τα δύο χρόνια άμα δε βγάλει πρόβλημα δε θα βγάλει ποτέ και στη δίνουν για να ψαρώσεις. Υπό κανονικές συνθήκες πάντως δε θα έπαιρνα την 5ετή. Νιώθω ότι είναι πεταμένα λεφτά για κάποιο λόγο και θα το παίξουνε κινέζοι στην περίπτωση προβλήματος ή θα μου την κάνουν καλοκαιρινή. Επίσης όλοι δίνουν αυτά τα απαίσια ακουστικά της LG που κάνουν και 100€ πανάθεμά τα, κάνε 100€ έκπτωση στην τηλεόραση βρε άνθρωπα ...

Επεξ/σία από enlightened
Δημοσ.

Δεν ανοίγουν την τηλεόραση, στον service της LG πάει πάντα. Παραλαμβάνουν την τηλεόραση από τον χώρο σου και την μεταφέρουν στο επισκευαστικό.

Τώρα όσον αφορά το θέμα του Burn In, δεν αναφέρει κάτι στους όρους. Ελπίζω να μην χρειαστεί να το μάθω 😄.

Δημοσ.

Καλησπέρα 

θα ήθελα σας παρακαλώ την γνώμη σας για την LG OLED C9 55 

Είχα την samsung Q80R αλλά μέσα σε 1 μήνα βγήκε πρόβλημα οπότε θα πρέπει να αντικατασταθεί μου δίνουν λοιπόν την LG με 1399 θα πρέπει στην ουσία να δώσω 400 ευρώ παραπάνω 

Να κάνω την υπέρβαση (όχι ότι περισσεύουν ) ή όχι???

Σας ευχαριστώ 

Δημοσ.

Δεν έχω δει την Q80R, έχω δει την Q60R και την θεωρώ αρκετά καλή.

Προσωπικά έχω την OLED55C9. Η εικόνα φοβερή, δεν το συζητώ. Το smart της επίσης πολύ καλό, ταχύτατο και παίζει ό,τι αρχείο της βάλεις πάνω. Η περιήγηση με το Magic Remote επίσης πολύ βολική, νομίζω ως χειριστήριο τηλεόρασης δεν έχει ανταγωνισμό.

Η διαφορά που αναφέρεις βέβαια δεν είναι και μικρή, η τηλεόραση όμως αξίζει. Λάβε ωσόσο υπ΄όψιν σου το θέμα του burn in, οπότε αν σκοπεύεις να βλέπεις τηλεοπτικά κανάλια (με στατικά λογότυπα) όλη μέρα ίσως δεν είναι κατάλληλη επιλογή. Προσωπικά σπάνια θα δώ τηλεοπτικό σήμα, οπότε δεν με απασχολεί ιδιαίτερα το θέμα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ καταρχάς για την απάντηση 

η χρήση που κάνω συνήθως είναι ταινίες παντός φύσεως απο netflix nova εώς και τηλεοπτικά κανάλια με χρήση την ημέρα απο 4 με 5 ώρες 

Δημοσ.

Το θέμα που έχουν είναι με τα στατικά λογότυπα. Τα πιο πρόσφατα μοντέλα βέβαια έχουν πολλαπλές προστασίες κατά του burn in (Pixel Shifting, Logo Luminance Reduction κλπ) σε σχέση με παλαιότερα μοντέλα, έχουν προχωρήσει σε μικροαλλαγές στα panel και επίσης κάθε 4ωρο λειτουργίας πραγματοποιούν έναν κύκλο συντήρησης (κατά το σβήσιμο της τηλεόρασης).

Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα αλλά η διάρκεια της τηλεόρασης στο χρόνο θα δείξει αν τελικά άξιζε η αγορά ή όχι. Οι τιμές πάντως έχουν πέσει αρκετά σε σχέση με παλιότερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aν σκοπευεις να την βαλεις σε χωρο με πολυ φως η q80 εχει αρκετα πιο υψηλη μεγιστη φωτεινοτητα και καλυτερη διαχειριση των reflections .

Σε σκοτεινο περιβαλλον η c9 ειναι καλυτερη. Αν εχεις xbox ωστοσο η q80 υποστηριζει variable refresh rating 

Επεξ/σία από noFEARgr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...