Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@papoys1 εγώ έκανα ασφάλεια με 61,99€ ...Την πάτησες. Σε έπιασαν κορόιδο. Μου ζήτησαν 1,99€ για θραύση κρυστάλλων αλλά δεν είμαι χαζός να τους τα δώσω. Το πολύ-πολύ να σπάσει το παρμπρίζ (300€ θα ζητάνε οι απατεώνες) αλλά έχω πάρει duck tape  από το Jumbo 0,99€ και θα το κάνω καινούργιο. 😄

Έχω να σου προτείνω και μια καλή ασφαλιστική. City Insurance λέγεται. Βέβαια άμα σε τρακάρουν θα αποζημιωθείς στην επομένη ζωή...και αυτό δεν είναι βέβαιο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, giannos13 είπε

@papoys1 εγώ έκανα ασφάλεια με 61,99€ ...Την πάτησες. Σε έπιασαν κορόιδο. Μου ζήτησαν 1,99€ για θραύση κρυστάλλων αλλά δεν είμαι χαζός να τους τα δώσω. Το πολύ-πολύ να σπάσει το παρμπρίζ (300€ θα ζητάνε οι απατεώνες) αλλά έχω πάρει duck tape  από το Jumbo 0,99€ και θα το κάνω καινούργιο. 😄

Έχω να σου προτείνω και μια καλή ασφαλιστική. City Insurance λέγεται. Βέβαια άμα σε τρακάρουν θα αποζημιωθείς στην επομένη ζωή...και αυτό δεν είναι βέβαιο.

Πωε θα το κανεις καινουργιο με αυτο ?

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πως όλα είναι ζάρι.

Πάντα έκανα καλή σχετικά ασφάλεια και μάλλον ακριβή.Πριν 4-5 χρόνια μου τη ρίχνει από πίσω ένας παλαβός 2.700 η ζημιά. Είχε μία ασφάλεια της πλάκας , ούτε φιλικό διακανονσιμό , ούτε τίποτε.

Λέω μέσα μου την πάτησα δεν πρόκειται να πάρω μία.Και όμως με λίγη γκρίνια μέσα  σε 1,5 μήνα από το ατύχημα πήρα το τσεκ με τα 2.700.Έχω ακούσει από μεγάλες επώνυμες που τις έχουν φραγκάτοι και επώνυμοι ξέρω γω (ονόματα δε λέμε) που κάποιοι μέχρι στα δικαστήρια φτάνουν να πάρουν τα λεφτά τους.

22 λεπτά πριν, giannos13 είπε

Αν έχεις 1600   την ίδια θα κάναμε.:P 

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Πωε θα το κανεις καινουργιο με αυτο ?

Το post μου ήταν χιουμοριστικό-καυστικό για όσους δεν το κατάλαβαν.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, giannos13 είπε

Το post μου ήταν χιουμοριστικό-καυστικό για όσους δεν το κατάλαβαν.

Προσωπικά για χιουμοριστικό το πήρα και για αυτό η αντίδρασή μου.όσο για το αν και πότε θα τα πάρει κάποιος στο επόμενο σχόλιο πιο πάνω απάντησα με προσωπική εμπειρία.

Όσο για τις ακριβές.....Τα γκόλντενμπόϊ δεν πεθαίνουν ποτέ  πάντα θα είναι φραγκάτοι και θα περνάνε καλά σε υγεία κάποιων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...