Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα να μάθω μετά από πρόσφατο ατύχημα και αρνητική δήλωση από τον υπαίτιο, εάν είναι νόμιμο να κάνω χρήση του βίντεο από το καταγραφικό που είχα στο παρμπρίζ, το οποίο δείχνει καθαρά την παραβίαση.

Δεν γνωρίζω εάν είναι νόμιμη η χρήση του με βάση τον ΚΟΚ η ακόμα και την υπηρεσία προσωπικών δεδομένων 

Δημοσ.

εχω την εντυπωση οτι μπορεις να το χρησιμοποιησεις σαν αποδεικτικο στοιχειο. ρωτησε καλυτερα τον δικηγορο σου.

Δημοσ.

Aπ' οτι ξερω το βιντεο μπορει να εχει θεμα, αλλα μπορεις να τραβηξεις καποια φωτογραφικα στιγμιοτυπα απο το βιντεο χωρις προβλημα. Τωρα βεβαια τι κολλημα εχουν φαει και δεν κανουν δεκτα τα βιντεο δεν ξερω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, link67 είπε

Aπ' οτι ξερω το βιντεο μπορει να εχει θεμα, αλλα μπορεις να τραβηξεις καποια φωτογραφικα στιγμιοτυπα απο το βιντεο χωρις προβλημα. Τωρα βεβαια τι κολλημα εχουν φαει και δεν κανουν δεκτα τα βιντεο δεν ξερω!

Πολύ σωστά. Παρε το βιντεο και βγαλε μερικά καρέ. Και σβήσε το λογότυπο απο την κάμερααν εχει. Και συμβουλέψου δικηγόρο

Επεξ/σία από charilaos
Δημοσ.

Νόμιμο με την έννοια να το χρησιμοποιήσεις στο δικαστήριο δεν ειναι. Αλλά δωστο/δείξτο στη νομική προστασία και αυτοί θα κάνουν ότι πρέπει για να κάνει τη δήλωση ο υπαίτιος.

Το έχω κάνει, ήταν η μόνη λύση για να μη πληρώσω εγώ τα σπασμένα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, dimstra είπε

Καλησπέρα, θα ήθελα να μάθω μετά από πρόσφατο ατύχημα και αρνητική δήλωση από τον υπαίτιο, εάν είναι νόμιμο να κάνω χρήση του βίντεο από το καταγραφικό που είχα στο παρμπρίζ, το οποίο δείχνει καθαρά την παραβίαση.

Δεν γνωρίζω εάν είναι νόμιμη η χρήση του με βάση τον ΚΟΚ η ακόμα και την υπηρεσία προσωπικών δεδομένων 

Δεν είναι νόμιμη η καταγραφή λόγω προσωπικών δεδομένων αλλά από όσο ξέρω το δέχονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο γιατί είναι λεπτό ζήτημα και μιλάμε για απλή λογική...

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.

Νόμιμο δεν είναι (προς το παρόν) αλλά φέρνει αποτέλεσμα. Δώσε αντίγραφο του βίντεο στην ασφαλιστική σου, ξέρουν αυτοί.

Δημοσ.
Στις 8/4/2020 στις 10:45 ΜΜ, dimstra είπε

μια χαρα νομιμο ειναι 

ρωτα και την ασφαλιστικη σου 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...