dr_oid Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 54 λεπτά πριν, arianosfc είπε Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι τίποτα δεν αναγνωρίζεται, όλα σωστά να τα κάνεις στο πρώτο λάθος σταυρωμα. Εχει κάτι φίδια γυναίκες θάβουν όλο το σύμπαν για να βγουν λάδι και να πάρουν κάνα προμο, επειδή είναι καιρό εκεί έχουν και τα καλές σχέσεις με το αφεντικό γενικά δεν ξέρω, δεν έχω εμπειρία σε εταιρίες φαντάζομαι δεν θα ναι παντού έτσι. Μόλις χαλαρώσει η κατάσταση με τον Ιό θα ξεκινήσω να στέλνω βιογραφικά λογικά Σε κάθε τομέα έτσι είναι, όταν το επίπεδό των "συναδελφων " είναι χαμηλότερο ξεκινάνε οι ""τρικλοποδιές"" για ευνόητους λόγους
arianosfc Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, archer100 είπε Παντου ετσι ειναι. Οι γυναικες αυτες τι θεσεις εχουν, ειναι developer? Ναι είναι παλιές στο dot net κυρίως σκέψου εγω είμαι 23 αυτές είναι 35 έχουν μια δεκαετία εκεί μέσα ότι θέλουν κάνουν,σταθερα στην καρέκλα δεν κάνουν τίποτα. Και αγγαρευουν εσένα. 1
GREGORYMO Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Στις 10/4/2020 στις 8:00 ΠΜ, mpentenis είπε Πόσα παίρνεις αν επιτρέπεται?με μια γρήγορη ματιά, δεν ειδα το ποσο εκτός απο την αναφορά για 4ψήφιο. Ρωτάω γιατι αν παίρνεις πχ 1100-1200 για να δουλεύεις απο το πρωί μέχρι το άλλο πρωί, μαλλον τα 1100 δεν ειναι γιατι τα αξίζεις αλλά γιατι σου ρίχνουν στάχτη στα ματια για να μην φύγεις. Πιτσιρικάς τις καλές εποχές έπαιρνα 750 και δούλευα 09.00-21.00 και σαββατοκύριακα. Τους είπα το κάνετε 1000 αλλιώς φεύγω..άρχισαν τις φωνές αλλά κατάλαβαν οτι εγώ έβγαζα τα 3/4 της δουλειάς, οποτε τα 750 τα εκαναν 850. Το αποτελεσμα, μετά απο 8 μήνες έφυγα και μετά απο άλλο ενα χρονο --> ο νέος τεχνικός δεν ειχε καμια σχέση με το σπόρ οποτε οι πελάτες με έψαξαν --> τα παλιά αφεντικά μου έδιναν δουλειές τους γιατι καταλαβαν οτι δεν βγαζουν άκρη --> μου πρότειναν να πάω ως συνέταιρος (να δουλεύω πάλι 9-9 δηλαδή για να κάθονται όπως έκαναν) --> έκλεισε η εταιρία..... απο τότε λέω οτι αυτο το μαγαζί (αντιπροσωπεία κρήτης σε 2 μεγάλες εταιρίες....) έκλεισε για 150 ευρώ τον μήνα ΠΟΙΟ, είναι αυτό ? Αφού έκλεισε δεν υπάρχουν προσωπικα δεδομένα.
TheDevilMayCare Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 11/4/2020 στις 12:05 ΠΜ, arianosfc είπε Ναι είναι παλιές στο dot net κυρίως σκέψου εγω είμαι 23 αυτές είναι 35 έχουν μια δεκαετία εκεί μέσα ότι θέλουν κάνουν,σταθερα στην καρέκλα δεν κάνουν τίποτα. Και αγγαρευουν εσένα. Ενα πραγμα που θα μαθεις -ελπιζω οχι με καποιο σκληρο τροπο- ειναι πως περιπου σε καθε εργασια μαλιστα, -και σιγουρα παντως στις καλυτερα αμοιβομενες- καλο ειναι: να μην σκεφτεσαι και συγκρινεσαι με γυναικες..! Δεν ξερεις εαν η αλλη βρεθηκε εκει: γιατι ειναι απο συγγενικο προσωπο εως "φιλη" του οποιουδηποτε... [Και οταν το μαθεις τελικα, μην "πεσεις απο τα συννεφα", αλλωστε το ποσοστο ειναι εξαιρετικα μεγαλο] Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από TheDevilMayCare συμπλ
arianosfc Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, TheDevilMayCare είπε Ενα πραγμα που θα μαθεις -ελπιζω οχι με καποιο σκληρο τροπο- ειναι πως περιπου σε καθε εργασια μαλιστα, -και σιγουρα παντως στις καλυτερα αμοιβομενες- καλο ειναι: να μην σκεφτεσαι και συγκρινεσαι με γυναικες..! Δεν ξερεις εαν η αλλη βρεθηκε εκει: γιατι ειναι απο συγγενικο προσωπο εως "φιλη" του οποιουδηποτε... [Και οταν το μαθεις τελικα, μην "πεσεις απο τα συννεφα", αλλωστε το ποσοστο ειναι εξαιρετικα μεγαλο] True story αυτό. Η δεν ξέρεις κάθε πότε βγαίνει με το αφεντικό
tcktcktck Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 13 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε Ενα πραγμα που θα μαθεις -ελπιζω οχι με καποιο σκληρο τροπο- ειναι πως περιπου σε καθε εργασια μαλιστα, -και σιγουρα παντως στις καλυτερα αμοιβομενες- καλο ειναι: να μην σκεφτεσαι και συγκρινεσαι με γυναικες..! Δεν ξερεις εαν η αλλη βρεθηκε εκει: γιατι ειναι απο συγγενικο προσωπο εως "φιλη" του οποιουδηποτε... [Και οταν το μαθεις τελικα, μην "πεσεις απο τα συννεφα", αλλωστε το ποσοστο ειναι εξαιρετικα μεγαλο] Εγώ θα έλεγα να μην βάζεις τον εαυτό σου σύγκριση αλλά να δημιουργείς σχέσεις συναδελφικής αλληλεγγύης με συναδέλφους που σκέφτονται το ίδιο και να μένεις μακρυά από τοξικά περιβάλλοντα. Επίσης ,αν και δεν είμαστε στο 1990 ούτε καν στο 2000 να είναι οι πληροφορικές σαν συνάντηση DnD, οι σεξιστικές νοοτροπίες παραμένουν όμως. 12 ώρες πριν, arianosfc είπε True story αυτό. Η δεν ξέρεις κάθε πότε βγαίνει με το αφεντικό Εμένα το αφεντικό μου αυτήν την περίοδο είναι γυναίκα. Λεσβίες όλες οι γυναίκες συνάδελφοι να υποθέσω? Γενικά έχεις πέσει σε τοξικό περιβάλλον. Τέτοιο θα βρεις από το πιο μικρό μαγαζί μέχρι και την πιο μεγάλη πολυεθνική απλά στα μεγάλα μαγαζιά έχεις περισσότερες δυνατότητες για ελιγμούς.Από αλλαγή τμήματος μέχρι καταγγελίες hr κλπ.Δεν είναι όλα τα εργασιακά περιβάλλοντα τοξικά.Υπάρχουν και πολλά παραδείγματα συναδελφικής αλληλεγγύης.Σε κάθε δουλειά θα υπάρχει το φίδι θα υπάρχει και ο γλύφτης. Κοίτα να δεις που όλους όσους έχω συναντήσει ήταν άνδρες...
TheDevilMayCare Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Υπαλληλους <<στο απυροβλητο>> εχεις συναντησει ποσοστιαια περισσοτερους να ειναι ανδρες? Μα εδω υπαρχουν ολοκληροι κλαδοι -> δες τραπεζες κλπ, οπου ειναι σχεδον "δεδομενοι": (τετοιοι) λογοι επιλογης/υπαρξης γυναικων!
_Theo_ Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 14 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε Ενα πραγμα που θα μαθεις -ελπιζω οχι με καποιο σκληρο τροπο- ειναι πως περιπου σε καθε εργασια μαλιστα, -και σιγουρα παντως στις καλυτερα αμοιβομενες- καλο ειναι: να μην σκεφτεσαι και συγκρινεσαι με γυναικες..! Δεν ξερεις εαν η αλλη βρεθηκε εκει: γιατι ειναι απο συγγενικο προσωπο εως "φιλη" του οποιουδηποτε... [Και οταν το μαθεις τελικα, μην "πεσεις απο τα συννεφα", αλλωστε το ποσοστο ειναι εξαιρετικα μεγαλο] Τελείως ανακριβές αυτό που λες. Όσες πιθανότητες έχει μια γυναίκα να την πάρουν με μέσο, τις ίδιες έχει και ένας άνδρας. Απλώς κάποιες γυναίκες έχουν και το ατού της εμφάνισης. Δηλαδή απλά και ωραία δημιουργούν προσδοκίες (είτε το θέλουν είτε όχι) ότι μπορούν να κάτσουν στον οποιονδήποτε, πόσο δε μάλλον στο αφεντικό που έχει θέση και καλά εξουσίας. Γενικά έτσι λειτουργεί η κοινωνία στις μέρες μας και ο καθένας κοιτάει πως να επιβληθεί στον άλλον με κάθε τρόπο και κόστος είτε είναι γυναίκα είτε άνδρας.
TheDevilMayCare Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Αυτο που γνωριζω οπως εχει (τραπεζες, ναυτιλιακες, κ.α. στοχευμενες θεσεις) το γραφω, τελος. Απο κει περα ελπιζω κανενας να μην το καταλαβει στη πραξη: οτι στην πραξη εκεινη που μπορει ακομη και να μην...δουλευει -οχι απλως να μην αποδιδει- δεν ηταν ποτε εξαρχης γι' αυτο εκει, χιχι.
arianosfc Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Καλά αυτό ισχύει τρελά. Είχα πάει σε μια εταιρία για συνεντεύξη και πήγα στο HR μέσα 8 γυναίκες. Θα με πείτε σεξιστη κτλ κτλ. Αλλά ήταν λες και μπήκα σε πρακτορείο μοντέλων.
Dinos_12345 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Στις 13/4/2020 στις 11:18 ΜΜ, arianosfc είπε Καλά αυτό ισχύει τρελά. Είχα πάει σε μια εταιρία για συνεντεύξη και πήγα στο HR μέσα 8 γυναίκες. Θα με πείτε σεξιστη κτλ κτλ. Αλλά ήταν λες και μπήκα σε πρακτορείο μοντέλων. Πάρε τις τοπ 10 εταιρίες στην Ελλάδα και ψάξε στο LinkedIn για το HR τους. Εμάς ήρθε ένας για Head of HR αλλά δεν ξέρω πόσο θα μείνει, το HR μας είναι όλο κοπέλες (απλές, πανέμορφες, καθημερινές κοπέλες)
ptwma Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Συμφωνώ, στις μεγάλες εταιρείες δε , που θέλουν να δείξουν ότι δε μασάνε από στερεότυπα, αν είσαι γυναίκα μαύρη- λεσβία - χωρίς δύο δάχτυλα προσληφθηκες.... Δε πάω να είσαι ο ninja του React... Επίσης βεβαια φτάνει απλά να είσαι μ.. θεογκομενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις