Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, arianosfc είπε

Δεν είναι μια στο τόσο είναι μήνες η φάση. 

12 το βράδυ κλείνω από τις 9 το πρωί, κάνω 6 ώρες υπέρωρια πληρώνομαι τις 2-3. Τα πρότζεκτ αυτά τα δύο όντως είναι πολύ δύσκολα. 

H μιλάς μαζί του για καινούργια συμφωνία, η σήκω φύγε.

Απλα και ωραία.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πόσα παίρνεις αν επιτρέπεται?με μια γρήγορη ματιά, δεν ειδα το ποσο εκτός απο την αναφορά για 4ψήφιο. Ρωτάω γιατι αν παίρνεις πχ 1100-1200 για να δουλεύεις απο το πρωί μέχρι το άλλο πρωί, μαλλον τα 1100 δεν ειναι γιατι τα αξίζεις αλλά γιατι σου ρίχνουν στάχτη στα ματια για να μην φύγεις. Πιτσιρικάς τις καλές εποχές έπαιρνα 750 και δούλευα 09.00-21.00 και σαββατοκύριακα. Τους είπα το κάνετε 1000 αλλιώς φεύγω..άρχισαν τις φωνές αλλά κατάλαβαν οτι εγώ έβγαζα τα 3/4 της δουλειάς, οποτε τα 750 τα εκαναν 850. Το αποτελεσμα, μετά απο 8 μήνες έφυγα και μετά απο άλλο ενα χρονο --> ο νέος τεχνικός δεν ειχε καμια σχέση με το σπόρ οποτε οι πελάτες με έψαξαν --> τα παλιά αφεντικά μου έδιναν δουλειές τους γιατι καταλαβαν οτι δεν βγαζουν άκρη --> μου πρότειναν να πάω ως συνέταιρος (να δουλεύω πάλι 9-9 δηλαδή για να κάθονται όπως έκαναν) --> έκλεισε η εταιρία.....

απο τότε λέω οτι αυτο το μαγαζί (αντιπροσωπεία κρήτης σε 2 μεγάλες εταιρίες....) έκλεισε για 150 ευρώ τον μήνα

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, arianosfc είπε

Καλά αυτό ισχύει δεν έχω όρεξη να μιλήσω με άνθρωπο μετά. Έρχεται η δικιά μου από το σπίτι ή κανένας φίλος κ κάθομαι σε μια γωνιά χωρίς όρεξη. 

Αυτο δεν ειναι τιποτα, το κεφαλι σου ειναι απλα ζαμπον μετα απο τοσες ωρες. Κοψε πριν σε κοψει.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Επίσης όσα και να παίρνεις σε αυτό το επάγγελμα θα βρεθεί καποιος που θα σου δώσει 20% παραπάνω. Μπορεί να θεωρείς τον εαυτό σου junior αλλά άσε την αγορά να αποφασίσει για αυτό. Ξεκίνα να ψάχνεις γιατί δουλεια μπορεί να βρεις σε μια βδομάδα αλλά καλή δουλειά θέλει χρόνο(σε καλό "μαγαζί" με τα λεφτά που θες)

ΥΓ.Το μόνο που θα με καθυστερούσε κάνα δίμηνο είναι το θέμα του κορωνοιού και πως έχει αλλάξει λίγο τη ζωή μας και κάποιες εταιρείες μάλλον θα το εκμεταλλευτούν αυτήν την περίοδο για να συμπιέσουν μισθούς. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Τώρα παίρνω 1200 καθαρά με τις υπερωρίες που δίνει το μήνα το αφεντικό. 

Αλλά όντως το κεφάλι είναι σαν ζαμπόν μετά από τόσες ώρες. Η αλήθεια είναι ότι και ένα παιδί που παραιτήθηκε πριν ένα μήνα βρήκε αμέσως δουλειά. Απλά είναι το άγνωστο. Λες βολεύτηκα εδώ, θα κάτσω παραπάνω αλλά θα την βγάλω την δουλειά κ ψιλό βολεύεσαι κάθεσαι 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, arianosfc είπε

Τώρα παίρνω 1200 καθαρά με τις υπερωρίες που δίνει το μήνα το αφεντικό. 

Αλλά όντως το κεφάλι είναι σαν ζαμπόν μετά από τόσες ώρες. Η αλήθεια είναι ότι και ένα παιδί που παραιτήθηκε πριν ένα μήνα βρήκε αμέσως δουλειά. Απλά είναι το άγνωστο. Λες βολεύτηκα εδώ, θα κάτσω παραπάνω αλλά θα την βγάλω την δουλειά κ ψιλό βολεύεσαι κάθεσαι 

πολυ λιγα λεφτα για τοσες ωρες...

• Like 2
Δημοσ.

Είναι και λίγο φαύλος κύκλος γιατί όπως λες δεν μαθαίνεις κάτι αλλά σε ξεζουμίζουν κιόλας οπότε δεν μπορείς να διαβάσεις και μόνος σου το κάτι παραπάνω. Τα λεφτά είναι πολύ λίγα (για όσα ισχύουν στον κλάδο). Γενικά αξίζει να πας σαν junior κάπου που θα είναι πιο ανθρώπινα και θα σου δίνει τη δυνατότητα εξέλιξης ώστε σύντομα να παίρνεις αυτά τα χρήματα απλά με ένα 8ωρο. Απλά θέλει ψάξιμο και να περάσεις κάποιες συνεντεύξεις να δεις τι ζητάν εκεί για να μετρήσεις τις δυνατότητες σου.

Δημοσ.

Υπάρχει η δυνατότητα να εξελιχθείς μέσα απο την δουλειά αυτή; Απ'οτι κατάλαβα το καλό είναι οτι αναλαμβάνεις διάφορα project, οπότε θα μπορούσες να μάθεις μέσα απο αυτά τα project να χρησιμοποιείς kuberneters, azure functions κτλ; 

Εαν ναι, κάτσε λίγο ακόμα "να τα μάθεις και αυτά" και έπειτα ψάξου, πάντως δεν είναι κακό να στέλνεις κανα βιογραφικό!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, arianosfc είπε

Απλά είναι το άγνωστο. Λες βολεύτηκα εδώ, θα κάτσω παραπάνω αλλά θα την βγάλω την δουλειά κ ψιλό βολεύεσαι κάθεσαι 

Μην σκεφτεσαι σαν δημοσιος υπαλληλος...

• Like 3
Δημοσ.

Κεγω ειμαι της αποψης οτι πρεπει να φυγεις, τυπου να φρεσκαρεις  απο σημερα το βιογραφικο.

Αναφερθηκε απο τον @Dinos_12345 το remote και συμφωνω γιατι ειδικα αυτη τη περιοδο παιζει πολυ μπαλα στην αγορα και δεν αναφερομαι μονο για Ελλαδα.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να χαλιέσαι και να αναλώνεσαι για κανέναν. Αυτή τη στιγμή με τις ώρες που δουλεύεις και τα χρήματα που σου δίνουν είναι σαν να δουλέυεις 2 δουλειές με τον βασικό μισθό. Αν τα βάλεις κάτω θα το δεις.

Από προσωπική πείρα, και αυτό ισχύει και για τις ανθρώπινες σχέσεις και για τις επαγγελματικές, εσύ καλύτερος είναι στο χέρι σου να γίνεις τους άλλους όμως δεν είναι στο χέρι σου να τους αλλάξεις. Όταν μια εταιρεία έχει μάθει να δουλεύει έτσι, τα βάζεις κάτω και προσπαθείς για το δικό σου καλό. Γίνεσαι καλός σε αυτό που κάνεις και προχωράς.

Έναι λάθος να αναλώνεσαι κάπου που το βλέπεις εξ αρχής ότι δεν υπάρχει μέλλον. Για πόσο θα μπορείς δουλεύεις τέτοια ωράρια; Ξέρω άτομα που δούλεψαν τέτοια ωράρια με πολύ καλό μισθό (2000 ευρώ+) και ξαναγύρισαν σε πιο απλές δουλειές γιατί τι να τα κάνεις τα παραπάνω χρήματα αν φυτοζωείς;

• Thanks 1
Δημοσ.

λεφτά πολλά και λίγες ώρες δε συμβαδίζουν στις μέρες μας  .....στο κάτω κάτω ποτέ θα κανείς τα τρελλα ωράρια ???όταν είσαι 40 ??

φεύγεις αν έχεις βρει κάτι καλύτερο.......αν έχεις φεύγεις αν όχι κάθεσαι μέχρι να βρεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι τίποτα δεν αναγνωρίζεται, όλα σωστά να τα κάνεις στο πρώτο λάθος σταυρωμα. Εχει κάτι φίδια γυναίκες θάβουν όλο το σύμπαν για να βγουν λάδι και να πάρουν κάνα προμο, επειδή είναι καιρό εκεί έχουν και τα καλές σχέσεις με το αφεντικό

γενικά δεν ξέρω, δεν έχω εμπειρία σε εταιρίες φαντάζομαι δεν θα ναι παντού έτσι. 

Μόλις χαλαρώσει η κατάσταση με τον Ιό θα ξεκινήσω να στέλνω βιογραφικά λογικά 

Επεξ/σία από arianosfc
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, arianosfc είπε

Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι τίποτα δεν αναγνωρίζεται, όλα σωστά να τα κάνεις στο πρώτο λάθος σταυρωμα. Εχει κάτι φίδια γυναίκες θάβουν όλο το σύμπαν για να βγουν λάδι και να πάρουν κάνα προμο, επειδή είναι καιρό εκεί έχουν και τα καλές σχέσεις με το αφεντικό

γενικά δεν ξέρω, δεν έχω εμπειρία σε εταιρίες φαντάζομαι δεν θα ναι παντού έτσι. 

Παντου ετσι ειναι. Οι γυναικες αυτες τι θεσεις εχουν, ειναι developer?

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, arianosfc είπε

Ξεκίνα από τώρα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...