othonleo Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Καλησπέρα παιδιά Εκανα τον HHD που ειχε το λαπτοπ μου εξωτερικο με κουτι καθως αγορασα ssd Μετα από κάνα μήνα ο δισκος αρχισε να εχει προβληματα οπως να κολλαει στο download να χανει ταχυτητα και μετα να ξανα ανεβαζει αποτομα και κατι τετοια. Χτες πηγα να τον ανοιξω και...παπαλα. Κατ'αρχην το φωτακι ανάβει μόνιμα κόκκινο ενω κανονικα αναβοσβηνει Επισης ακουζεται από μεσα ενας αχνος ηχος σαν ξυσιμο ο οποιος δεν ακουγοταν Δεν ανοίγει οπως είπα αλλά ούτε και κλείνει από την ασφαλη κατάργηση ενω εμφανιζεται...¨ Επίσης δεν φαίνεται και στην διαχείριση δίσκων Παραθετω φωτο και αν έχετε καμια ιδεα περιμενω γιατι ελιναι κριμα να τον πεταξω αν υπάρχει περίπτωση να σωθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, othonleo είπε αλλά ούτε και κλείνει από την ασφαλη κατάργηση ενω εμφανιζεται...¨ Επίσης δεν φαίνεται και στην διαχείριση δίσκων αν εμφανιζεται στην ασφαλή κατάργηση πως γίνεται να μην φαίνεται στην διαχείριση δίσκων Αν έχεις δεύτερη θέση στο λαπτοπ βάλτον κανονικά σαν εσωτερικό Αν δεν έχεις δοκίμασε σε κάποιο άλλο pc πάλι σαν εσωτερικό Αν εννοεις εμφανιζεται αυτο που φαινεται στη φωτο διπλα στους δισκους ειναι το usb/sata Η σωστη εμφανιση - καταργηση ειναι στη φωτο Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από hp8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz_aristotelis Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Ίσως κακή τροφοδοσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
othonleo Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, hp8 είπε αν εμφανιζεται στην ασφαλή κατάργηση πως γίνεται να μην φαίνεται στην διαχείριση δίσκων Αν έχεις δεύτερη θέση στο λαπτοπ βάλτον κανονικά σαν εσωτερικό Αν δεν έχεις δοκίμασε σε κάποιο άλλο pc πάλι σαν εσωτερικό Ελα μου ντε αυτο αναρωτιεμαι και γω. Κοιτα φωτο που δεν φαινεται στην διαχειριση δίσκων... Επισης φαινεται και στην διαχειριση συσκευων και εκτυπωτων (φωτο) Στην ασφαλη καταργηση το περιεργο ειναι ότι δεν δινει στον δισκο καποιο γραμμα (D, K , J...) που νομιζω θα έπρεπε... Θα επιχειρησω να τον βαλω πάλι στο λαπτοπ και θα δω απλα μεχρι τωρα που γραφω έκανε και άλλον έναν ηχο περιεργο και αυτο είναι που με ανησυχει.. 9 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε Ίσως κακή τροφοδοσία. Κακη τροφοδοσια από την θύρα USB? Τι εννοείς γιατιθ δεν ξέρω? Στην ιδια θυρα παντως τα stick ανοιγουν κανονικα Πριν ρωτησετε ο δίσκος F ειναι partition που εχω κανει εγω 35 λεπτά πριν, hp8 είπε αν εμφανιζεται στην ασφαλή κατάργηση πως γίνεται να μην φαίνεται στην διαχείριση δίσκων Αν έχεις δεύτερη θέση στο λαπτοπ βάλτον κανονικά σαν εσωτερικό Αν δεν έχεις δοκίμασε σε κάποιο άλλο pc πάλι σαν εσωτερικό Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από othonleo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 17 λεπτά πριν, othonleo είπε Επισης φαινεται και στην διαχειριση συσκευων και εκτυπωτων (φωτο) αυτό είναι ο ανταπτορας Αν τον συνδέσεις χωρίς το δίσκο πάλι το ίδιο θα δείξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
othonleo Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 40 λεπτά πριν, hp8 είπε αν εμφανιζεται στην ασφαλή κατάργηση πως γίνεται να μην φαίνεται στην διαχείριση δίσκων Αν έχεις δεύτερη θέση στο λαπτοπ βάλτον κανονικά σαν εσωτερικό Αν δεν έχεις δοκίμασε σε κάποιο άλλο pc πάλι σαν εσωτερικό Αν εννοεις εμφανιζεται αυτο που φαινεται στη φωτο διπλα στους δισκους ειναι το usb/sata Η σωστη εμφανιση - καταργηση ειναι στη φωτο εμφανιζετε οπως στην φωτο που επισυναψα πριν και δεν εχει δωθει καποιο γραμμα ενω πριν παρουσιαστει το προβλημα οταν τον τοποθετουσα έπαιρνε γραμμα αρα καπου υπάρχει πρόβλημα Το κουτι ειναι αυτο της φωτο... Επισης το λαμπακι κανονικα αναβοσβήνει ενω τωρα είναι μονιμα αναμενο σταθερα Δεν βρισκω κατι παραπάνω να σας πω δυστυχως 2 λεπτά πριν, hp8 είπε αυτό είναι ο ανταπτορας Αν τον συνδέσεις χωρίς το δίσκο πάλι το ίδιο θα δείξει Oκ ο ανταπτορας ειναι αλλα μονο αυτο εμφανιζει ενω πριν εδειχνε και το γραμμα Αρα μηπως χαλασε ο ανταπτορας? Αυτο μου περασε και μενα απο το μυαλο Η μονη λύση μου φαινεται να δοκιμαστει πανω στο λαπτοπ εσωτερικα και αν τον δει τοτε το κουτι παει για αλλαγη γιατι εχει εγγυηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 12 ώρες πριν, othonleo είπε εμφανιζετε οπως στην φωτο που επισυναψα πριν και δεν εχει δωθει καποιο γραμμα ενω πριν παρουσιαστει το προβλημα οταν τον τοποθετουσα έπαιρνε γραμμα αρα καπου υπάρχει πρόβλημα Το κουτι ειναι αυτο της φωτο... Επισης το λαμπακι κανονικα αναβοσβήνει ενω τωρα είναι μονιμα αναμενο σταθερα Δεν βρισκω κατι παραπάνω να σας πω δυστυχως Oκ ο ανταπτορας ειναι αλλα μονο αυτο εμφανιζει ενω πριν εδειχνε και το γραμμα Αρα μηπως χαλασε ο ανταπτορας? Αυτο μου περασε και μενα απο το μυαλο Η μονη λύση μου φαινεται να δοκιμαστει πανω στο λαπτοπ εσωτερικα και αν τον δει τοτε το κουτι παει για αλλαγη γιατι εχει εγγυηση Είναι οριστικό. Συλλυπητήρια, να ζήσετε να τον θυμόσαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα