patsakos. D Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Καλησπέρα παιδιά Ξεκίνησα να φτιάχνω το pc και κόλλησα σαν νουμπας σε ένα σημειο Το case είναι το kolink observatory έχει 4 rgb fan και ένα controller rgb προεγκατεστημένα Εκεί που κολλαω είναι το controller έχει ένα mollex? για σύνδεση με το psu και ένα ακόμα διπινο αρσενικό που γράφει resetsw Αυτό το resetsw το συνδέω στην μητρική???Η το συνδέω στο case με ένα καλοδιο που γράφει fan??? Το κουτί πάνω έχει κουμπί που γράφει rgb!
vdanasto Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 47 λεπτά πριν, patsakos. D είπε Εκεί που κολλαω είναι το controller έχει ένα mollex? για σύνδεση με το psu και ένα ακόμα διπινο αρσενικό που γράφει resetsw Αυτό το resetsw το συνδέω στην μητρική???Η το συνδέω στο case με ένα καλοδιο που γράφει fan??? Το resetsw μπαίνει στο Reset Header της μητρικής. Δεν έχει σημασία η πολικότητα στο συγκεκριμένο, το μόνο που κάνει είναι να βραχυκυκλώνει τα pins. 48 λεπτά πριν, patsakos. D είπε Το κουτί πάνω έχει κουμπί που γράφει rgb! Αυτό λογικά θα αλλάζει τα rgb effects του κουτιού.
patsakos. D Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Το reset header της mobo (z170-A) είναι και αυτό αρσενικό! Και εκεί έβαλα ένα καλώδιο από το κουτί που έλεγε resetsw!
Deka013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, patsakos. D είπε Το reset header της mobo (z170-A) είναι και αυτό αρσενικό! Και εκεί έβαλα ένα καλώδιο από το κουτί που έλεγε resetsw! Στο reset του case το βάζεις νομίζω,και πατώντας το αλλάζει χρώμα το RGB. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από Deka013 1
patsakos. D Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 40 λεπτά πριν, Deka013 είπε Στο reset του case το βάζεις νομίζω,και πατώντας το αλλάζει χρώμα το RGB. Είσαι σίγουρος? Και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά φοβήθηκα μην κάνω καμιά ζημιά
Deka013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 18 λεπτά πριν, patsakos. D είπε Είσαι σίγουρος? Και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά φοβήθηκα μην κάνω καμιά ζημιά Άλλα controllers έτσι λειτουργούν γιαυτό το είπα.Ζημιά δεν θα κάνεις,απλά δεν θα έχεις reset.
patsakos. D Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, Deka013 είπε Άλλα controllers έτσι λειτουργούν γιαυτό το είπα.Ζημιά δεν θα κάνεις,απλά δεν θα έχεις reset. Με μπέρδεψε Το resetsw δεν είναι για το κουμπί του ρεσετ????? Το case βγάζει ένα καλώδιο που γράφει fan και σκέφτηκα να το συνδέσω με το controller
Deka013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 9 λεπτά πριν, patsakos. D είπε Με μπέρδεψε Το resetsw δεν είναι για το κουμπί του ρεσετ????? Το case βγάζει ένα καλώδιο που γράφει fan και σκέφτηκα να το συνδέσω με το controller Το κουμπί είναι ένας διακόπτης και το τι κάνει εξαρτάται από που θα το συνδέσεις.Αν το βάλεις στη μητρική σου κάνει reset,αλλά σε άλλους controllers έτσι αλλάζεις το χρώμα στα fans.
patsakos. D Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, Deka013 είπε Το κουμπί είναι ένας διακόπτης και το τι κάνει εξαρτάται από που θα το συνδέσεις.Αν το βάλεις στη μητρική σου κάνει reset,αλλά σε άλλους controllers έτσι αλλάζεις το χρώμα στα fans. Ωραία Το κουτί έχει και κουμπί για ρεσετ και κουμπί που γράφει rgb οπότε λογικά εγώ θέλω να συνδέσω το κουμπί που γράφει rgb με τον controller! Απλά δεν ξέρω ποιοειναι το καλώδιο που συνδέεται με το κουμπί Μήπως είναι αυτό που λέει fan???
Deka013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, patsakos. D είπε Ωραία Το κουτί έχει και κουμπί για ρεσετ και κουμπί που γράφει rgb οπότε λογικά εγώ θέλω να συνδέσω το κουμπί που γράφει rgb με τον controller! Απλά δεν ξέρω ποιοειναι το καλώδιο που συνδέεται με το κουμπί Μήπως είναι αυτό που λέει fan??? Δεν ξέρω.Το manual ίσως βοηθήσει;
Dark_Nightfall Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Ο φωτισμός των rgb fans (για την ακρίβεια είναι A-RGB) ελέγχεται είτε από τον controller του κουτιού συνδέοντας το αντίστοιχο καλώδιο κουτιού στη σωστή υποδοχή του controller η απευθείας στην μητρική στην αντίστοιχη υποδοχή -RGB header- (δεν το έχει η μητρική σου).Οι ανεμιστήρες επίσης συνδέονται η στο fun hub του κουτιού η απευθείας στην μητρική (αν τις διαθέτει). Το καλώδιο που χρησιμοποιείται για τον φωτισμό είναι αυτό που λέει RGB ,ενώ αυτό που λέει reset είναι για το reset switch της m/b.
neosstoforum Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Λογικό έπρεπε να υπάρχει ένα δίπινο καλώδιο που η μία άκρη του θα συνδεθεί στον controller και η άλλη στο κουμπί που αλλάζεις τα χρώματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα