odys03 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Θέλω να κάνω μερικές δοκιμές στο WOOCOMMERCE τοπικά, λειτουργεί στο XAMPP; Χρειάζεται και δεύτερη βάση δεδομένων ή μόνο μία βάση αυτή του Wordpress;
dichagr Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Γεια σου! Όχι δεν χρειάζεται δεύτερη βάση. Σε αυτή του WordPress θα κάνει την εγκατάσταση του πάνω. Γενικά κάθε εφαρμογή πρέπει να δουλεύει με μία βάση καθώς μοιράζονται κοινά στοιχεία όπως οι χρήστες που συνδέονται και αγοράζουν. Σίγουρα δουλεύει πάντως στο XAMPP και στο WAMP. Εγώ το έχω εγκατεστημένο και στα δύο κανονικά.
odys03 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 11 ώρες πριν, dichagr είπε Γεια σου! Όχι δεν χρειάζεται δεύτερη βάση. Σε αυτή του WordPress θα κάνει την εγκατάσταση του πάνω. Γενικά κάθε εφαρμογή πρέπει να δουλεύει με μία βάση καθώς μοιράζονται κοινά στοιχεία όπως οι χρήστες που συνδέονται και αγοράζουν. Σίγουρα δουλεύει πάντως στο XAMPP και στο WAMP. Εγώ το έχω εγκατεστημένο και στα δύο κανονικά. Ωραία ευχαριστώ, θα κάνω μερικές δοκιμές. Τώρα νέα ερώτηση, το ΧΑΜPP το έχω ξαναδουλέψει. Το WAMP είναι νέα καλύτερη πλατφόρμα για οffline δοκιμές;
dichagr Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Παρόμοιες είναι. Τη δουλειά τους την κάνουν, ειδικά αν θες κάτι βασικό.Νομίζω στο WAMP είναι πιο εύκολο να αλλάζεις php version και άλλα τέτοια πράγματα αλλά δεν ξέρω εάν σε απασχολούν αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα