madsc Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Αυτά εφόσον έχεις 1 pc! με συγκεκριμένο hw configuration. Αλλά αν έχεις 1 pc το ghost/drive image κάνουν δουλειά πολύ πιο γρήγορα. Με unattended cds απλά στήνεις όσα pc θες, με όσα δισκάκια έχεις!!! στην ίδια ώρα, ανεξάρτητα από hw configuration. Βάση των αναγκών σου, διαλέγεις και παίρνεις. Κ όχι, μακάρι να ήθελε μια μέρα, είναι πολύ παραπάνω, αλλά μόλις το δεις να τρέχει τα ξεχνάς όλα!!! :wink: update: Genie Back Up Manager είναι το δυνατότερο για αυτά που λες. sc
cig4 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 α και κάτι άσχετο με ΄λα αυτά που λετε.... υπάρχει περίπτωση να κάνουμε να μπαίνει το serial number winxp μόνο του???? γιατί το έχω εφαρμόσει στα office αλλα στα windows δεν έχω καταφέρει τίποτα αν και το ξέρω πως αυτό που ζητάω δεν επιτρέπεται απο τουσ κανόνες :oops:
madsc Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Να φανταστώ ότι διάβασες & κατάλαβες το αρχικό, και απλά το είχες απορία εε; Στο winnt.sif >[UserData] ProductID=xxxx-xxxx-xxxx-xxxx-xxxx Το δικό σου το serial το γράφεις όπου θες στο δικό σου cd. sc
SwAToNeR Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 re madsc eyxaristo prota apo ola... Telika ta brika ola ta problimata pou eixa. Eyxaristo para poly pantos... Tora exo allo problima omos Thelo na balo k to office 2003 pano alla se advanced. To unattanded tou msfn exei prob k sto telos pou deixnei pos na xreisimopoieisis ton kodika tou office pou sou dinei to setup manager den emfanizei tin selida.... Etsi den mporo na kano tpt... Mporeis na help?
cig4 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 Δημοσ. 15 Μαΐου 2004 madsc ευχαριστώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με τον-την SwAToNeR
cig4 Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 α και μία άλλη απορία υπάρχει περίπτωση να γραψουμε σε dvd επειδή ξεπέρασα το δισκάκι???
madsc Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Για office είπα ότι δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ προς το παρόν, καθώς είναι 5 min setup, δεν θέλει καν restart, και πας κατευθείαν σε dvd media, κοινώς δεν το έκρινα απαραίτητο. cig4, είτε σε cd το γράψεις είτε σε dvd, η διαδικασία δημιουργίας είναι η ίδια, δεν αλλάζει κάτι, απλά επιλέγεις διαφορετικό media από το nero/πρόγραμμα εγγραφής σου. Για office θα το κοιτάξω όταν έχω χρόνο κ θα σας πω. sc
SwAToNeR Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 cig4 eimai m prota ap ola... madsc yparxei tropos k na baleis 2 cd anti gia 1 dvd...
dpetka2001 Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 Δημοσ. 16 Μαΐου 2004 το Iso Creator που προτεινεις να χρησιμοποιησουμε για τα ΧΡ μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε και για τα 2003?? επισης να υποθεσω οτι και για τα 2003 αυτα που αναφερεις στο αρχικο σου ποστ ειναι τα ιδια με αλλαγη τα απαραιτητα hotfixes?? ευχαριστω...
madsc Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Για τα 2003 dpetka2001, ξεφεύγουμε από τη θεματολογία του topic. Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.hot.ee/salasource/2k3ounat.htm SwAToNeR, τo iso creator είναι πρόγραμμα που του δίνεις τα απαραίτητα στοιχεία (π.χ boot sector του cd) και σου δίνει το ανάλογο αποτέλεσμα, άρα ναι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις... όμως θα πρέπει να βρεις το αντίστοιχο xpboot.img για το λειτουργικό που θες να φτιάξεις. Δεν έχω δοκιμάσει αν δουλεύει αυτό ως έχει κ στα 2003. Μόλις το καταφέρεις, let us know. Για 2ο cd έχει ένα κατοπιστικότατο οδηγό εδώ Αλλά γιατί δεν κάνεις το εξής πολύ απλό: Φτιάξε ένα 2cd με autorun.inf To autorun.inf θα παραπέμπει σε ένα *.cmd π.χ. και θα κάνει αυτόματα τις εγκαταστάσεις που θες. έτσι θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε οποιοδήποτε pc. sc
SwAToNeR Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 Δημοσ. 17 Μαΐου 2004 madsc ego pragmatika tha ftiakso ena cdaki me ta win k ta updates tou giati opos k na exei den tha allaksei pote... k meta ena cd me office k ta progs pou thelo k ola ayta me ena aplo batch arxeio.. etsi to skeftika...
cronos Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Υπάρχει περίπτωση να ενσωματωθεί στο CD και το Autopacher XP που κυκλοφορεί?
madsc Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2004 madsc ego pragmatika tha ftiakso ena cdaki me ta win k ta updates tou giati opos k na exei den tha allaksei pote... k meta ena cd me office k ta progs pou thelo k ola ayta me ena aplo batch arxeio.. etsi to skeftika... Μη το λες ... κάντο, και πόσταρε εμπειρίες/script/code να μάθουμε κ οι υπόλοιποι. sc
SwAToNeR Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 Δημοσ. 21 Μαΐου 2004 re mads otan to kano sigoura tha to postaro... min anisyxeis
_-b}{d-_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Δημοσ. 23 Μαΐου 2004 Egw protimw na bgei to SP2 final prwta kai meta na mpw s'auton to daidalo. Opws kai na to kanoume 8a e3oikonomhseis kopo, xrono, xwro kai apotelesmatikothta. Allo na einai slipstreamed apo "thn riza" ta fixes kai ta patch ki allo na mpainoun ws extra. Exoume kamia ektimhsh gia pote me to kalo 8a emfanistei to SP2;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.