Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

Νομιζω-ξερω πως με επιασαν μα***α απο τον ΟΤΕ.

Αυτη η ιστοριουλα ξεκινησε περσυ περιπου τον Φεβρουαριο. Ημουν στην Vodafone, με 24mbps και πληρωνα γυρω στο 17αρι το μηνα. Ολα ηταν ωραια και καλα. Αλλα σαν καμενος και εγω με τα παιχνιδια ηθελα να κανω stream αφου λιωνω που λιωνω σχεδον καθε μερα, γιατι να μην κανω κατι μπας και πιασει ρε παιδι μου. 

Ηθελα ομως να μπω στον ΟΤΕ γιατι που και που ειχα καποια θεματακια με τη vodafone, μικρα ομως συν του οτι μου ειπαν οτι δεν υπαρχει καλυψη στο σπιτι μου για 50mbps και ακουγα απο φιλους και γνωστους οτι ο ΟΤΕ ειναι πιο αξιοπιστος κλπ κλπ.

Παω λοιπον εδω στον γερμανο που δουλευει ενας φιλος του αδερφου μου και του λεω, οτι "θελω στο σπιτι να βαλω 50αρα μπορεις να δεις αν εχει καλυψη", ψαχνει λιγο και  μου λεει "δεν εχω 50, αλλα εχω 30, 50 θα εχει σε λιγες ημερες". Και του λεω "κομπλε καντο". μετα απο λιγη συζητηση καταληγουμε στο οτι θα βαλω 30 τωρα, και σε ΛΙΓΕΣ ημερες θα εχω 50 μολις περασει η γραμμη και για να μην αλλαζουμε συμβολαια σε τιμη κλπ, μου εβαλε ενα προγραμμα το οποιο η τιμη του ηταν κοντα σε αυτο που θα πληρωνα αν ειχα 50αρα συνδεση. Δινω χαρτια αφμ κλπ κλπ και περιμενω. Δυο μερες μετα περναω απο το μαγαζι και μου λεει "ξερεις κατι δεν πιανεις ουτε 30 τελικα. Σου βαζω 24 αλλα σε λιγες μερες θα εχεις 50". Λεω "κομπλε αφου θα εχω 50 σε λιγες μερες κομπλε προχωρα το". 

Περασε η συνδεση, κομπλε το ιντερνετ, επιανα 22 mbps με 1 upload και ημουν αρκετα ικανοποιημενος για το 24αρι. Περνανε 2 εβδομαδες και παω απο τον γερμανο. Μου λεει δεν εχει ακομα γραμμη. Του λεω ξερεις ποτε ακριβως? Λεει απο εβδομαδα σε εβδομαδα. Οκ λεω. Περναει ενας μηνας, αλλα εγω επρεπε να φυγω για σεζον. Παω πριν φυγω και ρωταω και μου λεει τα ιδια και οτι θα μου τηλεφωνησει οταν ειναι και αρχισα να νευριαζω. Εφυγα για δουλεια, περνανε 5 μηνες στο νησι, κανενα νεο απο τον ΟΤΕ. Γυρναω απο το νησι και να μην σας τα πολυλογω συνδεση δεν εχει μπει ακομα. Καθε λιγο κοιταω και μονος μου στο site του ΟΤΕ μπας και υπαρξει καποιο νεο αλλα τιποτα. Πηρα στα γραφεια εχθες και παλι τιποτα.

και ειμαι τωρα εδω με 24 mbps να πληρωνω 30 ευρω το μηνα απο εκει που πληρωνα 17. Και δεν ειναι τοσο θεμα τα χρηματα αλλα το οτι αλλα μου ελεγαν και αλλα εγιναν.

Σας τα λεω αυτα για να εχετε λιγο το νου σας τυχει κατι παροιμοιο. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Nα ξερεις φιλε μου μην πιστευεις κανενα, ειτε οτε ειτε voda ειτε οποιαδηποτε εταιρεια.

Η μονη λυση να ρωτησεις τους γειτονες σου κ μονο τοτε θα εισαι σιγουρος. Πριν 2 χρονια επαθα σχεδον το ιδιο, ειχα cyta 24αρα κ ηθελα κ εγω vdsl αλλα μονο ο οτε ειχε καμπινα κοντα στο σπιτι μου οποτε λεω κ εγω ωραια θα εχω vdsl.Παιρνω τον οτε λοιπον βεβαιως κυριε εχετε 50αρα λεω ωραια κανουμε συμβολαια κτλ κ περιμενω. Μετα που κουβεντιαζαμε με φιλους στο χωριο κτλ μου λενε ρε συ αποκλειετε να εχουμε  vdsl εδω γιατι εναςτεχνικος ηταν γνωστος του. Με ζωνουν τα φιδια εμενα παιρνω τηλ κ ξαναμιλαω μου λενε παλι τα ιδια κτλ κ μου λενε ε ακομα κ να μην πιανει θα το γυρισουμε σε 24αρα κ πολυ συντομα θα εχετε. !!!! Λεω εγω απο μεσα μου ωπ τωρα θα φαω την ταπα, απο το σαιτ τους εντωμεταξυ δεν εδινε διαθεσιμοτητα. Οποτε ξαναπαιρνω κ μιλαω με αλλο τμημα κ καλα οτι ενδιαφερομαι για νεα συνδεση κ μου λενε δεν εxετε ακομα διαθεσιμοτητα !! Κατευθειαν λεω ακυρωση κτλ κτλ και αρχιζουν α τωρα δεν γινετε τα κλασικα, την επομενη ηρθε κ ο εξοπλισμοσ το ρουτερ κτλ κ εκανα αρνηση παραλαβης. Ξαναπαιρνω τηλ κ με τα πολλα μου λενε γραψε σε ενα χαρτι σαν υπευθυνη δηλωση οτι θελεις να κανεις υπαναχωρηση κ στειλε μας το σε mail κ  ετσι τελικα τη γλυτωσα κ ξανα πηγα στη cyta .

Ολοι λενε ψεματα να πουλησουν το συμβολαιο να παρουν τ αποσοστα κ μετα τρεχα γυρευε θα τρελαθεις στα τηλεφωνα για να βγαλεις ακρη. Τωρα ξαναπηγα σε οτε αλλα αυτη τη φορ αημουν σιγουρος για το vdsl γιατι εβαλε μια γειτονισσα 😄 οποτε εβαλα κ εγω κ ειναι μια χαρα τωρα !

Δημοσ.

Μάλλον δεν φταίει ο ΟΤΕ , αλλά ο υπάλληλος που για να τσιμπήσει την προμήθεια από το νέο συμβόλαιο σε τάισε κουτόχορτο. Πιστεύω με μια καταγγελία στην Ε.Ε.Τ.Τ. θα λάβεις άμεσα τηλεφώνημα από ΟΤΕ για "συγνώμες" και καλύτερη τιμή στο συμβόλαιο. Παρόλα αυτά δύσκολα θα σε αφήσουν να σπάσεις το συμβόλαιο μαζί τους, οπότε δυστυχώς παγιδεύτηκες σε αυτήν την ταχύτητα για τα επόμενα χρόνια. Απαράδεκτη συμπεριφορά γενικά από τους παρόχους τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα και σχεδόν μηδαμινή προστασία του καταναλωτή.

Δημοσ.

Το να πιστέψεις αυτά που σου λένε οι υπάλληλοι παρόχων internet, είναι σαν να βάλεις 500ευρα στην κωλότσεπη και να μπεις στο Αστικό..

Αν πιστεύεις ότι δε θα σε κλέψουν, είσαι τουλάχιστον χαζός.

Παράδειγμα φέρνω για να καταλάβεις τι παίζει, δεν λέω κάτι για κανέναν προσωπικά.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, zernex201 είπε

Το να πιστέψεις αυτά που σου λένε οι υπάλληλοι παρόχων internet, είναι σαν να βάλεις 500ευρα στην κωλότσεπη και να μπεις στο Αστικό..

Αν πιστεύεις ότι δε θα σε κλέψουν, είσαι τουλάχιστον χαζός.

Παράδειγμα φέρνω για να καταλάβεις τι παίζει, δεν λέω κάτι για κανέναν προσωπικά.

Τι να πω. Το μυαλο μου πηγε στο οτι ειναι παρανομο να σου πουν διαφορετικα λογια απο αυτα που παρεχουν και μιλαμε για μια εταιρια(οχι εναν τελειωμενο στο αστικο που θα σε κλεψει) που αν το επιτρεπει αυτο συστηματικα θα επρεπε να ειχε κλεισει εδω και καιρο

Δημοσ.

Σε άλλη χώρα πιθανόν και να γινόταν αυτό. Στην Ελλάδα όσο περισσότερο κλέβεις μπροστά στα μούτρα του άλλου, τόσο πιο πιθανό είναι να την βγάλεις στον αφρό.

Ειδικά με τον πΟΤΕ, τα τελευταία χρόνια έχω τόσες ιστορίες να λέω που θα φτάσω τα 90 αν ξεκινήσω.. 32 διαφορετικοί υπάλληλοι. 32 Διαφορετικές τιμές πακέτων. 32 Διαφορετικές δικαιολογίες. Ούτε 1 από αυτά δεν ταίριαζαν μεταξύ τους και ούτε 1 δεν ήταν αλήθεια.

Αντίστοιχο παράδειγμα με την vodafone , εκεί ήταν πιο έντιμοι να μου πουν οτι ναι, λέμε ψέμματα για να πουλήσουμε συμβόλαια (έζησα για να τ'ακουσω και αυτό)

Στην wind ακολουθούν πάνω κάτω οτι και ο ΟΤΕ , απλά σε κλέβουν πιο διακριτικά και τρώνε λιγότερα λεφτά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, HellRaiserqq1 είπε

Καλησπερα σας,

Νομιζω-ξερω πως με επιασαν μα***α απο τον ΟΤΕ.

Αυτη η ιστοριουλα ξεκινησε περσυ περιπου τον Φεβρουαριο. Ημουν στην Vodafone, με 24mbps και πληρωνα γυρω στο 17αρι το μηνα. Ολα ηταν ωραια και καλα. Αλλα σαν καμενος και εγω με τα παιχνιδια ηθελα να κανω stream αφου λιωνω που λιωνω σχεδον καθε μερα, γιατι να μην κανω κατι μπας και πιασει ρε παιδι μου. 

Ηθελα ομως να μπω στον ΟΤΕ γιατι που και που ειχα καποια θεματακια με τη vodafone, μικρα ομως συν του οτι μου ειπαν οτι δεν υπαρχει καλυψη στο σπιτι μου για 50mbps και ακουγα απο φιλους και γνωστους οτι ο ΟΤΕ ειναι πιο αξιοπιστος κλπ κλπ.

Παω λοιπον εδω στον γερμανο που δουλευει ενας φιλος του αδερφου μου και του λεω, οτι "θελω στο σπιτι να βαλω 50αρα μπορεις να δεις αν εχει καλυψη", ψαχνει λιγο και  μου λεει "δεν εχω 50, αλλα εχω 30, 50 θα εχει σε λιγες ημερες". Και του λεω "κομπλε καντο". μετα απο λιγη συζητηση καταληγουμε στο οτι θα βαλω 30 τωρα, και σε ΛΙΓΕΣ ημερες θα εχω 50 μολις περασει η γραμμη και για να μην αλλαζουμε συμβολαια σε τιμη κλπ, μου εβαλε ενα προγραμμα το οποιο η τιμη του ηταν κοντα σε αυτο που θα πληρωνα αν ειχα 50αρα συνδεση. Δινω χαρτια αφμ κλπ κλπ και περιμενω. Δυο μερες μετα περναω απο το μαγαζι και μου λεει "ξερεις κατι δεν πιανεις ουτε 30 τελικα. Σου βαζω 24 αλλα σε λιγες μερες θα εχεις 50". Λεω "κομπλε αφου θα εχω 50 σε λιγες μερες κομπλε προχωρα το". 

Περασε η συνδεση, κομπλε το ιντερνετ, επιανα 22 mbps με 1 upload και ημουν αρκετα ικανοποιημενος για το 24αρι. Περνανε 2 εβδομαδες και παω απο τον γερμανο. Μου λεει δεν εχει ακομα γραμμη. Του λεω ξερεις ποτε ακριβως? Λεει απο εβδομαδα σε εβδομαδα. Οκ λεω. Περναει ενας μηνας, αλλα εγω επρεπε να φυγω για σεζον. Παω πριν φυγω και ρωταω και μου λεει τα ιδια και οτι θα μου τηλεφωνησει οταν ειναι και αρχισα να νευριαζω. Εφυγα για δουλεια, περνανε 5 μηνες στο νησι, κανενα νεο απο τον ΟΤΕ. Γυρναω απο το νησι και να μην σας τα πολυλογω συνδεση δεν εχει μπει ακομα. Καθε λιγο κοιταω και μονος μου στο site του ΟΤΕ μπας και υπαρξει καποιο νεο αλλα τιποτα. Πηρα στα γραφεια εχθες και παλι τιποτα.

και ειμαι τωρα εδω με 24 mbps να πληρωνω 30 ευρω το μηνα απο εκει που πληρωνα 17. Και δεν ειναι τοσο θεμα τα χρηματα αλλα το οτι αλλα μου ελεγαν και αλλα εγιναν.

Σας τα λεω αυτα για να εχετε λιγο το νου σας τυχει κατι παροιμοιο. 

Δεν φταίει ο ΟΤΕ, ο «φίλος» σε κοροιδευε για να κάνει την πώληση !!! 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Δεν φταίει ο ΟΤΕ, ο «φίλος» σε κοροιδευε για να κάνει την πώληση !!! 

Με όλο το σεβασμό. Δεν μπορεί να φταίει πάντα κάποιος φίλος / υπάλληλος ! , Έχω σιχαθεί να ακούω βλακείες από υπαλλήλους του ΟΤΕ. Αν δε μπορεί να τους ελέγξει (γελάω.. μιας και οι ίδιοι από τα κεντρικά τους λένε τι μαλακίες θα πούνε αυτό το μήνα), τότε πολύ απλά ας το κλείσουν το μαγαζί ή ας το αγοράσει κάποιος όμιλος μπας και δούμε άσπρη μέρα.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, zernex201 είπε

Με όλο το σεβασμό. Δεν μπορεί να φταίει πάντα κάποιος φίλος / υπάλληλος ! , Έχω σιχαθεί να ακούω βλακείες από υπαλλήλους του ΟΤΕ. Αν δε μπορεί να τους ελέγξει (γελάω.. μιας και οι ίδιοι από τα κεντρικά τους λένε τι μαλακίες θα πούνε αυτό το μήνα), τότε πολύ απλά ας το κλείσουν το μαγαζί ή ας το αγοράσει κάποιος όμιλος μπας και δούμε άσπρη μέρα.

Διάβασε καλύτερα το αρχικό ποστ.....όταν με ευκολία του έλεγε ότι σε μια η δυο μέρες θα έχει 50αρα, τον δούλευε ψιλό γαζί, προσπαθούσε να κάνει την πώληση, φταίει ο ΟΤΕ μόνο διότι δεν στέλνει στο σπίτι του το κάθε λαμόγιο πωλητή.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dinos1973 είπε

Διάβασε καλύτερα το αρχικό ποστ.....όταν με ευκολία του έλεγε ότι σε μια η δυο μέρες θα έχει 50αρα, τον δούλευε ψιλό γαζί, προσπαθούσε να κάνει την πώληση, φταίει ο ΟΤΕ μόνο διότι δεν στέλνει στο σπίτι του το κάθε λαμόγιο πωλητή.

Ε ναι. το ιδιο πραγμα λεμε. Για να στειλει σπιτι του ομως τα λαμογια, δεν προκειται να γινει ποτε, διότι οι ιδιες οι εταιρειες κανουν εκπαιδευσεις στους νεους το πως να λενε ψεμματα (δεν ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας, μου το εχουνε πει κοντινοι μου ανθρωποι που εχουν δουλεψει χρονια σε αυτες τις εταιρειες)

Όπως και να χει, θα πρέπει να υπάρξει σοβαρός έλεγχος απο ΕΕΤΤ και οχι να περιμενουμε δικαιοσυνη απο τους παροχους, γιατι βλεπω να περιμενουμε πολυ.

Δημοσ.

Πήγαινε σε αυτόν τον βλακα και πες του το και το. Με έντονο ύφος. Δεν πειράζει αμα το θέμα σου δεν είναι τα λεφτά. Ακόμη και 100 ευρώ να είχες να δώσεις έτσι απλόχερα, είναι θέμα σεβασμού και τιμιότητας. Δεν μπορεί ο άλλος να σου λέει τέτοια ψέματα. 

Αφού έβλεπε πως δεν πας για 50αρα, γιατί δεν έψαξε να σε βρει να σου τηλεφωνήσει τουλάχιστον; 

Προτείνω καταγγελία σε ΕΕΤΤ και κλήση σε ΟΤΕ στο 13788 (έντονο ύφος). Μην το αφήνεις έτσι. Άμα ήταν να μπει θα είχε μπει. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zernex201 είπε

Ε ναι. το ιδιο πραγμα λεμε. Για να στειλει σπιτι του ομως τα λαμογια, δεν προκειται να γινει ποτε, διότι οι ιδιες οι εταιρειες κανουν εκπαιδευσεις στους νεους το πως να λενε ψεμματα (δεν ειναι σεναριο επιστημονικης φαντασιας, μου το εχουνε πει κοντινοι μου ανθρωποι που εχουν δουλεψει χρονια σε αυτες τις εταιρειες)

Όπως και να χει, θα πρέπει να υπάρξει σοβαρός έλεγχος απο ΕΕΤΤ και οχι να περιμενουμε δικαιοσυνη απο τους παροχους, γιατι βλεπω να περιμενουμε πολυ.

Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει ανταγωνισμός, ο ΟΤΕ είναι αυτός που είναι, η Vodafone μόνο μάρκετινγκ δεν έχει σήμα σε κεντρικούς δρόμους τις Αθήνα, η wind είναι ανέκδοτο......

Δημοσ.

Δεν σου φταίει ο πάροχος αλλά ο "φίλος" σου που σου έλεγε παραμύθια για να πιάσει την στοχοθεσία εις βάρος σου.

20 ώρες πριν, AntoMast είπε

και κλήση σε ΟΤΕ στο 13788 (έντονο ύφος).

Το 13788 δεν έχει καμία σχέση. Το "έντονο υφος" σε μάρανε κατά τ' άλλα.

Ας κάνει καταγγελία/παράπονο τον υπάλληλο του Συνεργαζόμενου Δικτύου, ώστε να τον ελέγξουν, στο [email protected]

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, l337 είπε

Δεν σου φταίει ο πάροχος αλλά ο "φίλος" σου που σου έλεγε παραμύθια για να πιάσει την στοχοθεσία εις βάρος σου.

Το 13788 δεν έχει καμία σχέση. Το "έντονο υφος" σε μάρανε κατά τ' άλλα.

Ας κάνει καταγγελία/παράπονο τον υπάλληλο του Συνεργαζόμενου Δικτύου, ώστε να τον ελέγξουν, στο [email protected]

ΑΝ ο φίλος του φίλου του έχει σχέση με τον παροχο (επίσημα) τότε ναι, ευθύνεται όλη η εταιρεία. Παράπονα και καταγγελία θα κάνεις στην εταιρεία γιατί πολύ απλά δουλεύει γι αυτήν. Ή τέλος πάντων στο Γερμανό καθώς από ότι θυμάμαι εκεί ήταν υπάλληλος, αν όχι στον ΟΤΕ (άρα άκυρο το τηλέφωνο). 

Και ναι, πλέον έχουμε όλοι μαθει πως αμα μιλάς με το σεις και με το σας δεν σε παίρνουν στα σοβαρά και συνήθως δεν ενδιαφέρονται. 

Πολύ ενόχληση βλέπω στο μήνυμα σου όμως ρε φιλε..Πολύ.. 

Επεξ/σία από AntoMast

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...