Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποτε θα δουμε OLED και ΑΜΟLED σε budget smartphones;
Η τεχνολογια εινια πολυ παλια ηδη, το Galaxy S1 ειχε Super Amoled, το Galaxy S4 ειχε Full HD Super Amoled (!). Πλεον gadgeτακια της πλάκας εχουν OLED και Amoled. Τι εγινε; Μηπως φοβόμαστε μη δεν πουλήσουν πολύ οι "ναυαρχίδες";;;
Τουλαχιστον αστείο να πρεπει να δωσεις κοντα 250-300ε για να παρεις amoled σε κινητο εν ετει 2020!

Δημοσ.

στην αγορα της Κινας 13€, στην Ελλαδα 70€.

Ετσι γτ γουστάρουμε.

θα αγοράσω καμια 20αρια απο Κινα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, judgevag είπε

Τουλαχιστον αστείο να πρεπει να δωσεις κοντα 250-300ε για να παρεις amoled σε κινητο εν ετει 2020!

Πρόσφατη αγορά: Realme XT στα 190€. Super Amoled.

Στο θέμα μας τώρα: Πολλά υποσχόμενο, αλλά περιμένω να δω και το Mi Band 5. Ίσως κάποιο από αυτά τα δύο να είναι το πρώτο μου smart band.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, judgevag είπε

Ποτε θα δουμε OLED και ΑΜΟLED σε budget smartphones;
Η τεχνολογια εινια πολυ παλια ηδη, το Galaxy S1 ειχε Super Amoled, το Galaxy S4 ειχε Full HD Super Amoled (!). Πλεον gadgeτακια της πλάκας εχουν OLED και Amoled. Τι εγινε; Μηπως φοβόμαστε μη δεν πουλήσουν πολύ οι "ναυαρχίδες";;;
Τουλαχιστον αστείο να πρεπει να δωσεις κοντα 250-300ε για να παρεις amoled σε κινητο εν ετει 

Ε θα γίνει κι αυτό. 

Επεξ/σία από stafaf
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, magnam είπε

Πρόσφατη αγορά: Realme XT στα 190€. Super Amoled.

sad reactions only.

Προσπερνάμε την αξιοπιστία του κατασκευαστη και το ονομα (ανυπαρκτο) στην αγορά. Ακομα και ετσι δε το πηρες απο Ελλάδα το κινητό...αρα ακυρο. Αναφέρομαι σε amoled για ολους σε προσιτες τιμές. Οχι απο ανερχόμενους κατασκευαστες και ρεαλιστικα αποκτήσιμο σε σωστη τιμή μονο αν ξερεις απο να παρεις απο Κινες και Ινδιες. Το ποσοστο που γνωριζει για αυτη τη δυνατοτητα ειναι πολυ μικρο και ακομα μικροτερο αυτο που actually προβαινει σε παραγγελία (και εγω απο εκει παιρνω, απλα stating the facts)

Και η samsung εχει βγαλει ενα σκουπιδι με 120ε που εχει amoled, υπαρχει και ελλαδα νμζω. Σα να σου λεει θες amoled; σου κοβω ολα τα αλλα. Μετα εκτινάσονται οι τιμές (για τον απλο κοσμο παντα)

Επεξ/σία από judgevag
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, judgevag είπε

sad reactions only.

Προσπερνάμε την αξιοπιστία του κατασκευαστη και το ονομα (ανυπαρκτο) στην αγορά. Ακομα και ετσι δε το πηρες απο Ελλάδα το κινητό...αρα ακυρο. Αναφέρομαι σε amoled για ολους σε προσιτες τιμές. Οχι απο ανερχόμενους κατασκευαστες και ρεαλιστικα αποκτήσιμο σε σωστη τιμή μονο αν ξερεις απο να παρεις απο Κινες και Ινδιες. Το ποσοστο που γνωριζει για αυτη τη δυνατοτητα ειναι πολυ μικρο και ακομα μικροτερο αυτο που actually προβαινει σε παραγγελία (και εγω απο εκει παιρνω, απλα stating the facts)

Και η samsung εχει βγαλει ενα σκουπιδι με 120ε που εχει amoled, υπαρχει και ελλαδα νμζω. Σα να σου λεει θες amoled; σου κοβω ολα τα αλλα. Μετα εκτινάσονται οι τιμές (για τον απλο κοσμο παντα)

Σε αυτό θα συμφωνήσω. Μάλιστα ένας από τους κυριότερους λόγους που πήρα το συγκεκριμένο ήταν η οθόνη. Είχα συνηθίσει από το προηγούμενο (Galaxy S6 edge) και δεν ήθελα να πέσω σε LCD. Δεν ξέρω τι κώλυμα υπάρχει και δεν έχει καθιερωθεί πλέον στα κινητά η Amoled.

Απλά το νόημα του προηγούμενού μου post ήταν πως επιλογές υπάρχουν, αρκεί φυσικά να ασχοληθεί κάποιος και να ψάξει. Και από τέτοιες επιλογές και εταιρίες περιμένω σιγά-σιγά να γίνει το γενικότερο βήμα που πρέπει προκειμένου να προχωρήσει όλη η βιομηχανία στην υιοθέτηση των Amoled.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, citiz είπε

Αχρωματοψία; 😜

Κι εγώ όταν ειδα τον φίλο να λέει για «brown»,ανέβηκα στο άρθρο και μεταξύ άλλων,red,black,blue,ανέφερε και το brown.

Εγω για πράσινο το βλέπω πάντως...😲

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, mader είπε

στην αγορα της Κινας 13€, στην Ελλαδα 70€.

Ετσι γτ γουστάρουμε.

θα αγοράσω καμια 20αρια απο Κινα.

Μετά να πας να βρεις δουλειά στην Κίνα όμως... 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Antilogos1975 είπε

Όλα αυτά τα Mi Band είναι καλά...

Ειδικά το δύο και το τρία για τα λεφτά τους κορυφή.

Γιατί το Mi band 4; Πρώην κάτοχος του 3 και νυν του 4. Μπορώ να πω ότι το 4 μ' αρέσει περισσότερο, λόγω AMOLED οθόνης. Όσον αφορά την τιμή, στο skroutz ξεκινάει από 22€, δηλ. πολύ καλά γι' αυτά που προσφέρει.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 8/4/2020 στις 3:48 ΜΜ, Retromaniac είπε

Υπόψιν δεν είναι ο αντικαταστάτης του 4. Θα βγει καιi band 5.

Το 4 πάντως στα 25 ευρω που το πήρα Ελλάδα, είναι απίστευτο...

Έχεις δίκιο φίλε. Το 4 είναι απίστευτο. Το παρήγγειλα 23/7 ,μόλις  10 ημέρες μετά την αρχική ημέρα κυκλοφορίας του και ήρθε στις 2/8 . Και από τιμή .... 36€ και χωρίς τελωνείο. 

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, angel4 είπε

Μετά να πας να βρεις δουλειά στην Κίνα όμως... 

Δυστυχώς η γαΐδουριά και η κερδοσκοπία των Ελλήνων εκεί θα μας στείλει όλους. 

Δημοσ.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις εφόσον είναι συνδεδεμένο μέσω bluetooth με το κινητό και αν ναι, πως;Εχει μικρόφωνο;

Με το Band 5 τι διαφορές μπορεί να έχει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...