Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχει καταλάβει κανείς πως λειτουργεί η συγκεκριμένη υπηρεσία;

Ρώτησα στο support και το μόνο που μου λένε είναι ότι έχουν ιδιόκτητο ασύρματο δίκτυο χωρίς ογκομέτρηση.

Άρα δεν μιλάμε για ασύρματα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Μετά να έχουν αναμεταδότες για Wifi σε όλη την πολή και ιδιαίτερα σε μικρή πόλη 1000 κατόικων το βρίσκω και αυτό δύσκολο. Μετά έμεινε η δορυφορική σύνδεση αλλά μου απάντησαν αρνητικά.

Δημοσ.

Οι τιμές πάντως στο site τους δεν ειναι καθολου ανταγωνιστικες. Δεν βλέπω αλλο λόγο για να πάει καποιος εκει παρά μονο εαν δεν μπορει να καλυφθεί από Cosmote/VF/Wind

Δημοσ.
4 ώρες πριν, prometheas είπε

Οι τιμές πάντως στο site τους δεν ειναι καθολου ανταγωνιστικες. Δεν βλέπω αλλο λόγο για να πάει καποιος εκει παρά μονο εαν δεν μπορει να καλυφθεί από Cosmote/VF/Wind

και να ξερεις οτι ειναι πολλοι αυτοι που δεν θα τους φτιαχτουν καμπινες  γιατι σημασια εχει μονο το χρημα και οχι ο εξυχρονισμος. εγω που μιλησα μαζι τους ειναι πολλοι εξυπηρετικοι και ακουω και πολυ καλα λογια για την εταιρεια. ναι ειναι λιγο ακριβοι σε σχεση με τις αλλες εταιρειες, αλλα δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο οταν σε αφηνουν οι αλλοι στο περιθωριο ( μενω καλλιθεα εναν απο τους μεγαλυτερους δημους , και αφησαν 11 καμπινες αφτιαχτες και ειναι στις καταργημενες απο το 2017, και εχουν το θρασος μερικοι να μιλανε για εξυχρονισμο απο μια εταιρεια σαν τον οτε που εδραιωθηκε τοσα χρονια απο τα λεφτα ολων των ελληνων, αλλα οταν ηρθε η νεα τεχνολογια vdsl και ftth που εχουν καποιο μικρο κοστος παραπανω, χωρισε τους πολιτες σε α΄και β΄κατηγορια ). εγω προσωπικα μολις τελειωσει το συμβολαιο μου με τον οτε θα παω εκει γιατι με αναγκαζουν τα συμφεροντα τους.

Δημοσ.

Ok οι τιμές. Το θέμα είναι ότι δεν αναγράφουν άλλα ούτε στο chat λένε πως πρακτικά σου παρέχουν σύνδεση. Το μόνο που αναπαράγουν είναι "ιδιόκτητο ασύρματο δίκτυο"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, george1807 είπε

Ok οι τιμές. Το θέμα είναι ότι δεν αναγράφουν άλλα ούτε στο chat λένε πως πρακτικά σου παρέχουν σύνδεση. Το μόνο που αναπαράγουν είναι "ιδιόκτητο ασύρματο δίκτυο"

εμενα μου ειπαν εχουν καποιο δικτυο στην περιοχη μου και γινεται μεσω μια κεραιας που μπαινει στο σπιτι σου, οποτε για αυτο ειναι ακριβος ο εξοπλισμος, 124 ευρω ο εξοπλισμος, 45 ευρω για τηλεφωνο αν θελεις και τηλεφωνικη μαζι συν 9,90 ευρω για να κρατησεις το νουμερο σου, συνολο περιπου 180 ευρω.επισης μου ειπα για την 35αρα που ρωτησα, οτι δινουν εγγυημενο 30.

Επεξ/σία από manoskost
Δημοσ.
1 ώρα πριν, manoskost είπε

εμενα μου ειπαν εχουν καποιο δικτυο στην περιοχη μου και γινεται μεσω μια κεραιας που μπαινει στο σπιτι σου, οποτε για αυτο ειναι ακριβος ο εξοπλισμος, 124 ευρω ο εξοπλισμος, 45 ευρω για τηλεφωνο αν θελεις και τηλεφωνικη μαζι συν 9,90 ευρω για να κρατησεις το νουμερο σου, συνολο περιπου 180 ευρω.επισης μου ειπα για την 35αρα που ρωτησα, οτι δινουν εγγυημενο 30.

Επίσης όμως δεν λένε τι τεχνολογία χρησιμοποιούν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, george1807 είπε

Επίσης όμως δεν λένε τι τεχνολογία χρησιμοποιούν

οχι δεν μου ειπαν, ουτε ρωτησα γιατι προς το παρων δεν προκειται να φυγω γιατι εχω συμβολαιο σε αλλη εταιρεια, αλλα το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παω γαιτι δεν εχω αλλη λυση, επειδη τους εξυχρονιστες των τηλεπικοινωνιων στην ελλαδα τους ενδιαφερουν μονο τα χρηματα  και οι διαφημησεις τυπου οπτικη ινα στο σπιτι σου, αλλα δεν μας λενε για ποιους το εννοουν, γιατι για ολους δεν ισχυει ισως επειδη ηταν ατυχοι να παιρνουν απο μια καμπινα που δεν αφηνει κερδος στο κεφαλαιο ή δεν θελουν να ξοδευουν πολλα χρηματα στην νεα τεχνολογια και φτιαχνουν μονο αυτες που τους αφηνουν χρηματα, γιατι κακα τα ψεματα ολοι κοιτανε την τσεπη τους και κανεις τον κοσμο, και θελουμε να λεγομαστε και ευρωπαικη χωρα, στις ευρωπαικες ομως χωρες εχουν νομους και τους τηρουν.

Επεξ/σία από manoskost
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Με ενδιαφέρει και εμένα ,ειδικά το https://skytelecom.gr/homeairfiber24-internet/ αλλά έχει και 100€ ο εξοπλισμός με 24μηνο συμβόλαιο.

Ξέρουμε  ποσο καιρό κάνουν για την εγκατάσταση κλπ;

Αυτό το 100αρι είναι που με φρενάρει. Δηλαδή γιατί να πληρώσω 100 ευρώ ενώ στις άλλες δεν πληρώνω τίποτα ? 

Δημοσ.

Εμενα παντως μου φαινετε πολυ ακριβη. Για 50αρα θελουν 37€ εγω στον οτε δινω 32€ .Επισης πρεπει να πληρωσεις κεραια κτλ 100€
Αξιζει μονο αν δεν εχεις αλλες επιλογες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...