pgavalito Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Καλησπέρα σας, Έχει ελέγξει κανείς αν οι πληρωμές φορολογικών οφειλών με λήξη 31/3 έχουν ενημερώσει τα υπόλοιπα? Ενώ μέχρι σήμερα περνούσαν περίπου 2-3 εργάσιμες για να ενημερωθούν τα υπόλοιπα μετά την σχετική πληρωμή, σήμερα διαπίστωσα ότι φαίνονται μεν οι πληρωμές στο σχετικό πεδίο αλλά δεν έχουν ενημερωθεί τα υπόλοιπα. Ρώτησα κάποιους γνωστούς και το επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι. Απλά ενημερωτικά το ανέφερα γιατί μου συμβαίνει πρώτη φορά και ήταν περίεργο. Καλή συνέχεια σε όλους!
Joshua21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, pgavalito είπε Καλησπέρα σας, Έχει ελέγξει κανείς αν οι πληρωμές φορολογικών οφειλών με λήξη 31/3 έχουν ενημερώσει τα υπόλοιπα? Ενώ μέχρι σήμερα περνούσαν περίπου 2-3 εργάσιμες για να ενημερωθούν τα υπόλοιπα μετά την σχετική πληρωμή, σήμερα διαπίστωσα ότι φαίνονται μεν οι πληρωμές στο σχετικό πεδίο αλλά δεν έχουν ενημερωθεί τα υπόλοιπα. Ρώτησα κάποιους γνωστούς και το επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι. Απλά ενημερωτικά το ανέφερα γιατί μου συμβαίνει πρώτη φορά και ήταν περίεργο. Καλή συνέχεια σε όλους! Μία από τα ίδια και εδώ, έδωσα εντολή στην Alpha για πληρωμή βεβαιωμένης οφειλής στις 29/03, η πληρωμή πραγματοποιήθηκε 30/03, αλλά το taxis ακόμα και τώρα που μόλις κοίταξα δεν έχει ενημερωθεί. Έχουν μπει τόκοι κιόλας Ίσως η καθυστέρηση οφείλεται σε αυξημένο φόρτο εργασιών, πάντως όπως και να έχει δεν χρειάζεται να ανησυχείς. 1
George b Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Το ίδιο και σε εμένα,αν και τόκοι μπήκαν της μιας ημέρας νομίζω μόνο,για τις υπόλοιπες δεν έχει φανεί κάτι. Η πληρωμή έγινε 29/03 και απο εμένα.
Joshua21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, George b είπε Το ίδιο και σε εμένα,αν και τόκοι μπήκαν της μιας ημέρας νομίζω μόνο,για τις υπόλοιπες δεν έχει φανεί κάτι. Η πληρωμή έγινε 29/03 και απο εμένα. Οι τόκοι ανά μήνα μπαίνουν και όχι ανά ημέρα, στη δική μου περίπτωση το ληξιπρόθεσμο υπόλοιπο είναι 743,31€ και οι τόκοι που έχουν χρεώσει είναι 5,43€.
George b Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 16 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Οι τόκοι ανά μήνα μπαίνουν και όχι ανά ημέρα, στη δική μου περίπτωση το ληξιπρόθεσμο υπόλοιπο είναι 743,31€ και οι τόκοι που έχουν χρεώσει είναι 5,43€. Δεν το ήξερα αυτό,εγώ πληρώνω τις 120 και στα 25 ευρώ μου έδωσαν τόκο στα 50 λεπτά.
Joshua21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, George b είπε Δεν το ήξερα αυτό,εγώ πληρώνω τις 120 και στα 25 ευρώ μου έδωσαν τόκο στα 50 λεπτά. Δεν είναι λογικό τα 50 λεπτά τόκοι να αφορούν ημέρα, αν ήταν έτσι τότε σε ένα μήνα θα χρέωναν 15€ τόκους για μια δόση των 25€? Η δική μου οφειλή πάντως δεν αφορούσε ρύθμιση 120 δόσεων, δεν ξέρω αν κάνει κάποια διαφορά αυτό. edit Μόλις παρατήρησα ότι η πληρωμή που πραγματοποίησα φάνηκε στο taxis, στην επιλογή "Στοιχεία Πληρωμών", φαντάζομαι είναι θέμα χρόνου να ενημερωθεί και η καρτέλα "Στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης και πληρωμή". Δ.Ο.Υ. Ημ/νία Πληρωμής Ποσό Πληρωμής Είδος Ταυτότητας Ταυτότητα Οφειλής/ Αριθμός Συναλλαγής Κάρτας ΧΧΧΧΧΧΧΧ 30/03/2020 743,31 € Τ.Ο. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από Joshua21
George b Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 9 ώρες πριν, Joshua21 είπε Δεν είναι λογικό τα 50 λεπτά τόκοι να αφορούν ημέρα, αν ήταν έτσι τότε σε ένα μήνα θα χρέωναν 15€ τόκους για μια δόση των 25€? Η δική μου οφειλή πάντως δεν αφορούσε ρύθμιση 120 δόσεων, δεν ξέρω αν κάνει κάποια διαφορά αυτό. edit Μόλις παρατήρησα ότι η πληρωμή που πραγματοποίησα φάνηκε στο taxis, στην επιλογή "Στοιχεία Πληρωμών", φαντάζομαι είναι θέμα χρόνου να ενημερωθεί και η καρτέλα "Στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης και πληρωμή". Δ.Ο.Υ. Ημ/νία Πληρωμής Ποσό Πληρωμής Είδος Ταυτότητας Ταυτότητα Οφειλής/ Αριθμός Συναλλαγής Κάρτας ΧΧΧΧΧΧΧΧ 30/03/2020 743,31 € Τ.Ο. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ναι έχεις δίκιο,αλλά τις περισσότερες φορές δεν δουλεύει το ρημάδι(το μυαλό :P) και εμενα το ίδιο φαίνεται η πληρωμή αλλά τίποτα στην ρύθμιση.
29gk Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) To taxis προφανως δεν ενημερωνεται, επειδη εχουν δωθει παρατασεις κι αναστολες πληρωμων. Για παραδειγμα οι ανω των 70, μπορουν να πληρωσουν μια οφειλη χωρις προστιμο εως και τις 10/4, ενω καποιοι αλλοι ( πολλοι ) μπορουν να αναστειλλουν κιολας τις οφειλες τους. Προφανως θα χρειαστει να περιμενουμε αν και ειναι ενα απο τα κενα της αντιμετωπισης αυτης της φασης που περναμε και επειδη η εφορια φημιζεται για τα σφαλματα της, ακομα και στο αυτοματοποιημενο κι εγκυρο taxis ( για τριτη φορα σε συγγενικο μου προσωπο χρεωνεται οφειλη εκτος ρυθμισης της ταξης του 1 λεπτου αν και εχει εξοφληθει εδω και χρονια μιας κι αφορα ΕΝΦΙΑ του 2013 !!! ), σαν ενδειξη ειναι πολυ ανησυχητικη. Αν μη τι αλλο αφηνει ενδεοχμενα μεγαλης μελλοντικης κι αναιτιας φυσικα, ταλαιπωριας. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από 29gk 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα