Pcrider Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Κατάλαβα άρα τσάμπα τα 3ευρω ούτος ή άλλος γαμαει εδώ τό ίντερνετ Αν θα πέφτει και το τηλέφωνο δεν με ενδιαφέρει... τώρα άσε να το βάλουν και αν δεν μου φέρουν την γραμμή θα τούς πάρω... Περιμένω το ρούτερ για την ώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geod30 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 vdsl με σπλιτερ αν έχεις (από αστικό κέντρο) θα έχεις ταχύτητα μέγιστη έως 5 0MBps/10MBps,και ενώ σε fttc 50/5.βεβαια εφόσον ενεργοποίησαν καμπίνα κοντά σε εσένα θα είσαι πάνω από 800μ καλωδιακά από αστικό κέντρο οπότε να είχες τα μέγιστα θα είναι δύσκολο.το καλό με τις καμπίνες 9 στα 10 κλειδώνουν 50/5 κ δύσκολα να έχεις αποσυνδέσεις εφόσον ότι το χαλκό που θα συνδεσουν στην οπτική ίνα θα είναι ο ίδιος (από το σπίτι σου μέχρι το καφαο).όλα σιγά σιγά έτσι θα γίνουν οπότε δεν έγινε κ τπτ που έκανες από τώρα την αναβάθμιση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Με πηραν κι εμενα τηλ απο WIND για να μου κανουν το 50αρι VDSL 100αρι Fiber με αλλα 5 ε Αξιζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pcrider Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 40 λεπτά πριν, adi32 είπε Με πηραν κι εμενα τηλ απο WIND για να μου κανουν το 50αρι VDSL 100αρι Fiber με αλλα 5 ε Αξιζει ? Από την wind και εμένα από 32στα 35 δεν έχει μπει ακόμα... δεν ξέρω 1 ώρα πριν, geod30 είπε vdsl με σπλιτερ αν έχεις (από αστικό κέντρο) θα έχεις ταχύτητα μέγιστη έως 5 0MBps/10MBps,και ενώ σε fttc 50/5.βεβαια εφόσον ενεργοποίησαν καμπίνα κοντά σε εσένα θα είσαι πάνω από 800μ καλωδιακά από αστικό κέντρο οπότε να είχες τα μέγιστα θα είναι δύσκολο.το καλό με τις καμπίνες 9 στα 10 κλειδώνουν 50/5 κ δύσκολα να έχεις αποσυνδέσεις εφόσον ότι το χαλκό που θα συνδεσουν στην οπτική ίνα θα είναι ο ίδιος (από το σπίτι σου μέχρι το καφαο).όλα σιγά σιγά έτσι θα γίνουν οπότε δεν έγινε κ τπτ που έκανες από τώρα την αναβάθμιση Δηλαδή θα ανέβω σε ταχύτητα? Η θά πέσω δεν κατάλαβα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geod30 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Το θέμα είναι πόσο κλειδώνεις τώρα που λειτουργεί η γραμμή.μπες μέσα στο ρούτερ σου ενώ είσαι συνδεδεμένος και δες τον συγχρονισμό.(192.168.1.254 σε οποιοδήποτε browser&admin/admin για username/password ή ότι σ λέει κάτω από το ρούτερ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pcrider Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 14/4/2020 στις 4:35 ΜΜ, geod30 είπε Το θέμα είναι πόσο κλειδώνεις τώρα που λειτουργεί η γραμμή.μπες μέσα στο ρούτερ σου ενώ είσαι συνδεδεμένος και δες τον συγχρονισμό.(192.168.1.254 σε οποιοδήποτε browser&admin/admin για username/password ή ότι σ λέει κάτω από το ρούτερ) 50/5 λέει Το ρούτερ ήρθε . Αυτό μέσα έχει και splitter στη συσκευασία και 2 υποδοχές για τηλέφωνα στην συσκευή... δοκίμασα να το συνδέσω έκανα ότι έλεγε αλλά δεν κατάφερα να συνδεθώ στο νετ περίεργο... δεν με έχουν ενημερώσει πότε θα συνδεθεί η γραμμή με το υποτιθέμενο 100ρι. Μετά τίς γιορτές θά τους πάρω. ZTE H268N είναι το router πάντως κοροϊδία μου φενεται η φάση εντελώς φτινιαριακ😕 Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από Pcrider 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geod30 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Όταν θα σταματήσει να λειτουργεί η άλλη γραμμή που είσαι,ή το τηλέφωνο,τότε βάλτο.θα πρέπει να σου έρθει ενεργοποίηση της γραμμής στα 100.το splitter δεν χρειάζεται,η τηλεφωνία θα βγαίνει πίσω από το ρούτερ.υπομονη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pcrider Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Ωραίος άντε να δούμε ☺️👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pcrider Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Τελικα ηρθε κομπλε η ταχυτητα στα 96mbps οπτικη στο καφαο ειμαι πολυ κοντα να πω στα 50 μετρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δωσε και ενα https://www.speedtest.net/ να ζηλεψουμε. 😉 Και παρακατω ενα ωραιο σχεδιαγραμμα με τις αντιστοιχες περιπτωσεις 3 Glasfaser : Οπτικη ινα μεχρι το σπιτι με ειδικο εξοπλισμο/ρουτερ , Ταχυτητες μεχρι 1 GBit/s 2 Kupfer: Χαλκος απο το καφαο μεχρι το σπιτι (Απο το κεντρο μεχρι το ΚΑΦΑΟ ωστοσο οπτικη) Ταχυτητες VDSL/VDSL2 με super-vectoring μεχρι 250 MBit/s 1 Χαλκος απο το αστικο κεντρο μεχρι το καφαο και μεχρι το σπιτι Ταχυτητες ADSL/ADSL2 Επεξ/σία 29 Απριλίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nanas Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Για να καταλάβω πως δουλεύει το FTTH στην Ελλάδα... Εφόσον είμαι ήδη σε καμπίνα που συνδέεται με το ΑΚ μέσω οπτικής ίνας (έχω δηλ. ήδη FTTC), για να φέρουν την οπτική ίνα μέχρι το σπίτι μου, θα πρέπει να τη φέρουν από το ΑΚ απευθείας ή γίνεται να τη φέρουν από την καμπίνα, στην οποία ήδη συνδέομαι μέχρι τώρα μέσω χαλκού; Επεξ/σία 30 Απριλίου 2020 από nanas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 26 minutes ago, nanas said: Για να καταλάβω πως δουλεύει το FTTH στην Ελλάδα... Εφόσον είμαι ήδη σε καμπίνα που συνδέεται με το ΑΚ μέσω οπτικής ίνας (έχω δηλ. ήδη FTTC), για να φέρουν την οπτική ίνα μέχρι το σπίτι μου, θα πρέπει να τη φέρουν από το ΑΚ απευθείας ή γίνεται να τη φέρουν από την καμπίνα, στην οποία ήδη συνδέομαι μέχρι τώρα μέσω χαλκού; Από την καμπίνα λογικά, αλλά δεν γίνεται αυτό ακόμα, μιας κι οι περιοχές-γειτονιές που αποκτούν FTTH δεν έχουν καθόλου FTTC (δλδ οπτική από το ΑΚ μέχρι την καμπίνα). Αυτό ισχύει για τους 3 μεγάλους παρόχους, όχι για Inalan και HCN. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα