Pcrider Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Παιδιά έχω VDSL 50 από την wind καί μου προτείνουν νά βάλω με 3 ευρώ+ οπτική ίνα μέχρι το καφαο λέτε νά άξιζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Συγνώμη αλλά από τη στιγμή που έχεις VDSL αυτό δε σημαίνει ότι παίρνεις Internet από καφάο το οποίο συνδέεται με οπτική ίνα με το υπόλοιπο δίκτυο; Τι θα αλλάξει στην ουσία; edit: μήπως σου πρότειναν με +3 ευρώ να βάλεις οπτική ίνα από το σπίτι σου μέχρι το καφάο (FTTH); Αυτό με +3 ευρώ μόνο;;;!!! Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από katsikoula Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pcrider Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 52 λεπτά πριν, katsikoula είπε Συγνώμη αλλά από τη στιγμή που έχεις VDSL αυτό δε σημαίνει ότι παίρνεις Internet από καφάο το οποίο συνδέεται με οπτική ίνα με το υπόλοιπο δίκτυο; Τι θα αλλάξει στην ουσία; edit: μήπως σου πρότειναν με +3 ευρώ να βάλεις οπτική ίνα από το σπίτι σου μέχρι το καφάο (FTTH); Αυτό με +3 ευρώ μόνο;;;!!! Αυτό σκεφτόμουν και εγώ στην αρχή δεν ήθελε να μου το διευκρινίσει αλλά την ξαναπήρα τηλέφωνο και μου είπε ναι θα μου φέρουν οπτική ίνα στο σπίτι και την ηχογραφούσα κιόλας το ξέρει. Έχει επιδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση να σου περάσουν την ίνα... Σε περίπτωση δηλαδή που δεν έρθει η οπτική στο σπίτι μου δεν θα δω διαφορά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, Pcrider είπε Αυτό σκεφτόμουν και εγώ στην αρχή δεν ήθελε να μου το διευκρινίσει αλλά την ξαναπήρα τηλέφωνο και μου είπε ναι θα μου φέρουν οπτική ίνα στο σπίτι και την ηχογραφούσα κιόλας το ξέρει. Έχει επιδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση να σου περάσουν την ίνα... Σε περίπτωση δηλαδή που δεν έρθει η οπτική στο σπίτι μου δεν θα δω διαφορά? Καλύτερα να περιμένεις να διαβάσεις και καμιά άλλη απάντηση, αλλά θεωρώ ότι αν σου φέρουν οπτική ίνα μέσα στους 4 τοίχους του σπιτιού σου θα έχει ακριβώς την ταχύτητα που πληρώνεις η οποία θα είναι υψηλότερη από 50 Mbps και θα έχεις και απειροελάχιστο lag. Για +3 ευρώ τι το συζητάμε; Μου φαίνεται όμως too good to be true... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geod30 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 στο πρώτο σου ποστ λες οπτική ίνα μέχρι το καφάο κ μετά λες μέχρι το σπίτι.τί σε είπε ακριβώς?αν δεν έχεις το ΤΚ διαμονής στο sfbb.gr και δεν έχεις κάνει αίτηση για Fiber To The Home(επιδοτούμενο από Ε.Ε.) πιθανόν θα έχεις vdsl από αστικό κέντρο και θα σε είπαν να σε γυρίσουν vdsl-fiber από καμπίνα που ανάλογα με το πόσο συγχρονίζεις τώρα κ τη διαφορά στη τιμή μπορεί να σε συμφέρει μπορεί και όχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theanonymous Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Οπτική ίνα μέχρι το καφάο σημαίνει FTTC (Fiber to the Cabin) και όχι FTTH (Fiber to the Home). Προς το παρόν μόνο μια τεχνολογία υλοποιείται σε κάθε περιοχή. Μπες στο fttxgr.eu και δες τι υποδομή υπάρχει στην περιοχή σου. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pcrider Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δεν ξέρω παιδιά νέα Φιλαδέλφεια μένω 14342 το έχει τό τκ αλλά δεν δουλεύει τοsite για αναζήτηση διεύθυνσης... στο fttxgr.eu βγάζει μόνο ftth ote . Στο τηλέφωνο αυτή μου έλεγε μέχρι την καμπίνα και εγώ τίς είπα ότι δεν την θέλω αν δεν μου την φέρουν σπίτι και τελικά μου είπε ότι θα μου την φέρουν... αλλά μάλλον με δούλεψε αφού δεν έχω κάνει σχετική δήλωση για την επιδότηση.την έχω ηχογράφηση.... Ελπίζω μόνο να έχει τίποτα παραπάνω και θα δω πώς θά πάρω τό επιδοτούμενο πρόγραμμα να μπει η οπτική ίνα μέχρι το PC 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πρόκειται για την δράση Κουπόνι Υπερυψηλής Ευρυζωνικότητας – Superfast Broadband ( με ταχύτητα καθόδου τουλάχιστον 100Mbps, άμεσα αναβαθμίσιμη σε 1Gbps, ελάχιστη ταχύτητα είναι 10/100 (10 upload 100 download), FTTH ) Και ναι είναι μέχρι το σπίτι , τερματίζει σε τερματικό του χρήστη, FTTH και όχι FTTC. https://el.wikipedia.org/wiki/Fiber_to_the_x Οδηγός για συμμετοχή στη δράση Δες αν καλύπτεσαι από το Έλεγχος διαθεσιμότητας υπηρεσιών στη διεύθυνση του πολίτη/επιχείρησης και ρώτα λεπτομέρειες πχ. τι γίνεται όταν σταματήσει η επιχορήγηση, πόσο θα σου κοστίσει συνολικά τώρα το μήνα, πόσο μετά , κλπ Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pcrider Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, unameit είπε Πρόκειται για την δράση Κουπόνι Υπερυψηλής Ευρυζωνικότητας – Superfast Broadband ( με ταχύτητα καθόδου τουλάχιστον 100Mbps, άμεσα αναβαθμίσιμη σε 1Gbps, ελάχιστη ταχύτητα είναι 10/100 (10 upload 100 download), FTTH ) Και ναι είναι μέχρι το σπίτι , τερματίζει σε τερματικό του χρήστη, FTTH και όχι FTTC. https://el.wikipedia.org/wiki/Fiber_to_the_x Οδηγός για συμμετοχή στη δράση Δες αν καλύπτεσαι από το Έλεγχος διαθεσιμότητας υπηρεσιών στη διεύθυνση του πολίτη/επιχείρησης και ρώτα λεπτομέρειες πχ. τι γίνεται όταν σταματήσει η επιχορήγηση, πόσο θα σου κοστίσει συνολικά τώρα το μήνα, πόσο μετά , κλπ Ευχαριστώ φίλε . μου γράφει ή οδός δεν είναι επιλέξιμη 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πληκτρολογησε μόνο το πρώτο γραμμα και περίμενε να εμφανιστεί η drop down list. Το ίδιο και στη συνέχεια με τον αριθμό. (Υπάρχει και η περίπτωση να μην έχουν ενημερώσει πρόσφατα το site ) Το πιο πιθανό να συμπεριλαμβανεσαι στη λίστα με τη διαθεσιμοτητα , από τη στιγμή που επικοινωνησαν μαζί σου. Για 3 μόνο ευρώ περισσότερο με διπλασιασμό στα 100 Mbit αξίζει , ωστόσο να διευκρινισεις τα ακριβή μηνιαία έξοδα και τι θα γίνει μετά τα δυο χρόνια που λήγει η προσφορά , τόσο με τον εξοπλισμό όσο και με την τιμολόγηση, για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως.... https://submit.sfbb.gr/EligibilityCheck.aspx?zip=14342 Επεξ/σία 13 Απριλίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Συνήθως αυτοί απ τις πωλήσεις / εμπορικό, δεν ξέρουν τις διαφορές FTTH / FTTC / VPU κλπ. Πάρε τηλ το τεχνικό τμήμα της Wind και ρώτα εκεί πρωτού κάνεις κάτι που δεν θα σε συμφέρει. Τώρα εσύ, έχεις VOIP ; Το τηλέφωνο μπαίνει στο Phone 1 / TEL 1 πίσω από το ρούτερ, η έχεις το τηλέφωνο με σπλίτερ; Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από HateMe 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pcrider Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 VDSL όχι με σπλιτερ.. τώρα όπως και να έχει έκανα την αίτηση θα δούμε λογικά μέχρι το καφαο έχει οπτική το οποίο είναι στην γωνία περίπου 2 στενά.. όταν το συνδέσω θα τούς πάρω πάλι να δω 21 ώρες πριν, unameit είπε Πληκτρολογησε μόνο το πρώτο γραμμα και περίμενε να εμφανιστεί η drop down list. Το ίδιο και στη συνέχεια με τον αριθμό. (Υπάρχει και η περίπτωση να μην έχουν ενημερώσει πρόσφατα το site ) Το πιο πιθανό να συμπεριλαμβανεσαι στη λίστα με τη διαθεσιμοτητα , από τη στιγμή που επικοινωνησαν μαζί σου. Για 3 μόνο ευρώ περισσότερο με διπλασιασμό στα 100 Mbit αξίζει , ωστόσο να διευκρινισεις τα ακριβή μηνιαία έξοδα και τι θα γίνει μετά τα δυο χρόνια που λήγει η προσφορά , τόσο με τον εξοπλισμό όσο και με την τιμολόγηση, για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως.... https://submit.sfbb.gr/EligibilityCheck.aspx?zip=14342 Από τό κηνιτο δεν την βγάζει πάντως θα δοκιμάσω από το pc αυριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, Pcrider είπε VDSL όχι με σπλιτερ.. τώρα όπως και να έχει έκανα την αίτηση θα δούμε λογικά μέχρι το καφαο έχει οπτική το οποίο είναι στην γωνία περίπου 2 στενά.. όταν το συνδέσω θα τούς πάρω πάλι να δω Το τηλέφωνο που το έχεις συνδέσει ώστε να λειτουργεί; Σε διαφορετική πρίζα απ το ρούτερ, η ΠΆΝΩ στο ρούτερ; Τσέκαρε το και πες μας για να σε βοηθήσουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pcrider Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, HateMe είπε Το τηλέφωνο που το έχεις συνδέσει ώστε να λειτουργεί; Σε διαφορετική πρίζα απ το ρούτερ, η ΠΆΝΩ στο ρούτερ; Τσέκαρε το και πες μας για να σε βοηθήσουμε. Όπα ! Με σπλιτερ! όχι πάνω στο ρούτερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Pcrider είπε Όπα ! Με σπλιτερ! όχι πάνω στο ρούτερ Οκ, άρα θα στο κάνουν FTTC, δηλαδή από καμπίνα, εκτός αν ισχύει αυτό που είπε το παλικάρι από πάνω unameit Η μόνη διαφορά που θα δεις, είναι ίσως ελάχιστα καλύτερη ταχύτητα, λιγότερο ping (αναλογα τα στατιστικα που εχεις τωρα) και πως το τηλ για να δουλεψει θα πρεπει να μπει πισω απο το ρουτερ. Αν πέσει το ιντερνετ δηλαδή, δεν θα έχεις ΟΥΤΕ τηλέφωνο. Αν σε βολεύει αυτό προχώρα. Κάνε και αυτό που σου είπα πριν. Παρε τηλ στην τεχνική υποστήριξη και ρώτα. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2020 από HateMe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα