malias4 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Μετα απο 14 μερες συνδεθηκα κ εγω σε 50αρα vdsl χθες το πρωι. Ανεβαζω μια τα στατιστικα μου να πειτε γνωμες κτλ. Απο τα λιγα που ξερω μου φαινεται πολυ καλη. Επειδη δεν μου ηρθε sms να βαλω το νεo ρουτερ του οτε οταν με γυρισαν απο τη voda ειχα το δικο τους router κουμπoμενο κ ειδα οτι το max atainable ειναι 67 mbps ( το speedport plus δεν το δειχνει αυτο) . Βλεπω ομως οτι εχω τωρα snr profile 13 ενω στην voda με adsl ειχα 9. Αυτο λογικα το εκαναν επειδη ουτως η αλλως τερματιζω τη γραμμη οποτε το αναβασαν για να μην εχω θορυβο κ errors ? Παρατηρησα οτι εχω 55 mbps download /5.5 upload οποτε κ αυτο το εχουν ανεβασει λιγο παραπανω απο τον Οτε; Επισης σημερα το πρωι που σηκωθηκα κατα τις 08:00 ειδα οτι γυρω στις 07:00 ειχε κανει επανεκινηση το router γιατι βλεπω οτι εχει uptime 5 ωρες . Για ποιο λογο ξα εκανε επανεκινηση ; Στις 5 ωρες λοιπον που εχει uptime δειχνει 30 crc errors. Τι ακριβως ειναι αυτα; Ακομα κ με wifi πιανω 51 mbps οποτε καλυτερα δεν γινετε πιστευω 😀 To ping μου ειναι γυρω στο 23-26 αν ζητησω fast path ποσο μπορει να παει ; Κ μετα θα εχω πχ παραπανω errors ; Η θα ειναι οκ ; ευχαριστω
InternetMaster Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Η σύνδεση σου είναι μια χαρά και δεν χρειάζεται να ανησυχείς για κάτι. Το περίεργο είναι ότι το firmware του Plus λέει ΟΤΕ4 που σημαίνει ότι βγήκε καινούργιο λογισμικό. Μάλλον αυτός είναι ο λόγος που έκανε και επανεκκίνηση. 🤔 1
malias4 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 15 λεπτά πριν, InternetMaster είπε Η σύνδεση σου είναι μια χαρά και δεν χρειάζεται να ανησυχείς για κάτι. Το περίεργο είναι ότι το firmware του Plus λέει ΟΤΕ4 που σημαίνει ότι βγήκε καινούργιο λογισμικό. Μάλλον αυτός είναι ο λόγος που έκανε και επανεκκίνηση. 🤔 Το σκεφτηκα κ εγω αλλα αυτο το ote4 το εγραφε απο την αρχη γιατι με το που ειδα vdsl ταχυτητες εβγαλα screenshot 😛 Μηπως εχει πχ κατι σαν προγραμα το ρουτερ να κανει καθε μερα επανεκινηση ; Βεβαια μια φορα εχει κανει οποτε βλακειες λεω απο τη χαρα μου που πιανω τοσο 🤣 Πειραζει που εχω μεγαλυτερο line atenuation στο upload απο οτι στο download ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα