Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, possiz είπε

Κουτσή Μαρία είναι στα κινητά. Η lidl των ηλεκτρονικών είναι.

Ακόμα και τα lidl που τα απαξιώνεται νομίζω ότι είναι άδικο, μακάρι να είχα τα υπόλοιπα super market ανώτερης ποιότητας προϊόντα, δυστυχώς στα λόγια είναι μόνο καλύτερα. Δεν νομίζω ότι τα marata και τα 365 κτλ είναι πολύ καλύτερα από τα γαλπο 😛 οσο για την tcl θεωρώ άστοχη την τοποθέτηση σου, συνήθως είσαι σωστός στα λεγόμενά σου και στα ποστ σου αλλά κάθε άποψη είναι σεβαστή. Απλά θα σου πω πως προϊόντα κλιματισμού της tcl έχουν 10ετη εγγύηση όπως τα premium προϊόντα μεγαλύτερων εταιρειών.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, drakoulis είπε

Ακόμα και τα lidl που τα απαξιώνεται νομίζω ότι είναι άδικο, μακάρι να είχα τα υπόλοιπα super market ανώτερης ποιότητας προϊόντα, δυστυχώς στα λόγια είναι μόνο καλύτερα. Δεν νομίζω ότι τα marata και τα 365 κτλ είναι πολύ καλύτερα από τα γαλπο 😛 οσο για την tcl θεωρώ άστοχη την τοποθέτηση σου, συνήθως είσαι σωστός στα λεγόμενά σου και στα ποστ σου αλλά κάθε άποψη είναι σεβαστή. Απλά θα σου πω πως προϊόντα κλιματισμού της tcl έχουν 10ετη εγγύηση όπως τα premium προϊόντα μεγαλύτερων εταιρειών.

Για τα lidl το λέω όπως χρησιμοποιείται για πλάκα, δεν έχω τίποτα με τα σούπερ μάρκετ. Η tcl έχει μεγαλώσει προσφέροντας συσκευές χαμηλού κόστους κυρίως στην Αμερική. Παρόλο που προφανώς θα γίνεται και καλυτερη, σίγουρα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί καταξιωμένους κατασκευαστές κινητών. Όταν δεν έχεις την τεχνογνωσία και βασίζεται σε 3rd party βάζοντας μόνο το logo σου πάνω είναι λογικό να μην είσαι σε ποιότητα, υποστήριξη, κλπ κοντά στους υπόλοιπους. Είναι πχ σαν mls, όχι σε νούμερα αλλά σαν ιδέα, κατασκευή στην Κίνα και logo δικό της. Και τα κινητά που ανακοίνωσε δεν τα λες και φτηνά.

Δημοσ.

Η TCL μόνη της φτιάχνει τα κινητά της, έχοντας τεχνογνωσία μιας και για χρόνια βγάζει της συσκευές Alcatel και Blackberry τώρα ξεκίνησε να βγάζει με την φίρμα της, και οι οθόνες είναι δικές τους μάλιστα φτιάχνουν οθόνες και για άλλους κατασκευαστές. Και κάμερες είναι δικές τους, εκτός από τους κύριους αισθητήρες που τούς προμηθεύονται από Sony, Samsung, Omnivision. Δεν είναι κάποιοι πού δεν ξέρουν να φτιάχνουν κινητά, απλά τώρα προσπαθούν να κάνουν όνομα και σε αυτή την κατηγορία συσκευών.

Δημοσ.

Αν θέλει να κάνει όνομα δεν παίζει με τη νοημοσύνη του κόσμου, βγάζοντας κινητό με τον 665 που το φορούν τηλέφωνα τον 150€ και το παρουσιάζεις 400+€.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, drakoulis είπε

Πιθανότατα για να ισχύει η εγγύηση 10 χρόνων στα κλιματιστικά της, θα πρέπει η συντήρηση να γίνεται απο την αντιπροσωπεία και ίσως με μεγαλύτερο κόστος και ανά συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.

Οσο για το Lidl, έχουν κάποια προϊόντα κατώτερης ποιότητας που στα τρόφιμα έχει μεγαλύτερη σημασία απο τα άλλα προϊόντα τους.Λίγα τρόφιμα είναι αυτά που έχουν την ίδια ποιότητα ισάξια με ακριβοτερα επώνυμα.

ΥΓ:

Εχουμε ήδη βγεί off topic...

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
Στις 10/4/2020 στις 2:23 ΜΜ, drakoulis είπε

Τα marata να τα τρως άφοβα.

Το καλύτερο λουκάνικο. 

Καθαρό κρέας, ατόφιο και φρέσκο. 

Στις 10/4/2020 στις 9:08 ΜΜ, possiz είπε

Για τα lidl το λέω όπως χρησιμοποιείται για πλάκα, δεν έχω τίποτα με τα σούπερ μάρκετ. Η tcl έχει μεγαλώσει προσφέροντας συσκευές χαμηλού κόστους κυρίως στην Αμερική. Παρόλο που προφανώς θα γίνεται και καλυτερη, σίγουρα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί καταξιωμένους κατασκευαστές κινητών. Όταν δεν έχεις την τεχνογνωσία και βασίζεται σε 3rd party βάζοντας μόνο το logo σου πάνω είναι λογικό να μην είσαι σε ποιότητα, υποστήριξη, κλπ κοντά στους υπόλοιπους. Είναι πχ σαν mls, όχι σε νούμερα αλλά σαν ιδέα, κατασκευή στην Κίνα και logo δικό της. Και τα κινητά που ανακοίνωσε δεν τα λες και φτηνά.

Τα κινητά της TCL φτιάχνονται in house.

Δεν είναι φασον από τρίτους κατασκευαστές.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Τα marata να τα τρως άφοβα.

Το καλύτερο λουκάνικο. 

Καθαρό κρέας, ατόφιο και φρέσκο. 

Τα κινητά της TCL φτιάχνονται in house.

Δεν είναι φασον από τρίτους κατασκευαστές.

Φίλε και τα μαράτα και τα γαλπο και τα 365 τα κανονίζω :) δεν έχω πρόβλημα ξέρω οτι τα προϊόντα περνάνε ποιοτικούς ελέγχουν είναι μεγάλες εταιρείες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...