Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Καλα μην κοιτάς τιμές καταλόγου.

Και για το Plex 300€ κατάλογο έδιναν και σε 2 μήνες από την παρουσίαση ήταν κάτω από 200€ .

Τι πρόβλημα έχεις με την μπαταρία; 

Ποσό σου κρατάει? 

Με μέτρια χρήση μία μέρα με βαριά χρειάζεται φόρτιση αυθημερόν.

• Like 1
  • Confused 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, drakoulis είπε

Η TCL δεν είναι η κουτσή Μαρία, είναι σοβαρή εταιρία με πολύ καλά τηλέφωνα απλά δεν ειναι διαδεδομένη εδώ μακάρι να υπήρχε και κάποιος μεγάλος εισαγωγέας.

Τουλάχιστον κάποιος γνωρίζει!

Επίσημος εισαγωγέας υπάρχει (όμιλος Τουρνικιώτη) ...το κομμάτι των smartphones δεν ξέρω αν το έχει αναλάβει ακόμα (ή θα το αναλάβει προσεχώς).

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Choutas είπε

Με μέτρια χρήση μία μέρα με βαριά χρειάζεται φόρτιση αυθημερόν.

Γιατί έτσι? 

Σε εμένα με βαριά (όχι παιχνίδια) βγάζει 1.5+

Με μέτρια 2+ 

Αυτό που παρατήρησα είναι πως όταν λέει 100% φόρτιση μάλλον δεν ισχύει.

Όταν το αφήνω όλο το βράδυ στην φόρτιση, η μπαταρία κρατά αρκετά παραπάνω. 

Για δοκίμασε το.

Επίσης το NXTVISION τρώει παραπάνω μπαταρία.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ έχω το Plex και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Με συνεχή βαριά χρήση εμένα με βγάζει άνετα μια μέρα, εάν δεν το χρειάζομαι πολύ πάει μια μισή. Η οθόνη του είναι εκπληκτική το ίδιο και οι κάμερες βγάζουν φωτογραφίες πολύ ανώτερες της κατηγορίας. Και με χαμηλό φωτισμό. Το λειτουργικό είναι καθαρό android με λίγες εφαρμογές της TCL, δεν καταλαβαίνω τι δεν σάς αρέσει. Και για €199 που το πήρα... 

Τώρα τα νέα που βγάζουν ωραίο το 10Pro αλλά με επεξεργαστή του Plex και €450 είναι πάρα πολλά λεφτά. Εντάξει amoled οθόνη και μια 64 άρα Samsung κάμερα δεν δικαιολογείται τέτοια τιμή, τουλάχιστον να είχε έναν 720/730 επεξεργαστή μάλιστα.

Το 10L και αυτό με επεξεργαστή τον δύο ετών 665 ένταξη πάνω από €200 αρχική τιμή δεν έπρεπε να έχει. Φυσικά σε δύο μήνες θα αρχίσουν να πέφτουν οι τιμές και σε έξι μήνες θα είναι στα μισά από όσα λένε τώρα, αλλά πάλι.

Τώρα το 10 5G, αυτό μάλιστα η τιμή των €300 είναι πολύ καλή για αρχική και νομίζω ότι αξίζει ποίο πολύ από τα τρία. Καλές κάμερες καλός και γρήγορος επεξεργαστής και 5G, πολύ καλή αγορά.

36 λεπτά πριν, TechnoState είπε

Τουλάχιστον κάποιος γνωρίζει!

Επίσημος εισαγωγέας υπάρχει (όμιλος Τουρνικιώτη) ...το κομμάτι των smartphones δεν ξέρω αν το έχει αναλάβει ακόμα (ή θα το αναλάβει προσεχώς).

Η Smart4All στην Αργυρούπολη είναι ο εισαγωγέας.

Επεξ/σία από CaptainChris
Δημοσ.

Δηλαδή βγάζει το TLC Pro σε υψηλότερη τιμή, με amoled αλλά με κατώτερο επεξεργαστή (675) απο το TLC 10 5G (765);Η είναι Pro η δεν είναι. 😄

Καλά η τιμή είναι για γέλια, όπως προαναφέρθηκε στα προηγούμενα σχόλια.Πόσο μάλλον για την TLC που λίγοι την γνωρίζουν.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Cell_7 είπε

80.000 υπάλληλοι, δεκάδες δυς τζίρο, και κουτσή Μαρία... μάλιστα.  Πως τα πετάτε αυτά έτσι ρε παιδιά;

https://en.wikipedia.org/wiki/TCL_Corporation

Δεν ηθελα να μειωσω την καθε tcl. Αυτο που ειπα εχει να κανει με τους δεκαδες πλέον κατασκευαστες κινητων. Αληθεια τι support προσφερουν ολοι αυτοι σε λογισμικο και security updates? Ποσο ασφαλη ειναι τα λειτουργικα τους? Σε περιπτωση βλαβης που απευθυνεσαι? Ο αριθμος των εργαζομενων και ο τζιρος δεν ειναι μοναδικα κριτηρια για την αγορα ενος κινητου. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, desosav είπε

Δεν ηθελα να μειωσω την καθε tcl. Αυτο που ειπα εχει να κανει με τους δεκαδες πλέον κατασκευαστες κινητων. Αληθεια τι support προσφερουν ολοι αυτοι σε λογισμικο και security updates? Ποσο ασφαλη ειναι τα λειτουργικα τους? Σε περιπτωση βλαβης που απευθυνεσαι? Ο αριθμος των εργαζομενων και ο τζιρος δεν ειναι μοναδικα κριτηρια για την αγορα ενος κινητου. 

Σωστός, επίσης ελάχιστοι έχουν κινητό TLC, ας απαντήσει κάποιος απο αυτούς, όπως και για το UI που είναι διαφορετικό.Η για bugs.

Εδώ μας αφήνουν απο software updates οι Samsung, Xiaomi, Huawei, Sony κλπ, τι να περιμένουμε απο την TLC;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, desosav είπε

Όλα αυτά τα googlάρεις και τα μαθαίνεις. Η Samsung που είναι τόσο γνωστή πιστεύεις ότι υποστηρίζει τις συσκευές για πάνω από 1 το πολύ 2 χρόνια; 

Ο ανταγωνισμός μόνο καλό φέρνει.

Δημοσ.

Εξαιρετική συσκευή το Plex, το αγόρασα στα 188 ευρώ μόλις κυκλοφόρησε στην αγορά. Αναβαθμίστηκε το δικό μου σε Android 10 πριν 2,5 μήνες, μπαταρία 1,5 - 2 μέρες με κανονική χρήση και 1 μέρα με φουλ ξέσκισμα... Κάμερες πάρα πολύ καλές και ειδικά μετά την 10άρα, βίντεο εξαιρετικό και λειτουργικό stock με μερικές ωραίες προσθήκες που πάει λάδι!! Η υποστήριξη είναι αστραπιαία και η αντιπροσωπία κανονικά στην Αθήνα, μέχρι τώρα όποτε πήρα τηλέφωνο ή έστειλα e-mail ήταν τυπικότατοι!
Ένα θέμα που έχει η συσκευή και μίλησα με την μαμά TCL ούτως ώστε να το διορθώσουν είναι ότι σε εξωτερικό περιβάλλον η οθόνη φωτίζει περισσότερο από το κανονικό με συνέπεια όταν μπαίνεις στο σπίτι τα χρώματα να είναι υπερκορεσμένα, αυτό διορθώνεται με το να ανάψεις και να σβήσεις το nxtvision, τους έστειλα και βίντεο όπως μου ζήτησαν και παραδέχθηκαν ότι το πρόβλημα παρουσιάστηκε και στα δικά τους μόλις το τέσταραν, με ευχαρίστησαν και είπαν ότι στο επόμενο security update θα το διορθώσουν. Πάντως σε γενικές γραμμές και χωρίς υπερβολές η συσκευή είναι στα επίπεδα πολύ ακριβότερων συσκευών!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, desosav είπε

H μοναδική συσκευή της TCL είναι το Plex  προς το παρόν.

Είναι η πρώτη απόπειρά τους να μπουν στην αγορά με το δικό τους br. name. Έχουν στην κατοχή τους κάτι δευτεράνζες εταιρίες, δεν θυμάμαι ποιες.

Αυτό σημαίνει πως :

α) Θα δώσουν VFM κινητά οπότε όποιος θέλει κάτι καλό και οικονομικό να την κοιτά.

β) Από την στιγμή που δεν έχουν πλειάδα κινητών να υποστηρίξουν τα 1, 3 , 5 μοντέλα τους θα τα προσέχουν σαν κόρη οφθαλμού.

Το Plex που βγήκε κάπου τον Δεκέμβρη στην αγορά με Andro 9, έχει πάρει ήδη αναβάθμιση σε 10.

γ) Στην Ελλάδα υπάρχει επίσημη αντιπροσωπεία. Αυτό σημαίνει επίσημο Service και τιμές XIAOMI Κίνας....  για παρόμοια χαρακτηριστικά.

δ) Από την πρώτη προσπάθειά τους έως τώρα φαίνεται να έχουν δουλέψει καλά σε πάρα πολλούς τομείς.

Καλή κάμερα, γρήγορο λειτουργικό χωρίς να είναι φορτωμένο, καλή οθόνη , ποιοτική κατασκευή. 

Πρωτοπορούν και με το Bluetooth της συσκευής που συνδέεται με έως 4 συσκευές ταυτόχρονα, έχουν και το nxtvision φερμένο από την σειρά έξυπνων οθονών τους, μια χαρά.

Η TCL είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής Panel οθονών στον κόσμο. 

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Choutas είπε

Πάντως το Plex λόγω μπαταρίας σταμάτησα να το χρησιμοποιώ.

Και το TCL UI μέτριο.

Τουλάχιστον φαίνεται να καλυτερεύουν στα χαρακτηριστικά τους.

Φιλε μου αν εξαιρεσεις την μπαταρια, τον αισθητηρα εντός οθονης και τον τυπο αυτης στο "μεγαλο" μοντελο ειναι ακριβως ιδια χαρακτηριστικα με TCL Plex.!

3 ώρες πριν, desosav είπε

Επίσημη αντιπροσωπεία https://www.tclgreece.gr/  αναβαθμιση σε android 10 πριν απο κατι Samsung και Xiaomi, αριστη ποιοτητα κατασκευης και πολύ καλή τιμη, τουλαχιστον για το εισαγωγικο μοντελο της εταιρείας που ουσιαστικα το εκανε δωρο γνωριμίας!

6 ώρες πριν, CaptainChris είπε

Η Smart4All στην Αργυρούπολη είναι ο εισαγωγέας.

Η Smart4All ειναι εισαγωγεας των RealMe κινητών. Υπαρχει επισημη αντιπροσωπεία-εισαγωγεας-σερβις για την Ελλαδα https://www.tclgreece.gr/

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 hours ago, desosav said:

ζουμε στην εποχη που βγαζει κινητο και η κουτση μαρια. 

Zουμε στην εποχη, που αν ΕΓΩ δεν ξερω μια εταιρια, τοτε αυτη ειναι σιγουρα αγνωστη και "κουτση Μαρια"

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Cell_7 είπε

Όλα αυτά τα googlάρεις και τα μαθαίνεις. Η Samsung που είναι τόσο γνωστή πιστεύεις ότι υποστηρίζει τις συσκευές για πάνω από 1 το πολύ 2 χρόνια; 

Ο ανταγωνισμός μόνο καλό φέρνει.

δεν διαφωνω με οτι λες αλλα χαθηκε το νοημα. Εγω θα το Googlαρω και θα το μαθω. Αλλα αναφερομαι στον μεσο κατανωλωτη και οχι σε μενα και σενα.

Φυσικα η samsung δεν εχει καλυτερη υποστηριξη σε updates. Αλλα αν βαλεις κατω ολες τις εταιρεις που βγαζουν κινητα σημερα επικρατει ενα χαος για τον μεσο καταναλωτη. Τι να παρει? Τι να διαλεξει? Κατα τα αλλα συμφωνω σε οτι λες για τον ανταγωνισμο αρκει να υπαρχει σωστη πληροφορηση και να μην υπαρχουν θολα σημεια στο μαρκετινγκ. Και γω με κινεζια ειμαι (OP3T) και ετοιμαζομαι για το 8αρι.....

1 ώρα πριν, Kostasspil είπε

Zουμε στην εποχη, που αν ΕΓΩ δεν ξερω μια εταιρια, τοτε αυτη ειναι σιγουρα αγνωστη και "κουτση Μαρια"

ποιος σου ειπε οτι ΕΓΩ δεν ξερω την καθε tlc? Μαλλον η αναγκη να απαντησεις σε κανει λιγο επιθετικο.

Προσπαθω να αναδειξω ενα προβλημα που προκυπτει οταν υπαρχουν 200 κατασκευαστες και ο μεσος καταναλωτης δεν ξερει με ποιο κριτηριο να κανει την επιλογη κινητου. Δεν ειναι ολοι tech savvy ουτε ασχολουντε με ενα καρο specs, επεξεργαστες, storage formats και OS updates.

Ειμαι σιγουρος οτι πολλοι εχουν παρει κινητο και το εχουν μετανιωσει γιατι δεν ηξεραν κατι ή παραπληροφορηθηκαν ή δεν προσεξαν κατι στις λεπτομεριες.

Δεν προσπαθησα να μειωσω την tlc. Ισως το σχολιο μου να μην διατυπωθηκε σωστα και να αφησε λαθος εντυπωσεις. Σχολιασα την γενικη εικονα και οχι την συγκεκριμενη εταιρεια.

Ελπιζω να εγινα κατανοητος.

Δημοσ.
Στις 8/4/2020 στις 1:35 ΜΜ, drakoulis είπε

Η TCL δεν είναι η κουτσή Μαρία, είναι σοβαρή εταιρία με πολύ καλά τηλέφωνα απλά δεν ειναι διαδεδομένη εδώ, μακάρι να υπήρχε και κάποιος μεγάλος εισαγωγέας.

Κουτσή Μαρία είναι στα κινητά. Η lidl των ηλεκτρονικών είναι.

Δημοσ.
Στις 8/4/2020 στις 9:41 ΜΜ, giodoul είπε

Φιλε μου αν εξαιρεσεις την μπαταρια, τον αισθητηρα εντός οθονης και τον τυπο αυτης στο "μεγαλο" μοντελο ειναι ακριβως ιδια χαρακτηριστικα με TCL Plex.!

Επίσημη αντιπροσωπεία https://www.tclgreece.gr/  αναβαθμιση σε android 10 πριν απο κατι Samsung και Xiaomi, αριστη ποιοτητα κατασκευης και πολύ καλή τιμη, τουλαχιστον για το εισαγωγικο μοντελο της εταιρείας που ουσιαστικα το εκανε δωρο γνωριμίας!

Η Smart4All ειναι εισαγωγεας των RealMe κινητών. Υπαρχει επισημη αντιπροσωπεία-εισαγωγεας-σερβις για την Ελλαδα https://www.tclgreece.gr/

Η Smart4All είναι ο εισαγωγέας και διανομέας των κινητών της TCL, έχω το Plex και το κουτί έχει αυτοκόλλητο της εν λόγω εταιρείας με όνομα διεύθυνση και τηλέφωνο. Η εταιρεία είναι χρόνια αντιπρόσωπος της Alcatel και Blackberry που κατασκευάζει ηTCL.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...