G.makrihairis Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, ΓιώργοςΒ. είπε Δεν νομίζω , γράφει για online ανανέωση οπότε θα χρειαστεί 10€ και πάνω . Αν έβαζες έτσι κι αλλιώς 5€ να το δοκιμάσεις , κάντο αλλά δεν σου εγγυώμαι ότι θα τα πάρεις . Άρα σύμφωνα με το app του what's up η μίνιμουμ ανανέωση είναι τα 10€. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από G.makrihairis
christakos07 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 16 λεπτά πριν, petritis31 είπε γαμοτο γιατι μονο με online Είναι ευκολότερο να πας στο περίπτερο; 1
geostratis Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Για δες καιρό που διάλεξε την προσφορά να βάλει ... Οταν περάσει ο ιός, θα ξαναδούμε πάλι ?
aouaas Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 δεν χρειάζεται ανανέωση χρόνου ομιλίας. εγώ τα πήρα χωρίς να βάλω κάρτα.
ThanosR92 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, aouaas είπε δεν χρειάζεται ανανέωση χρόνου ομιλίας. εγώ τα πήρα χωρίς να βάλω κάρτα. Μπερδεύεις τις προσφορές!
AntiCambeR Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 22 ώρες πριν, petritis31 είπε γαμοτο γιατι μονο με online Καλύτερα online, δίνει τα διπλάσια δώρα.Ο περιπτεράς ζητάει +0.50€ γιατί η τράπεζα του παίρνει προμήθεια μερικά λεπτά και γιατί εκμεταλεύεται την ανάγκη όσων δεν μπορούν να κάνουν ανανέωση online. 13 ώρες πριν, aouaas είπε δεν χρειάζεται ανανέωση χρόνου ομιλίας. εγώ τα πήρα χωρίς να βάλω κάρτα. Αυτή που ενεργοποίησες είναι η προηγούμενη προσφορά που η ημερομηνία λήξης της πήρε παράταση.
Vaggos02 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Ευχαριστούμε OP! Ερώτηση μιας και σας βρήκα πρόχειρους! Μπορείτε να κάνετε κανονικά ανανέωση σε What's Up με paypal; Έχει εδώ και 4-5 μήνες που δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία με τίποτα, ενώ με τη χρεωστική γίνεται κανονικά. 1
AntiCambeR Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, Vaggos02 είπε Ευχαριστούμε OP! Ερώτηση μιας και σας βρήκα πρόχειρους! Μπορείτε να κάνετε κανονικά ανανέωση σε What's Up με paypal; Έχει εδώ και 4-5 μήνες που δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία με τίποτα, ενώ με τη χρεωστική γίνεται κανονικά. Κανονικά με PayPal, την τελευταία φορά πρίν 1 μήνα έκανα.Μήπως δεν σου βγάζει την επιλογή στο τελευταίο βήμα η σου βγάζει σφάλμα; Αν είναι το 1ο, θα πρέπει να μικρύνεις την γραμματοσειρά για να φανεί στο τέλος η επιλογή ολοκλήρωσης της πληρωμής που βρίσκεται κάτω χαμηλά.
ThanosR92 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Εμένα πάντως τα 15GB της ανανέωσης λήγουν πρώτα αλλά τρώει από τα δικά μου κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα