Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, ΓιώργοςΒ. είπε

Δεν νομίζω , γράφει για online ανανέωση οπότε θα χρειαστεί 10€ και πάνω . Αν έβαζες έτσι κι αλλιώς 5€ να το δοκιμάσεις , κάντο αλλά δεν σου εγγυώμαι ότι θα τα πάρεις . 

Άρα σύμφωνα με το app του what's up η μίνιμουμ ανανέωση είναι τα 10€.

Screenshot_2020-04-09-01-24-46-083_gr.cosmote.whatsup.jpg

Επεξ/σία από G.makrihairis
Δημοσ.
Μόλις τώρα, aouaas είπε

δεν χρειάζεται ανανέωση χρόνου ομιλίας. εγώ τα πήρα χωρίς να βάλω κάρτα.

Μπερδεύεις τις προσφορές!

Δημοσ.
22 ώρες πριν, petritis31 είπε

γαμοτο γιατι μονο με online

Καλύτερα online, δίνει τα διπλάσια δώρα.Ο περιπτεράς ζητάει +0.50€ γιατί η τράπεζα του παίρνει προμήθεια μερικά λεπτά και γιατί εκμεταλεύεται την ανάγκη όσων δεν μπορούν να κάνουν ανανέωση online.

13 ώρες πριν, aouaas είπε

δεν χρειάζεται ανανέωση χρόνου ομιλίας. εγώ τα πήρα χωρίς να βάλω κάρτα.

Αυτή που ενεργοποίησες είναι η προηγούμενη προσφορά που η ημερομηνία λήξης της πήρε παράταση.

Δημοσ.

Ευχαριστούμε OP!

Ερώτηση μιας και σας βρήκα πρόχειρους! Μπορείτε να κάνετε κανονικά ανανέωση σε What's Up με paypal; Έχει εδώ και 4-5 μήνες που δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία με τίποτα, ενώ με τη χρεωστική γίνεται κανονικά.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Vaggos02 είπε

Ευχαριστούμε OP!

Ερώτηση μιας και σας βρήκα πρόχειρους! Μπορείτε να κάνετε κανονικά ανανέωση σε What's Up με paypal; Έχει εδώ και 4-5 μήνες που δεν ολοκληρώνεται η διαδικασία με τίποτα, ενώ με τη χρεωστική γίνεται κανονικά.

Κανονικά με PayPal, την τελευταία φορά πρίν 1 μήνα έκανα.Μήπως δεν σου βγάζει την επιλογή στο τελευταίο βήμα η σου βγάζει σφάλμα;

Αν είναι το 1ο, θα πρέπει να μικρύνεις την γραμματοσειρά για να φανεί στο τέλος η επιλογή ολοκλήρωσης της πληρωμής που βρίσκεται κάτω χαμηλά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...