Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,

Θέλω να φτιάξω ενα pc κατα κύριο λόγο για gaming αλλα και multiltasking σε dual monitor..γνωριζω εκ των προτερων οτι σε πολλα parts ειναι overkill οι επιλογες απλα ειναι κατι που θελω να το εχω για πολλα χρονια και να ειμαι απολυτα ικανοποιημενος...το build που εχω φτιαξει το παραθετω παρακατω και ειναι απο το Msystems...δεκτες και οι προτασεις απο διαφορετικα καταστηματα.

Ευχαριστω.

111.png

222.png

333.png

444.png

Επεξ/σία από Omnislash94
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πληροφοριακά ο Gigabyte ssd που έχεις βάλει είναι gen4 για pci-e 4.0 δηλ.και σε intel πλατφόρμα θα τρέχει με ταχύτητες του pci-e 3.0.

Δημοσ.

9900k 610 ευρώ... JUST NO 
οι ram ειναι 50 ευρω πανω απο τιμες skroutz

Διαλεξε αλλο κουτι .. 300 ευρω .. μαξ 200 δωσε εκτος αν εχεις λεφτά για πέταμα ..

παρε μια rtx 2080 super απο skrouz .. msi , gigabyte .. 750 εχουν..

Gigabyte ssd άκυρος ... οτι λεει ο απο πανω ..

Δημοσ.

Αν δεν ειναι trollοθεμα σχεδον ολα τα κομματια που εβαλες θελουν αλλαγη. 

Πες μας αν ειναι να ασχοληθούμε σοβαρα. 

• Like 2
Δημοσ.

καλησπερα  παιδια,

οχι     δεν προκειται για τρολλοθεμα...ενα προχειρο build ειναι αυτο που εκανα για να δειξω πανς κατω τι θα ηθελα σε καθε μερος....για τονssd που λετε το παρατηρησα και γω μετα...γενικα θελω την βοηθεια σας με προτασεις/καθοδηγηση απο εσας εφοσον θα καταβαλω αυτο το ποσο να ειναι ολα οτι καλυτερο γινεται...το κουτι ειναι καθαρα προτιμηση και το εχω βαλει το συγκεικριμενο...επισης για τα parts αν πιστευετε οτι αξιζει καλυτερα ενα ενα απο διαφορα αλλα καταστηματα απο το skroutz δεκτες ολες οι προτασεις

Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, noFEARgr είπε

Αν δεν ειναι trollοθεμα σχεδον ολα τα κομματια που εβαλες θελουν αλλαγη. 

Πες μας αν ειναι να ασχοληθούμε σοβαρα. 

καλησπερα  παιδια,

οχι     δεν προκειται για τρολλοθεμα...ενα προχειρο build ειναι αυτο που εκανα για να δειξω πανς κατω τι θα ηθελα σε καθε μερος....για τονssd που λετε το παρατηρησα και γω μετα...γενικα θελω την βοηθεια σας με προτασεις/καθοδηγηση απο εσας εφοσον θα καταβαλω αυτο το ποσο να ειναι ολα οτι καλυτερο γινεται...το κουτι ειναι καθαρα προτιμηση και το εχω βαλει το συγκεικριμενο...επισης για τα parts αν πιστευετε οτι αξιζει καλυτερα ενα ενα απο διαφορα αλλα καταστηματα απο το skroutz δεκτες ολες οι προτασεις

Ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκιναμε απο τα βασικα...  Βαζεις ρυζεν .

Screenshot_2020-04-09 PC - Skroutz gr.png

Ξέχασα ψήκτρα... βαλε μια noctua και εναν 2 ανεμιστήρες. Αλλα μπορεί να θες rgb και μλκιες.

Επεξ/σία από mp44christos
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Ξεκιναμε απο τα βασικα...  Βαζεις ρυζεν .

Screenshot_2020-04-09 PC - Skroutz gr.png

να προτιμησω ryzen λογω του οτι θελω για gaming κυριως? η υπαρχει και καποιος αλλος λογος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βάλε οπωσδήποτε 2080Ti αφού έχεις τέτοιο budget. Και ο 3700Χ μια χαρά είναι πάντως, εκτός αν κάνεις κάτι που χρειάζεται σίγουρα πάνω από 8 πυρήνες..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, Omnislash94 said:

να προτιμησω ryzen λογω του οτι θελω για gaming κυριως? η υπαρχει και καποιος αλλος λογος?

και ναι οπως είπε ο Γιάννης αν κανεις μονο gaming δεν θες τον 3900 αλλα των 3700. Και τα υπόλοιπα καντα ανεμιστήρες και περιφερειακά.

Επεξ/σία από mp44christos
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Βάλε οπωσδήποτε 2080Ti αφού έχεις τέτοιο budget. Και ο 3700Χ μια χαρά είναι πάντως, εκτός αν κάνεις κάτι που χρειάζεται σίγουρα πάνω από 8 πυρήνες..

10 λεπτά πριν, mp44christos είπε

και ναι οπως είπε ο Γιάννης αν κανεις μονο gaming δεν θες τον 3900 αλλα των 3700. Και τα υπόλοιπα καντα ανεμιστήρες και περιφερειακά.

σιγουρα το μηχανημα το θελω κατα κυριο λογο για gaming, αλλα θα το χρησιμοποιω και για πολυ Mulitasking για προγραμματισμο κυριως σε dual monitor ( και ισως και σε 3 monitor στο μελλον) ...θελω να πω οτι δεν θα ειναι αποκλειστικα για gaming..επισης γενικα επειδη ειχα παλια amd δεν ειχα μεινει ικανοποιημενος απο την συμβατοτητα με την nvidia ( gpu ) και το ποσο απεδιδε, γι αυτο ειμαι λιγο διστακτικος για amd...ωστοσο θα ηθελα και να παω αν γινεται για 2080ti

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Omnislash94 είπε

σιγουρα το μηχανημα το θελω κατα κυριο λογο για gaming, αλλα θα το χρησιμοποιω και για πολυ Mulitasking για προγραμματισμο κυριως σε dual monitor ( και ισως και σε 3 monitor στο μελλον) ...θελω να πω οτι δεν θα ειναι αποκλειστικα για gaming..επισης γενικα επειδη ειχα παλια amd δεν ειχα μεινει ικανοποιημενος απο την συμβατοτητα με την nvidia ( gpu ) και το ποσο απεδιδε, γι αυτο ειμαι λιγο διστακτικος για amd...ωστοσο θα ηθελα και να παω αν γινεται για 2080ti

3700X τούμπανο είναι..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

3700X τούμπανο είναι..

γενικα με μια προχειρη ματια που εριξα σε καποια benchmarks και γενικα στην συγκριση i9 9900k vs ryzen 9 3900x , ο i9 υπερτερει μονο στο κομματι του gaming και στην καλυτερη αποδοση με τις περισσοτερες motherboard σε σχεση με τον ryzen....κατα τα αλλα ο ryzen υπερτερει σε ολα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Omnislash94 είπε

γενικα με μια προχειρη ματια που εριξα σε καποια benchmarks και γενικα στην συγκριση i9 9900k vs ryzen 9 3900x , ο i9 υπερτερει μονο στο κομματι του gaming και στην καλυτερη αποδοση με τις περισσοτερες motherboard σε σχεση με τον ryzen....κατα τα αλλα ο ryzen υπερτερει σε ολα

Αν δεν κάνεις κάτι που χρειάζεσαι 12 πυρήνες, δηλαδή video encoding ή blender για παράδειγμα, δεν υπάρχει λόγος να πας στον 3900Χ. Όχι ότι ο 3700Χ θα είναι αργός στα παραπάνω, μην τρελαθούμε. Όταν λες multi-tasking τι εννοείς; Γνώμη μου είναι να πας στον 3700Χ, μία Aorus Χ570 μητρική γύρω στα 250 ευρώ ή ακόμη και Β450 και 16GB RAM εκτός αν κάνεις κάτι που θα χρησιμοποιείς 32. Τα παιχνίδια δεν χρειάζονται πάνω από 16..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Αν δεν κάνεις κάτι που χρειάζεσαι 12 πυρήνες, δηλαδή video encoding ή blender για παράδειγμα, δεν υπάρχει λόγος να πας στον 3900Χ. Όχι ότι ο 3700Χ θα είναι αργός στα παραπάνω, μην τρελαθούμε. Όταν λες multi-tasking τι εννοείς; Γνώμη μου είναι να πας στον 3700Χ, μία Aorus Χ570 μητρική γύρω στα 250 ευρώ ή ακόμη και Β450 και 16GB RAM εκτός αν κάνεις κάτι που θα χρησιμοποιείς 32. Τα παιχνίδια δεν χρειάζονται πάνω από 16..

καταλαβα...με το Multitasking εννοω streaming, πολλα προγραμματα ανοικτα παραλληλα μαζι με games...τα 32 gb ram γενικα τα θελω επειδη αυτο που φτιαχνς το θελω για  πολλα χρονια οπωσ το μηχανημα που ειχα τωρα και γενικα δεν με πειραζει να ξεφυγω και σε καποια parts εφοσον διαθετω αυτο το ποσο...θεωρω οτι αυριο μεθαυριο σιγουρα θα χριεαστουν  και τα 32 gb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...